ЗАЗ-110307 Славута-1.2L by Leonidas

Автор Леонід, 18 Березня 2012, 19:25:14

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Леонід

Авто з 2004 року. Я перший власник. До цього було чотири ЗАЗ, з них перший \"горбатик\" . З останнього:В суботу 17.03 привезли з Польщі замовлений н/ж глушник.До цього експлуатував заводський. Маючи досвід установки українського(експлуатував два місяці - зняв), мислив, що будуть проблеми:то отвори не співпадуть, то посадочні площини будуть не паралельні. Але... Пісня - все в точку. Глушник без \"сопілки\",  вихідна труба довга. Якщо не буде проблем з вихлопом- наточувати не буду. В планах на тиждень:установка індикації вмикання вентилятора (карлсона),установка індикації вмикання підсоса, установка вмикання аварійної сигналізації при вмиканні заднього ходу(звуковий сигнал з. ходу вже реалізований). Реалізовані \"ап грейди\" викладу пізніше.

Славик

фотки, приветствую на форуме

Руслан

Богдан 2111 1.6 16V 2012 р.

Number One

С бортовиком!
Фотки и инфы побольше!
WELCOME TO THE CLUB  \\m/

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Максим

Поздоровляю з Бортовиком!  поменьше даїшників на доргах.
Империя жива, пока жив ее последний солдат.

Леонід

Юрий

Вітаю, я бачу ти справжній шанувальник ЗАЗів, молодець.

Max 55

Станислав

Леонід

Подаю перше фото з \"Чемоданом\".

Жулик

Чемодан мабуть підгружений судя з заднего крила  :D .
П.с с бортовиком...

Станислав

Цитата: ЛеонідПодаю перше фото з \"Чемоданом\".
Перший раз в житті бачу Славуту з \"Чемоданом\". Мабудь багато вантажу возиш.

Леонід

Багато в \"чумайдані\" не вожу. Купив його, скоріше, для негабариту: човен, вудочки, палатка. Ну, дуже хотілось.А просадка задка- це фотообман. За старе: якщо у когось ще є інтерес  зробити регульовану паузу роботи двірника на стоковому реле  - додавши пару р/деталей- з задоволенням поділюсь.

Игорь

Ну так делись, только в нужном разделе  *WRITE*
Королевский синий. 1,2Sі.2008г.

Владимир

С уважением Владимир!!!