Slavuta 1,2Si 2006г

Автор Sergik32, 22 Січня 2013, 15:06:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

Цитата: Sergik32 від 22 Лютого 2018, 22:04:10
може і так ХЗ, сьогодні заглянув в машину вродіби немає на каврику мокроти, я в середину до лівого борта пічки приклеїв кусочок паралону якраз де капля була, чисто для пасарєть, буде мокріти чи ні, потім дзеркальце встромлю під радіатор і пасарю, бо так впадло знов усе знімати шо просто руки опускаються
О ну то покатай а потом засотриш, може то у тебя иллюзия от переутомления  :rofl:

YUKON

Цитата: Жулик від 23 Лютого 2018, 07:00:24
Цитата: Sergik32 від 22 Лютого 2018, 22:04:10
може і так ХЗ, сьогодні заглянув в машину вродіби немає на каврику мокроти, я в середину до лівого борта пічки приклеїв кусочок паралону якраз де капля була, чисто для пасарєть, буде мокріти чи ні, потім дзеркальце встромлю під радіатор і пасарю, бо так впадло знов усе знімати шо просто руки опускаються
О ну то покатай а потом засотриш, може то у тебя иллюзия от переутомления  :rofl:
То ілюзія перебільшення! Бо головного опису і симптому протікання радіатора пічки я так і не побачів.  А головний симптом, це жирний наліт на лобовому склі!

Sergik32

буду засарєть, ще тра проїхатись пару десятків км щоб гарно прогрілась система до тиск своє покаже.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: YUKON від 23 Лютого 2018, 07:50:57
То ілюзія перебільшення! Бо головного опису і симптому протікання радіатора пічки я так і не побачів.  А головний симптом, це жирний наліт на лобовому склі!
Ну так, в відгуках до радіаторів так і пишуть, поставив, і за деякий час почало потіти лобове скло.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

ну скажу що потіти не потіло, бо до цього була тічка і аж капало на коврик, ззовні дивлячись на скло під определенним кутом то розводи різнокольорові були, а з середини не потіло і нічого не було видно
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 23 Лютого 2018, 12:28:13
ну скажу що потіти не потіло, бо до цього була тічка і аж капало на коврик, ззовні дивлячись на скло під определенним кутом то розводи різнокольорові були, а з середини не потіло і нічого не було видно
Значить то не радіатор, а з патрубків текло, або так як в мене боковина має тріщину.

Sergik32

ну зараз то капля появилася з внутрішньої частини радіатора отам я колеском червоним обвів
[/url]

Sergik32

Давно не писав, але вирішив поділитися враженнями від роботи пічки славути, моєї, тієї що вже 2 рази міняв. одним словом , після заміни ще трошки гріло а сьогодні їхав то замерз в доску, ще в місті на світлофорі трошки дує теплим а при русі взагалі сніг. у мене поки падасрєніє впало на роботу крана, може він здох, хоча рухається трос і задвижка тоже навіть від руки і легко. що може бути? при заміні пічки я одну різ замітив, ротом продував радіатор той що був рідний і той що поставив ЛСА, то рідний продувався важче а новий то без єдиного напряга, поідеї протік то повинен бути хороший, макаронів в ньому немає, да і в стоковому напевно тоже, але якого тухеса не гріє то не знаю.

YUKON

Цитата: Sergik32 від 23 Березня 2018, 08:36:13
Давно не писав, але вирішив поділитися враженнями від роботи пічки славути, моєї, тієї що вже 2 рази міняв. одним словом , після заміни ще трошки гріло а сьогодні їхав то замерз в доску, ще в місті на світлофорі трошки дує теплим а при русі взагалі сніг. у мене поки падасрєніє впало на роботу крана, може він здох, хоча рухається трос і задвижка тоже навіть від руки і легко. що може бути? при заміні пічки я одну різ замітив, ротом продував радіатор той що був рідний і той що поставив ЛСА, то рідний продувався важче а новий то без єдиного напряга, поідеї протік то повинен бути хороший, макаронів в ньому немає, да і в стоковому напевно тоже, але якого тухеса не гріє то не знаю.
Повітря! Кришка РБ! Пімпа! Кран! Термос з Лайна...лайно!(сток наше фсьо)

Sergik32

категорично з тобою погоджуюсь, стокова система гріла так як тра, ну пічка принаймні то точно.

YUKON

Цитата: Sergik32 від 23 Березня 2018, 09:28:23
категорично з тобою погоджуюсь, стокова система гріла так як тра, ну пічка принаймні то точно.
Нєть...ні в якому випадку не повертай стоку...тунінх наше фсьо...лайно найлайніше.
От їздив сток...нашо ти туди ліз? Ролс-Ройса хотів зробити? Сєрий, раз і назавжди, тобі процетую слова нашого спеца по ТавроСлавутах - їздить авто...не заважай йому.
Писав не один раз і буду писати...на заводі є технологі...на заводі є майстри і конструктори... я не думаю що вони дурніші...за те що ви всі переробляєте.
Зроби ухожений сток і не морочь собі чоловічі принади!

Володимир

Цитата: Sergik32 від 23 Березня 2018, 08:36:13
Прощупай з правого боку пічки боковину радіатора як прогрівається.

В мене ще рідний, підозрюю що без макаронів, як відкрити зразу кран на повну, то половина бачка зі сторони  входу гаряча, а та що від салону, то зовсім холодна. Зараз собі виставив на кранику положення при якому комфортно їздити вже на прогрітій машині, і більше не чіпаю.

Жулик

В защиту Сержика скажу в авео печка так шкварит шо тавронская посасывает в строне и даже стесняется смотреть на авео  :rofl:

Но! У кума в тавроне жарко! Да не дуе да гуде, но нога розогривается до красна  :-D.
В моей славке было так же, а потом потек радик печки я его поменял и все! Привет холод, больше никуда не лез, менял только радик.
Ну как то так.

Потому кума и заставил поменять антифриз на феликс, шоб не менять радик! Авто 2006года радики еще завод.

Sergik32

так от шо мене дивує, я ж то до термоса діла не маю, прогрівається мотір резво і все по компу показує так як книжка пише 87 і він відкрився все гаряче і гарне, замінив тіко 2 рази радіватора пічка бо текли от і все. а улітка 2108 то до того діла не має ніякого діла, вона дме і все. мене непонятка бере чого пічка не гріється, тож коли поміняв то грілася а зараз ні, ледь тепла. невже курва повітря в системі є і її заваздушило. зніму крана і поставлю шарового, бо то вже срака жопа якась

YUKON

Цитата: Sergik32 від 23 Березня 2018, 12:49:28
так от шо мене дивує, я ж то до термоса діла не маю, прогрівається мотір резво і все по компу показує так як книжка пише 87 і він відкрився все гаряче і гарне, замінив тіко 2 рази радіватора пічка бо текли от і все. а улітка 2108 то до того діла не має ніякого діла, вона дме і все. мене непонятка бере чого пічка не гріється, тож коли поміняв то грілася а зараз ні, ледь тепла. невже курва повітря в системі є і її заваздушило. зніму крана і поставлю шарового, бо то вже срака жопа якась
Тобі нашо тут черговий тунінг зробили?...блок керування кліматом? Купи постав і забудься! :-D :-D :-D І нічого не воздушитиме!
А краще дригуна від лайна постав... там як почнеш знімати термостат...вспомниш всю свою і конструктора Ланоса родову...тунінг. Тунінг на Славуту то є круто! А потім тре буде ТАЗ ходовку...занизити...потім домікі...опірникі від приори...стійкі більштайн. Тунінх! Я нічого не забув?...про тунінх на Славуту!