Ardis Striker 777 by Lesha1806

Автор Алексей, 02 Липня 2012, 12:39:36

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Алексей

Вот решил сделать бортовик и для велика.
Купил за 2500 юаней, на сегодняшний день прошел 215 км(после первого ТО, а в общем 340) ходовку перебрал полностью. Тормозов не было, сделал :D
Прицепил типа неонку, 21 диод, питание 9в. Фары старые, спидометру слелал \"лобовое\"  *ROFL*

самодельная ножка

блястит старая

общий вид

тормоза

2 дня назад согнулась задняя ось.. На ремонте сказали: \"катайся покамест катается\".

Алексей

Да, он самый)
Зеркала есть со Славуты, маленькие.

Алексей

Прошел сегодня ТО2 1000 км. Поменяли заднюю ось и подшипники. Натер силиконом резину, поменял крону на ленте, установил дальний свет. Оставаться на гарантии или нет?
бюджет:
дальний свет: 45 грн.
изолента 5 грн.
крона 5 грн.
батарейки 3 ааа по 2 грн
4 батарейки аа по 3.50 грн.
итого: 71.50 грн.
пробег 1007 км

boris

ардіс, та ще й двопідвіс стальний- мовчіть і нікому не розказуйте що маєте такий :D
продав славуту!!!

Алексей

Цитата: sniperкуда ты там столько батареек запихал? :D
3 на дальний. 4 на ближний.
крона на подсветку.
Цитата: borisардіс, та ще й двопідвіс стальний- мовчіть і нікому не розказуйте що маєте такий :D
Чого так?

Влад

Лобове спідометру, навіщо??
Шана Богам, дяка предкам, турбота нащадкам.

Алексей

Снайпер, её ставить нет места. И динамка на 12 вольт выдает свои 12 при 40-выше км ч.

boris

якби Вам сказати..... -сучасний класний велосипед починається з алюмінієвої рами і т.д. хоча сам колись починав  з ардіса(жінка й досі на ньому їздить) ,взагалі кожному своє, хоча в тому як їздить ардіс дружини і мій несамий-самий вел різниця просто колосальна.
почитайте,цікаво-  http://www.velokiev.com/forum/
продав славуту!!!

Влад

Цитата: sniper
Цитата: SlonotopЛобове спідометру, навіщо??
что бы не отсвечивало.

За логікою, щоб не відсвічувало, треба закривати з гори. А так, вибачте, колхоз (не в образу) . 6 років катаю ніколи такого не бачів.

Алексей

Цитата: Slonotop
Цитата: sniper
Цитата: SlonotopЛобове спідометру, навіщо??
что бы не отсвечивало.

За логікою, щоб не відсвічувало, треба закривати з гори. А так, вибачте, колхоз (не в образу) . 6 років катаю ніколи такого не бачів.
Я и сам знаю что колхоз) Лучше так чем никак.

Влад

Ну я не знаю. Катаю і незручностей не відчуваю. Там же монохром. Сонце йому побоку. Але кожному своэ. :-)

Max 55

Цитата: SlonotopНу я не знаю. Катаю і незручностей не відчуваю. Там же монохром. Сонце йому побоку. Але кожному своэ. :-)
та нормально пацан сделал  \\m/

Алексей

Цитата: SlonotopНу я не знаю. Катаю і незручностей не відчуваю. Там же монохром. Сонце йому побоку. Але кожному своэ. :-)
А стекло на спидометре тоже не блестит?
Макс, спасибо *DRINK*

Max 55

Цитата: Lesha1806
А стекло на спидометре тоже не блестит?
Макс, спасибо *DRINK*
Обращайся  :)

Влад

Та я ж не проти. Зробив і добре.   :)