Slavuta lux 1.2 Iv-FR

Автор Олег, 12 Лютого 2012, 21:16:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Олег

а хто підкаже я купив ліву фару чеську оригінальну але ще не поставив, мене цікавиць а ця штучка під номером 8 вона витягується з фари щоб туда запрахи шланг))) для регульовки фар чи вона якось фідкручується, а то вона ходить чуть витягується, а боюсь щоб не поламати

Слава

Это Гидрокоректор фар чтоб его вытянуть нужно его провернуть (сейчас схожу в гараж посмотрю в какую сторону) против часовой стрелки. только там нужно придавить фиксатор (ну найдеш его там если присмотреться)
радиотехника – наука о контактах. Неисправность – это наличие контакта там, где его не должно быть и отсутствие его там, где он нужен.
http://

Алексей

jktuoleg, он у тебя ещё работает?  o_O  
У 90% славутоводов он не работает и у многих удален)) :D

Слава

мне лично он на левой фаре мешает аккумулятор доставать. и я его убрал всеромно бесполезен. вот думаю что  можно втикнуть на место переключателя на торпеде.
радиотехника – наука о контактах. Неисправность – это наличие контакта там, где его не должно быть и отсутствие его там, где он нужен.
http://

Алексей

ставь электрозамок багажника и туда кнопку выводи. Сам хочу так сделать, только руки не доходят.

Евгений

Цитата: Вячеслав Анатолиевичмне лично он на левой фаре мешает аккумулятор доставать. и я его убрал всеромно бесполезен. вот думаю что  можно втикнуть на место переключателя на торпеде.
джостик управління електрозеркалами, прикуроватіль (якщо нема), кнопку відкриття багажника, кнопку відкриття капота......і багато багато іншого

Александр

за магнітолу: дохленька вона. І до неї можна підключати будь-які діни, всеодно будуть хрипіти.
Глаза боятся, а руки из жопы.

Олег

Цитата: Александр Надводнюкза магнітолу: дохленька вона. І до неї можна підключати будь-які діни, всеодно будуть хрипіти.
понятненько

Олег

та він працює як на диво, сам в шоці був *SCRATCH*  

а за магнітолу дякую, куплю нову щоб динаміки не хрипіли)

Роман

Зараз є магнітоли по 300 грн , без CD  суто під флешку) Я сьогодні по місту їхав бачив банер. А в мене коректор теж працює  :)
Жизнь не имеет другого смысла, кроме того, который мы в нее вкладываем...
Slavuta 1.2 L  Гбо Lovato вак.

Александр

не думайте навіть про магнітоли за 300грн, зіпсуєте нерви і викинете гроші на вітер.
Глаза боятся, а руки из жопы.

Евгений

Цитата: Александр Надводнюкне думайте навіть про магнітоли за 300грн, зіпсуєте нерви і викинете гроші на вітер.
+5. Є нормальні магнітоли без СД. Мені наприклад в магнітолі треба тільки ЮЗБ. Такі маги робить Альпін, ціна від 1000 грн.
За 300 грн якісь звуку буде десь така як через динамік телефона. Краще вже взяти старенький піонер  бу за 300 грн з AUX входом, купити кабель 3,5 - 3,5 і буде вам альтернатива ЮЗБ

Женя

А у меня стоит Alpine CDE 9873RB   5 лет назад отвалил 500$
Звук бомба работает по сей день правда чуть потерлась
Лучше раз купить нормальную и забыть!
Алпайна нормального нету за 1000грн то китайская СБОРКА и американская прошивка не ловит радио половину станций
знакомый хотел покупать такой взял в итоге за 2600грн)))
Нормальный алпайн от 2000-20000грн.
Лучше конечно взять где то бу.

Женя

http://www.avtozvuk.ua/info/2744

вот не дорогой и оптимальный вариант

Олег

все з магніком розібрався,

вчора бампер ставив, все зняв фару праву,яка ще залишилась ціла))) все поставив а тут оп, перестав робити правий поворот я вже і контакти нині перевірив, і не помогло, завтра буду розбирати, бо нині вже темновогто і часу не маю.....як думаєте що моголо статися--могла лампочка перегоріти??? *DONT_KNOW*