Масло для КПП

Автор Alex Miha, 06 Січня 2009, 18:42:48

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

В кого яке масло в КПП

Aral
1 (1.1%)
Bizol
1 (1.1%)
BP
3 (3.2%)
Castrol
14 (14.9%)
Elf
7 (7.4%)
Fuchs
0 (0%)
Liqui Moly
6 (6.4%)
Mobil
7 (7.4%)
Motul
2 (2.1%)
Neste
1 (1.1%)
Ravenol
0 (0%)
Shell
2 (2.1%)
Total
0 (0%)
Venol
7 (7.4%)
XADO
16 (17%)
ZIC
9 (9.6%)
ТАД
18 (19.1%)

Всього голосів: 94

YUKON

Цитата: Salek від 15 Жовтня 2015, 06:34:06
Цитата: Buzyan від 14 Жовтня 2015, 22:18:19
Так поездите на моторке потом все станет вам понятно почему есть трансмисионые масло. Если б все так просто было то никто не заморачивался.
Ух какие все стали крутые!
Buzyan на чём раньше ездили переднеприводные тазики?
Ну якшо брати 1984 рік, коли тільки но випустили 8-й ТАЗік, то в двігу і в коробці було М8В1...потім все пішло коту під хвіст, в зв'язку з тим, що стали балувані, і більш технічно грамотні! В 1989 році коли мій батько купив Таврію, саме теке масло було залите в двіг, але в КПП був ТАД17И, але даже станом на 1989 рік в 8,9 ТАЗіки заливалося ще моторне масло в КПП,з 21011 по 2107 в КПП лили ТАД 17И, а от що було далі одному Богові було видно! На той час ще не було 5 ст. коробасів ані в 8,9 ТАЗАх ані в класиці!  Хоча звертаю увагу, КПП класикі працюють по сі пори на ТАДі і не жужжать! А й до сьогодні КПП класикі є єталоном КПП по легкості і чіткості вмикання передач! Хоча англійці (якогось дідька) в особі Джеремі Кларксона матюкають Лади Ріви(саме так називаються 2105, 2107 в Об'єднаному королевстві) за нечітке вмикання передач! Ось якось так!

Sergik32

вони матюкають лади бо у них рулі через сраку, і лівою рукою вони не відчувають нормального перемикання. вааащє, рулі повинні бути тіко зліва, виключення це трахтора.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: Sergik32 від 15 Жовтня 2015, 10:53:42
вони матюкають лади бо у них рулі через сраку, і лівою рукою вони не відчувають нормального перемикання. вааащє, рулі повинні бути тіко зліва, виключення це трахтора.
Ну це ти підняв тему по тіпу, що краще ЗАЗ чи ТАЗ(Жуліг скаже Овєо ;D ;D ;D)! Серго, кожному своє! Питання розташування баранки це хвіласофія! Адже немало країн де є ліве розташування баранки, а де праве! То вже таке!

Жулик

тре баранку  пасредине лупануть так по гиометрии круче.
А вот недавно видел чери у той шо спидак по средине, так вот знаете шо там круто? Там мона ЖПС прямо перед собой прилипить де у других машин спидак.
Ну круто вить?  :D :D :D

Устинов Сергей

Ну, чего обязательно чери. Есть еще Geely MK или вообще Nissan X-Trail:

Жулик

тачняк Geely MK я зырил )

Sergik32

а є і нісссссан х-траіл, там тоже через жопу торпеда, можна перед собою тетріс покласти і грати
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Евгений

Цитата: Володимир від 11 Вересня 2014, 14:29:26
Цитата: sanches1300sxДобрый день. Скоро накатаю на Сенсе 30 тыс. Хочу заменить масло в КПП. Сейчас залит ТАД-17и. Остановился на этом:ZIC GEAR EP 80W-90 api GL-4 полусинтетика. Есть опыт эксплуатации данного масла? Есть смысл лить дорогое или не заморачиваться и залить опять ТАД?  Моторным ZIC 10w40 очень доволен. Спасибо.
ТАД не лий, якщо проблема в грошах, то зверни увагу на масло венол, але щоби було ЖЛ-4, рекомендую 75в-90.
Владимир,а как коробка по шумности на веноле что ты себе залил??и как с переключением???
1.2 Li  М 10.3 chip ГБО 4 143000км

ВКБ

Вибач що встряв, я теж на венолі - Отлічно, КПП подобається, особливо на холодну в зимку перемикання, та і літом.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: ВКБ від 20 Жовтня 2015, 00:15:15
Вибач що встряв, я теж на венолі - Отлічно, КПП подобається, особливо на холодну в зимку перемикання, та і літом.
Аналогічно.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Valeriy

Добрий день! Скажіть будь-ласка що це може бути: машина коли постоїть на холоді, тоді важко перемикати передачі (таке враження що коробка передач захолола), а коли трішки проїхатися (прогріється двигун) тоді набагато легче стає перемикати передачі. Чи може це бути пов'язане з якістю масла? І порекомендуйте хороше масло, щоб було нормально як в жарку пору року так і в зимку. Я читав на форумі що добре відзиваються про масло Венол 75W-90    GL-4 та Ельф 80W-90, так і є насправді?

ВКБ

Цитата: Valeriy від 17 Грудня 2015, 15:10:26
Добрий день! Скажіть будь-ласка що це може бути: машина коли постоїть на холоді, тоді важко перемикати передачі (таке враження що коробка передач захолола), а коли трішки проїхатися (прогріється двигун) тоді набагато легче стає перемикати передачі. Чи може це бути пов'язане з якістю масла? І порекомендуйте хороше масло, щоб було нормально як в жарку пору року так і в зимку. Я читав на форумі що добре відзиваються про масло Венол 75W-90    GL-4 та Ельф 80W-90, так і є насправді?
Так. Можна і Венол 80В90.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Sergik32

80в90 густовате, тра 75в90

Володимир

Цитата: Valeriy від 17 Грудня 2015, 15:10:26
Наскільки пом"ятаю ельф лив крітік, я його питав як масло, то схвальних відгуків не почув. Їзджу на венолі, то претензій до масла нема.
Цитата: Sergik32 від 17 Грудня 2015, 15:52:35
80в90 густовате, тра 75в90
Я сезон їздив на венослі 80в90, до з ним також проблем нема, за інші масла не скажу.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Dimarik

Цитата: Max 55 від 01 Жовтня 2015, 23:07:43
Цитата: позитив від 01 Жовтня 2015, 19:59:25
почитал почитал а мнения не выроботал
маслу в коробке 70тыщ есть вероятность что нихто его там не менял
ШО БРАТЬ ТОВАРИЩИ ?
Хадо 80W90
Моё ИМХО

+1. собі також залив хадо. нарікань нема. все підходить