У кого какой колхоз гГ)

Автор Number One, 11 Березня 2012, 20:10:33

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Kritik

Цитата: Number OneОлександр, а шо у тебе?
 ЗАЗ-ходова? :D

як це шо...
глянь на його аватарку... мало?)))
ну тоді почитай бортовик  :D

Цитата: Number OneНе, в Критика ЭТАЛОН тунеха :D
шариш  *YES*
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Саша

Цитата: Kritik
Цитата: Number OneОлександр, а шо у тебе?
 ЗАЗ-ходова? :D

як це шо...
глянь на його аватарку... мало?)))
ну тоді почитай бортовик  :D

Цитата: Number OneНе, в Критика ЭТАЛОН тунеха :D
шариш  *YES*

ахахахахахахаха!  *ROFL*
LED тюнінг

LonelyWolf

Я знаю,что есть у 95%. Это различного рода амулеты,крестики,иконки. Я не исключение

Александр

ну, мабуть, саморізи в передніх картах із заглушками. Функціонал покращився, страждає естетика. Ну і лавка не всім сподобається, тут вже чисто естетика, в дії ще не опробувано)) ніякого спарцо і ікон і близько нема)))
Глаза боятся, а руки из жопы.

Славик

причем тут икона к колхозу ? у меня на зеркале заднего вида висят боксерские перчатки и наклеян маленький смайл, в бардачке на крышке внутри большой смайл =), на лобовом в углу символ 2012 г. дракончик а на заднем спайнчбоб =) колхозно установлены овалы в штатные места сзади, намотана изолента на защелках задней спинки чтоб не скрипела =) а ну и моя гордость окрашенные стрелочки на приборке, но мне оч. нравится

Александр

проти ікон нічого не маю, клейте їх собі куди хочете, але собі їх ніколи не вчеплю, бо вважаю, що якщо ти вже в щось віриш, то це має бути в душі, а не обчіпляти машину хрестами і тішитися.

Camel Trophy

Рычаги у меня выкрашены в белый)

Жулик

наклейка на багажэ 2.0L и череп :D
Чпарко без них не как хотя они мне помогают с грязюкой.
Ну и шторка на заднем стекле бо на тонировку нема денег и я привык к шторке  :).
Часы касио в салоне которые не идут  *SCRATCH* .

Жулик

Цитата: Александр Надводнюкпроти ікон нічого не маю, клейте їх собі куди хочете, але собі їх ніколи не вчеплю, бо вважаю, що якщо ти вже в щось віриш, то це має бути в душі, а не обчіпляти машину хрестами і тішитися.
+1050

Александр

а чого це вітровіки це колхоз? Річ непогана, тільки ті, що під ущільнювач ставляться скло дряпають, так що краще накладні клеїти.

Жулик

Цитата: VladimirNNКолхоз в том, что они (все четыре) поломаны в разных местах. Накладные. А так я даже ЗА ветровики. С ними авто смотрится немного получше+летом хорошо. Ветер в харю не дует.
Я тоже за у меня стоят накладные с ними авто правда лучше выглябит не видно круглых краев на дверях и колхозного уплотнителя.

Vitalij

Не так дела не будет, каждый придумывает свою планку что колхоз а что нет, нужно четкое определение того что колхоз а что тюнинг  :D

Александр

Крітік вже все давно придумав ))))))

Kritik

Цитата: VladimirNNКритег - опиши весь колхоз.

на це піде половина мого життя...
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Number One

Цитата: Kritik
Цитата: VladimirNNКритег - опиши весь колхоз.

на це піде половина мого життя...
Та не, це ж так просто!
Пиши: хто тюнить не так як я - колхоз!.. :D

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!