кузов авто без номера - как снять/поставить авто на учет

Автор Rhodos, 21 Березня 2012, 23:05:40

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Rhodos

Дайте совет кто знает или сталкивался

Автомобиль с БЕЗ номерным кузовом - в следствии ДТП был поврежден номер кузова (ВИН-код) под капотом авто - о чем есть справка из ГАИ
После ремонта авто, удар был сверху - на капот, вместо номера была вставлена металлическая вставка.

Стоит ли покупать такой автомобиль (по генералке реально купить, но не очень хочется),и есть ли варианты снять, а потом поставить авто на учет, чтобы не зависеть от предыдущего владельца?

Есть же другие места где расположен ВИН-код(только бы их найти), имеют ли они такую же \"силу\" как и подкапотный номер

Кузов без номера - чем это может грозить в будующем при встрече с ГАЙцами на дороге и в других областях?

Василь

http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1388-98-%D0%BF
\"Про затвердження Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів\".
\"На самостійно сконструйовані транспортні засоби та на зареєстровані в підрозділах Державтоінспекції транспортні засоби із знищеними ідентифікаційними номерами їх складових частин (кузова, шасі, рами, двигуна) або на транспортні засоби, ідентифікаційні номери складових частин яких пошкоджені під впливом корозії, знищені (пошкоджені) чи підроблені внаслідок незаконного заволодіння або в разі, коли проведена заміна таких складових частин після дорожньо-транспортної пригоди, наносяться спеціальні індивідуальні номери чи здійснюється дублювання первинних ідентифікаційних номерів складових частин (у разі встановлення відповідності ідентифікаційного номера таким засобам) згідно з вимогами міжнародних і державних стандартів.
У такому разі до реєстраційних документів та Єдиного державного реєстру Державтоінспекції вносяться в установленому МВС порядку відповідні відмітки.
Комбінація символів, порядок їх нанесення та залучення до їх нанесення спеціалізованих підприємств визначається МВС\".

Якщо таке передбачено цим Порядком, якщо дотримані вимоги нормативів та стандартів, то зняття з реєстрації і постановка на реєстрацію можливі.
Авто - ЗАЗ-110307 1,2S 2003 р.. Пробіг - 30 500 км.

LonelyWolf

На пикапе (тоже после аварии) эта табличка была перемещена. При ТО они в акте это указали,но проблем не было. Если правильно помню, то есть табличка над радиатором и есть на перегородка между моторным отсеком и салоном.