подойдут ли зеркала с 2108 на славутосик?

Автор Влад, 15 Жовтня 2012, 20:36:09

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

То від класики, у них дуже маленький дзеркальний елемент.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

flatch

Ищу нормальные зеркала в идеале с подогревом. Таврические и стандартные не рассматриваю.
Купил в этом году зеркала с подогревом от ВАЗ 2108 люкс с подогревом..дерьмо дерьмом! Правое зеркало расширяет машины и из-за этого никакого обзора, считай правого зеркала нету. Поржавело внутри за пару месяцев, да зимой круто мороз не помеха.. один плюс только
Теперь ищу что-то получше..

flatch

Вот еще нашел, уж больно интересные и под цвет авто можно покрасить. Были бы они надежные.. А как правильно называются что бы в гугле найти?

Сергей

Цитата: flatch від 07 Червня 2017, 15:38:31
Вот еще нашел, уж больно интересные и под цвет авто можно покрасить. Были бы они надежные.. А как правильно называются что бы в гугле найти?

Зеркала с БМВ Е34, можно рестайл, но они дороже

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

flatch

да...не дешевое удовольствие. Это от бмв 90-х е34?

Jakyziklas

Я поставил от девятки. Супер.

Володимир

Прикольно, ще би глянути фотки зроблені в світлу пору доби, плюс з загальним виглядом машини.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

YUKON

Взагалі то від 10-кі дзеркала...і вони не алес і далеко не алес...можу порекомендувати лапухи з калини 2...тік цінник там 1500 за пару (нові,підігрів+електрорегулювання) але вони реально великі. І вже як бити диркі в дверині дик і обзор з них є і диапазони регулювання. А от бімеровській джостік ото круто.
https://prom.ua/p291426238-zerkala-zadnego-vida.html

Володимир

Цитата: YUKON від 30 Серпня 2017, 15:25:33
Взагалі то від 10-кі дзеркала...і вони не алес і далеко не алес...
Та ні, то ти просто не шариш в зеркалах https://detali.zp.ua/catalog/57250-zerkalo_tjuning_2109_chernoe_k_t_s_povorotom/ Я бачив такі нажигуляторах то на вигляд гарні, але питання в надійності, бачу що сусід на вісімці такі мав хромовані то вже одне десь посіяв, купив нові.





Цитата: YUKON від 30 Серпня 2017, 15:25:33можу порекомендувати лапухи з калини 2...тік цінник там 1500 за пару (нові,підігрів+електрорегулювання) але вони реально великі. І вже як бити диркі в дверині дик і обзор з них є і диапазони регулювання.
Калинівскі, то вже дуже сильно великі лопухи, славута з ними може мати вигляд слоника.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

YUKON

Ну в порівнянні з отими так званими 8-ми вони і вигляд мають, і заводскі, і огляд з них. Я коли собі ставив рідні люксові...то після конвеєрних вони мені сподобались, а потім коли з ними покатався то можна було б і більші. Так от калинівські саме то. Якщо с калини 2 мож і дійсно завеликі, та з калини 1 (а вони теж є електро і з підігрівом) то самое те що треба. Ось - https://prom.ua/p291427511-zerkala-zadnego-vida;all.html