Увеличить мощность штатного двигателя и передаточное число КПП.

Автор Василий, 02 Січня 2009, 20:05:58

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Number One

Так.  2111 і 2112 блоки однакові, різні тільки голови.  Машини, на які встановлювались, я написав. Мотор 2112 і 21124 встановлювався тільки на сімейство Лада 110. Мотор 2111 не встановлювався на ВАЗ-2112, а 21114 встановлювався.
З 16-клапанною головою Славута так попре, шо тіки держись! І ресурс буде навіть більше, ніж у рідного Мемза.  Це кращій вибір, якщо хочеться, шоб машина перла шо дурна! З чіпом легко видає більше 100 коней!
Вижимати всі соки з МеМЗа - то тупак!

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Kritik

як не крути...
але - сток ВАЗ діжок.. - це тюнінг для славути
сток ВАЗ тормоза - це тюнінг для славути....

може простіше купити собі ВАЗ і не мучити себе і Славуту?)))
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Number One

Ну, якщо вже руки чешуться до крові... :D
Зі стоковим ВАЗ-двигуном Славута поїде краще, ніж з будь яким тюненим. Але це вже виходить далеко за рамки бюджетного тюнингу.

Я ДОМА !!!

Сергей

Цитата: Kritikяк не крути...
але - сток ВАЗ діжок.. - це тюнінг для славути
сток ВАЗ тормоза - це тюнінг для славути....

може простіше купити собі ВАЗ і не мучити себе і Славуту?)))
Я це вже давно зрозумів,хоча в МЕМЗа є свій потенціал але то все гроші і не малі... :)
Мой стиль вождения,зависит от
количества бензина в баке.

Сергей

Kritik

Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Сергей

Max 55

Цитата: Number One
Цитата: Max 55Мне когда то рассказывали, что типа можно с Мемза 1,2 (!) выжать 100 лошадей, типа облегчить всё и голову доработать, это всё бред не ведитесь мотористы на этом зарабатывают!
Ничего не надо делать, кто постарше поймёт, молодые поймут позже
От тіки не надо!  Ми теж розуміємо! :P

Смисл тюнити Мемз до 100 коней???  Гроші дівати нікуди? Краще вазівський двигун 2111 впихнути, оце тема, а 2112 ваше пісня :)  В стоці потужніше, ніж тунех-Мемз :P
Шаришь, похвально  *THUMBSUP*
16 клоповые тихо пашут на ХХ просто пипец еще и с гидриками, только за ремнём надо следить  *WRITE*

Александр

Цитата: Max 55Мне когда то рассказывали, что типа можно с Мемза 1,2 (!) выжать 100 лошадей, типа облегчить всё и голову доработать, это всё бред не ведитесь мотористы на этом зарабатывают!

Смисл тюнити Мемз до 100 коней???  Гроші дівати нікуди? Краще вазівський двигун 2111 впихнути, оце тема, а 2112 ваше пісня :)  В стоці потужніше, ніж тунех-Мемз :P
що ти курив? Я б побачив тебе з болгаркою і зварним апаратом, коли б ти сунув любий передньопривідний ВАЗ двигун в славуту, не кажучи вже про гроші на його придбання. І це тільки за чотири ступені коробки. За 5 я мовчу
Глаза боятся, а руки из жопы.

arhangel

Цитата: Володимир
Цитата: arhangelА что скажете по поводу увиличения степени сжатия путем стачивания плоскости ГБЦ примерно на 1 мм? Как повлияет на мощность? Как это повлияет наоктановое число заправляемого бензина и ресурс двигателя?
Мій колега на 412 москвичі в головці зпиляв 1.5 мм, після цього казав що двигун супер, але на 80-му бензині вже їхати неможливо. Після зпилювання головки доведеться ставити розрізну шестерню, так як фази газорозподілення будуть зміщені в мінус.
Разрезная шестерня есть.
Какие конкретные действия при этой процедуре? Ста4ивание проводится на фрейзерном станке или можно сделать в домашних условиях? Как проверяется степень сжатия?

Number One

Цитата: Александр Надводнюк

що ти курив? Я б побачив тебе з болгаркою і зварним апаратом, коли б ти сунув любий передньопривідний ВАЗ двигун в славуту, не кажучи вже про гроші на його придбання. І це тільки за чотири ступені коробки. За 5 я мовчу
Даруй, шось нічого не зрозумів.... *DONT_KNOW*  *PARDON*

Я ДОМА !!!

Александр

я казав за те, що дуже далеко не всі в клубі такі драгери, що підуть на заміну рідного двигуна на ваз, бо це купа гемору і грошей. Набагато простіше трохи підвищити потужність мемза.

Number One

Еммммм.....  Та я вроді одразу сказав, що це кращий варіант для драгерів :)  
Зі стокового двигла більше 70 коней не витиснути без хірургічного втручання.
Звісно, дешевше прошити чи настроїти карбюратор, чим міняти двигун, але ще раз повторюсь, розкочегарювати МеМЗ до 100 коней - це бред і тупак! Якщо потрібна така моща, то тре ставить ВАЗ-21126 :P

Я ДОМА !!!

Александр

знов за рибу гроші. Не простіше ставити ваз, ну ніяк не простіше. Більший потенціал - так, але купа гемору, повторюся.

arhangel

Цитата: arhangelКакие конкретные действия при этой процедуре? Ста4ивание проводится на фрейзерном станке или можно сделать в домашних условиях? Как проверяется степень сжатия?
так 4то по моему вопросу?