Бортовик \"Моя СлавкА\"

Автор Алексей смт. Высокополье, 31 Липня 2012, 08:56:32

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Алексей смт. Высокополье

Добрий день, шановні славутоводи! Зовсім недавно став власником славутки 2003 р.в. 1.2s.
Добрий дядя пригнав її прямо під ворота дома!
Це моє перше авто, тому вражень повні штани. Ще не зовсім розібрався шо та як, тому буду запитувати у вас.
Став активно слідкувати за розвитком сайту, перечитав майже все та вирішив зробити і свій бортовик. Далі буде

ось собствєно  і моя ласточка

arhangel

Юра

Хорошо смотрится! С Бортовиком....
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Алексей смт. Высокополье

Всім дякую!
Ну знач машину пригнали десь вкінці осені 2011 року,  до весни так сказать вчився їздити, розбирався шо та як. так як зима була не обична, то навчався в екстримальних умовах, і сніг і голольод. до тогож на белшині літній, це було шось.
Машина за свої 140 тис. км. чуствоє себе, як на мене, дуже бодро,  по кузову навіть немає іржі, є трохи на дверях знизу, маленькі цятки, що прилягають до порогів.

Машина вкомплектована була так як я і хотів: склопідйомник (правда тіки передні, диски, сигналізація, як на мене, то непогана музіка (фото буде) )_

Алексей смт. Высокополье

Тепер, шо було зроблено мною:
впершу чергу, заміна масла в двигун ЕССО 10в40, ну звичайно фільтр.
Обшив карти дверей тіпо коже, ілі шось таке, короче з обшивки дверей ВАЗ 2104 ось:
ну і карман від 8-ки, на фото видно.
Прикупив такий гаджет:
дуже зручно, датчик температурний вивів під крило. Так шо знаю температуру і на борту і за бортом.
Поміням дзеркала, а то старі були геть ніякі  

Взагалі в планах ще дуже багато доробок.

arhangel

А что то на фотке возле руля какой то прут изогнутый?

Алексей смт. Высокополье

Цитата: arhangelА что то на фотке возле руля какой то прут изогнутый?

У мене ліва нога трохи не працюєтак як нада), ось і зробив сеё чудо, щоб сцепу вижимать!

arhangel

Цитата: NeleGall
Цитата: arhangelА что то на фотке возле руля какой то прут изогнутый?

У мене ліва нога трохи не працюєтак як нада), ось і зробив сеё чудо, щоб сцепу вижимать!
Теперь понятно

Алексей смт. Высокополье

Ось така зараз у мене проблема: після поїдки на море, всьго десь 550 км., заднє ліве колесо стало в якомусь маслі, смаскі шось таке. десь тиждень так катаюсь, ще нічого не вскривав, не дивився

шо скажете?

roman-udacha

Цитата: NeleGallОсь така зараз у мене проблема: після поїдки на море, всьго десь 550 км., заднє ліве колесо стало в якомусь маслі, смаскі шось таке. десь тиждень так катаюсь, ще нічого не вскривав, не дивився

шо скажете?

Тормозуха?  *SCRATCH*

Треба на ямі дивитись

Станислав

Цитата: NeleGallОсь така зараз у мене проблема: після поїдки на море, всьго десь 550 км., заднє ліве колесо стало в якомусь маслі, смаскі шось таке. десь тиждень так катаюсь, ще нічого не вскривав, не дивився

шо скажете?
З бортовиком, гарна машина!
В тебе скоріше всього накернувсь тормозний циліндрик.

TOXAT

Цитата: Стас 1.2 L

шо скажете?
З бортовиком, гарна машина!
В тебе скоріше всього накернувсь тормозний циліндрик.

Нет, скорее всего спал или не герметично закрыт колпачок на ступичной гайке, вот и сочится смазка.
Если бы тормозуха, то в масле была бы внутренняя сторона колеса и щиток.
Славута 1.2 инжектор -- 2007г.в. -- 120000км. -- М10.3 -- ГБО-1

Алексей смт. Высокополье

Не тормозуха полюбом, бачок с тормозухой повний!
спасибо за вашы мысли и советы, наднях будем делать всткрытие!

Max 55

с бортовым
советую сразу менять резину на импортную, не так на ямах будет гугу хать, а также проверить всю ходовку - подтянуть

TOXAT

Цитата: NeleGallНе тормозуха полюбом, бачок с тормозухой повний!
спасибо за вашы мысли и советы, наднях будем делать всткрытие!
Во вскрытии думаю необходимости не будет. Просто скрутить колесо, колпачок под диском.
Славута 1.2 инжектор -- 2007г.в. -- 120000км. -- М10.3 -- ГБО-1