Монтажна піна в торпеду.

Автор Александр, 12 Лютого 2012, 17:08:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Александр

Цікаво, що дасть заливка монтажною піною нутрощів панелі. Можливо, хтось робив таке, як саме, що покращилось, кількість використаного матеріалу і т.д.  *WRITE*
Глаза боятся, а руки из жопы.

Kritik

Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Number One

Цитата: Kritikгг)
Чё гг? На девятках такое делали, скрипа меньше, торохтит меньше. А в Славуте не знаю. Вроде никто такого ещё не делал, так шо будешь первопроходцем.
Думал уже об этом и сам, но пока дальше дело не пошло.

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Александр

Панель достала вже. В голову потихеньку приходять думки обшити салон фанерою ...

Kritik

1. нормальна шумка
2. антискрип
3. флок на крайняк...

а пенка - ваще нічо не дасть....

Александр

Number One

Чому не дасть? Вона робить панель жорсткішою! Аби було куди задувати!
Саньок, є куда вдуть? :D

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Александр

Не зли мене і сам не злись)

председатель

Цитувати виділенеСаньок, є куда вдуть?
?????????????

Vitalij

Александр

Дякую, знаю про цю машину. Цікавило, чи ще хтось займався таким рукоблудством)

Kritik

Цитата: Александр НадводнюкДякую, Кеп
расти большой не будь лапшой (с)

Vishnujana

в мене скрипіла панель, коли машину тільки купив, це було жах , бо ще рипів сайлент блок один і ззаду торохтіла защіпка, можна було чокнутись!
під защіпку поклав трохи целофану, сайлент блок постійно збриськував маслом для волосся і для пресформ, в торпеді було важко знайти саме джерело скрипу, але вдалося --  це був стик від сторони пасажиру, туди засунув картонну котушку від ниток, все стало тихо відносно.
звісно, що це не професійно, але нічого не треба було розбирати, я навіть не уявляю, як це зняти панель.

Александр

Цитата: Vishnujanaв мене скрипіла панель, коли машину тільки купив, це було жах , бо ще рипів сайлент блок один і ззаду торохтіла защіпка, можна було чокнутись!
під защіпку поклав трохи целофану, сайлент блок постійно збриськував маслом для волосся і для пресформ, в торпеді було важко знайти саме джерело скрипу, але вдалося --  це був стик від сторони пасажиру, туди засунув картонну котушку від ниток, все стало тихо відносно.
звісно, що це не професійно, але нічого не треба було розбирати, я навіть не уявляю, як це зняти панель.
Приїжджайте, я вам зніму. Коли будете ставити її назад, дуже добре ознайомитеся з конструкційними особливостями

Vishnujana

куди їхати?
і скільки це буде по грошам, ну Ваша робота?
і чи зможете Ви обезшумити її по-людськи?
до речі в мене тахометр бреше на 500одиниць, чи зможете Ви стрілку поправити там?