Slavuta 1,2Si 2006г

Автор Sergik32, 22 Січня 2013, 15:06:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

січас пішов і все подивився і написав. зараз отаке залите MOGUL Trans 80W90, брав по 101грн у знайомого чувака який займається заміною масла, воно має SAE 80W90 API GL-4 MIL-L 2105.
а до цього було Repsol cartago cajas EP 75W90 API GL-4; ZF-TE ML 08/17A; MIL-L 2105
допуски у них однакові, але то силька а зараз залив мінералку, і той чувак і каже, наші машини херово на сильках їздять, щось там в коробках не так як у іномарок, хоча каже скільки вже їх переробив тих машин, вроді і все нормально але статистика така, що наші корібки на мінералці краще себе почувають. Ну скажу що поки я задоволений, залив 2,5 літра через сапун, клізмою заливав бо так зручніше. а вчора ще і в мацацикол восход залив 0,5літра і він також став краще переключатися, бо до цього вже там всяке заливав і навіть отой 75w90.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Восхонда...мммм...ото пуллля.

Жулик

MOGUL то типа пачти мотюль?
Як абибас почти адидас?  :-D
Пад капотом не лахи табличку писали ))))

Sergik32

такотожбоівоно егеж, в табличці чорним по жовтому написяно 80W90 і фсе, нема чого заважати машині працювати.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Серёга

На 60т/км решил сменить масло и залил тад 17 с числом gl5 проехал на этом от силы 1т/км потом прочитал что с числом gl5 нельзя лить в наши коробки там какието детальки из чего то сделаны что присадки gl5 разьедают их, слил тогда этот тад и залил лукойл с числом gl4, до сих пор езжу на нём
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Жулик

Малой менял сцепу + сальник полуоси в коробке. Купил тад 17 у барыг на базаре. В канистре в каторой они сами клеят наклейку при розливе.
Отрегулировал кулису за некира себе суму ибо передачи были сдвинуты и я знал что должно быть не так.
Год ездит и все вкл выкл акуенно.
А вы тут квантовую физику изучаете!

Sergik32

ніякої хвізики, просто масло 80в90 те що приписано заводом, от і все, сьогодні їжжу по трасі 100-115 і все добре, тіко вібрація після 110 починається, походу колеса, а дорогу у нас до міста зробили нову і поки без ям аж хочеться і 100500 навалити, бо ще не пробував їй дати просратися.

Валерий

Цитата: Sergik32 від 30 Липня 2017, 21:40:56
ніякої хвізики, просто масло 80в90 те що приписано заводом, от і все, сьогодні їжжу по трасі 100-115 і все добре, тіко вібрація після 110 починається, походу колеса, а дорогу у нас до міста зробили нову і поки без ям аж хочеться і 100500 навалити, бо ще не пробував їй дати просратися.
ну це болячка славок.я через це перейшов на ваз ходовку. Десь Володя писав що тре цнтрувати тоді попускає.
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Жулик

Матюкаты тре  :rofl:.
Малый он уже 4 калеса прокатав а мала вибрация осталась ( но я то знаю шо то бц11  :beee:.
В мене в славци тоже так було, а патом я купыв 2 фулды экоконтроль и охвигив 160 на хвулди и заз ходовци и ниче не вибрувало  :happy:.

YUKON

Про квантову фізику...спочатку не міг відбалансувати рідний ВС11...потім знайшов майстра в якого станок був вкомплектований таблеткою для балансування наших колес. С тих пір ноу проблем. Ковбасило вже тоді коли реально покрутило колесо.
Діло в тому, що в кожного балансувальника, станок налаштований з допуском до 20 гр. на сторону, а для наших колес це недопустимо. Мій майстр як балансував то відкл. цей допуск, балансуіалось до 3-5 гр. на сторону. Так він і зараз балансує мої ВАЗ колеса. Ту резину яку я брав на авто, пишуть по відзивах , що проблемна в балансуванні, відбалансував з допуском до 5 гр. на сторону і з першого разу.

Жулик

та ту бц шо балансуй шо не балансуй а она на станку крутится как яйцьо!

Вроде и отбалансировалось и ровно а по асфальту скачет  :facepalm:.

Ну хз может тебе повело найти из 4х колес 2 ровных бц11 но это опа! И что самое интересное эту опу до сих пор не сняли с производства.

Спасибо хоть уже машин не производят таких что бы с завода ставить это гауно.

YUKON

Дик на ВС11 я їздив тік на рідних, вони ж більш меньш "рівні"...другого не було...Йокогама відбалансувалась зразу і чітко.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 30 Липня 2017, 12:24:00
січас пішов і все подивився і написав. зараз отаке залите MOGUL Trans 80W90, брав по 101грн у знайомого чувака який займається заміною масла, воно має SAE 80W90 API GL-4 MIL-L 2105.
а до цього було Repsol cartago cajas EP 75W90 API GL-4; ZF-TE ML 08/17A; MIL-L 2105
допуски у них однакові, але то силька а зараз залив мінералку, і той чувак і каже, наші машини херово на сильках їздять, щось там в коробках не так як у іномарок, хоча каже скільки вже їх переробив тих машин, вроді і все нормально але статистика така, що наші корібки на мінералці краще себе почувають. Ну скажу що поки я задоволений, залив 2,5 літра через сапун, клізмою заливав бо так зручніше. а вчора ще і в мацацикол восход залив 0,5літра і він також став краще переключатися, бо до цього вже там всяке заливав і навіть отой 75w90.
В кожного виробника свої присадки і своя основа, тому на одних маслах добре, а інших ні.
Цитата: Жулик від 30 Липня 2017, 15:46:20
Малой менял сцепу + сальник полуоси в коробке. Купил тад 17 у барыг на базаре. В канистре в каторой они сами клеят наклейку при розливе.
Отрегулировал кулису за некира себе суму ибо передачи были сдвинуты и я знал что должно быть не так.
Год ездит и все вкл выкл акуенно.
А вы тут квантовую физику изучаете!
ТАД хоча на всіх банках може писати ТАД-17 то є дуже велика лотерея, я перепробував їх вже багато, то класно коробка себе почувала на маслах під брендом ВАМП та Кременчуцького НПЗ, дуже погано на ТНК, аналогічно від Барс підвищеної в"язкості, хоча дрібним шрифтом було написано що він кременчуцький, і ще однин був з останніх, марки не пам"ятаю, так ніби був і норм, але як по Тернополі в жару коли пробки поїздив, то коробка на низьких передачах завила голосніше ніж 5-та на поганому маслі по трасі.
Цитата: Жулик від 31 Липня 2017, 06:58:52
Матюкаты тре  :rofl:.
Малый он уже 4 калеса прокатав а мала вибрация осталась ( но я то знаю шо то бц11  :beee:.
В мене в славци тоже так було, а патом я купыв 2 фулды экоконтроль и охвигив 160 на хвулди и заз ходовци и ниче не вибрувало  :happy:.
Якщо резина не нова, то коли машина на стоянці вона запам"ятовує положення, ти її балансуєш, але на швидкості вона змінює форму, і ті грузики до дупи. В мене на 9-ти річній белшині буває що на малій швидкості аж машину розкачує, хоча якщо вивісти колесо і покрутити, то крутиться рівно. Я так підозрюю що резину варто балансувати тільки один раз коли нова, і більше тих грузиків не чіпати.
Цитата: YUKON від 31 Липня 2017, 07:07:48
Про квантову фізику...спочатку не міг відбалансувати рідний ВС11...потім знайшов майстра в якого станок був вкомплектований таблеткою для балансування наших колес. С тих пір ноу проблем. Ковбасило вже тоді коли реально покрутило колесо.
Діло в тому, що в кожного балансувальника, станок налаштований з допуском до 20 гр. на сторону, а для наших колес це недопустимо. Мій майстр як балансував то відкл. цей допуск, балансуіалось до 3-5 гр. на сторону. Так він і зараз балансує мої ВАЗ колеса. Ту резину яку я брав на авто, пишуть по відзивах , що проблемна в балансуванні, відбалансував з допуском до 5 гр. на сторону і з першого разу.
Мені балансувальник казав що допуск 5 гр, але зараз скільки не балансуй, всервіно трясе, бо на швидкості резина міняє форму.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

та з нашими дорогами і вибоїнами можна балансувати по 3 рази на день, в гарну яму попав в окурат між шпильками і маєш яйце і те балансування ранішнє до дупи карі очі, тра знов їхати і балансувати. треба або ваз ходовку, або ваз 1117 сірий металік, там хоч колеса правильні

Жулик

Цитата: Sergik32 від 31 Липня 2017, 11:04:41
та з нашими дорогами і вибоїнами можна балансувати по 3 рази на день, в гарну яму попав в окурат між шпильками і маєш яйце і те балансування ранішнє до дупи карі очі, тра знов їхати і балансувати. треба або ваз ходовку, або ваз 1117 сірий металік, там хоч колеса правильні
та каки там калеса таке саме  :facepalm:

Шя таки дороги шо он даже у виварику согнули тре на прокатку  :( а там дицки мащя да еще и резина С ка типа грузовая  :facepalm: