Масло для КПП

Автор Alex Miha, 06 Січня 2009, 18:42:48

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

В кого яке масло в КПП

Aral
1 (1.1%)
Bizol
1 (1.1%)
BP
3 (3.2%)
Castrol
14 (14.9%)
Elf
7 (7.4%)
Fuchs
0 (0%)
Liqui Moly
6 (6.4%)
Mobil
7 (7.4%)
Motul
2 (2.1%)
Neste
1 (1.1%)
Ravenol
0 (0%)
Shell
2 (2.1%)
Total
0 (0%)
Venol
7 (7.4%)
XADO
16 (17%)
ZIC
9 (9.6%)
ТАД
18 (19.1%)

Всього голосів: 94

Lisiy83

а я уже 3 раза заливал ТНК 75в90

Володимир

Цитата: Lisiy83 від 18 Грудня 2015, 18:55:27
а я уже 3 раза заливал ТНК 75в90
Я на попередній машині останнім лив ТАД від ТНК, то в порівнянні з попередньо залитими ТАЩ від ВАМП і Кременчуцьким НПЗ на яких працювала коробка ідеально, на ТНК появились всі можливі болячки.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

YUKON

Кременчуцький ТАД, Вамп ТАД, Ви, колега, ще ТАПа налийте! Літом буде взагалі класно!

Володимир

Цитата: YUKON від 21 Грудня 2015, 08:08:21
Кременчуцький ТАД, Вамп ТАД, Ви, колега, ще ТАПа налийте! Літом буде взагалі класно!
10 років тому, це були класні масла для нашої коробки, на форумах всюди писали про виття 5-ї, погане переключення передач і т д., а я чеснокажучи ніяк не міг в"їхати про що йде мова, доки не залив в коробку ТНК, і вже потім на новій машині вичислив що всі біди від неправильного масла.

Жулик

Цитувати виділенеНаскільки пом"ятаю ельф лив крітік, я його питав як масло, то схвальних відгуків не почув. Їзджу на венолі, то претензій до масла нема.

я ганяв на ельфе на славке, 5 чючють подсвистовала но совсем незаметно и на малых оборотах когда напряг.

Батя на ельфе на пежо ездить уже давно проблем не замечено вообще  :rolleyes:

Sergik32

хто їзде на пежо у того проблем немає, і не важно яке масло в коробці. Головне щоб було троха вище норми тоді легко вмикається
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

там не выще нормы я сам заливав ровно норму )

YUKON

Серый, чи то ти дурня валяєш чи так дійсно думаєш, але не стоіть так підіймати роль іно! Там як чуєш ціни на запи тихенько вписюнькуваться починаєш! По БМВ пам"ятаю передок ходовка 1 сторона 400 уів! А Пеньшо не меньше, а мож і більше бімера коштує! З-за чого я і бурчу постійно за оті переходи на ТАЗ ходовку, "уніженіє", то брєд! Бо самий цимєс Славки дешевина обслуговування! Простота конструкціі!
А Жуліг ще любє пнєвму, стійки Більштейн, шарові TRW або Лемфердер!
А Славутка то може іздити на ТАДі і на А8М1! Піди підлий у БМВ і Пеньшо такі мастила...і протягом 10-15 тик - реанімація с лєтальним ісходом!

Жулик

да помню тормоза я поменял рас на 2500грн, бо таки дицки на таврию крути + конструкция.
На авео якись узяв хер його знае шо АВРОРА цена менше неж на славуту завод.

И гоняю все мягко плавно ровно.

Да и задолбов нет как в славуте, забыл уже где яма в гараже  :rofl:

Жулик

блин с флудяжкой перепутав  :facepalm: :facepalm: :-D

Sergik32

ми по всюди флудим, бо у нас славути і вони на любому маслі їздять
Флудить не советую. Чревато наказанием. Обещаю. Buzyan
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Володимир

Цитата: Жулик від 21 Грудня 2015, 11:47:07
Цитувати виділенеНаскільки пом"ятаю ельф лив крітік, я його питав як масло, то схвальних відгуків не почув. Їзджу на венолі, то претензій до масла нема.

я ганяв на ельфе на славке, 5 чючють подсвистовала но совсем незаметно и на малых оборотах когда напряг.

Батя на ельфе на пежо ездить уже давно проблем не замечено вообще  :rolleyes:
Наша коробка любить рідке масло (не густіше ніж 80в-90), плюс воно має бути ЖЛ-4.

Переглянув бортовик Крітіка, він лив масло tranself type b 80w90, поширив по нету, то воно таки є ЖЛ-5, а наша коробка такого не любить.

Посилання на бортовик Крітіка http://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=341.msg132192#msg132192

Знайшов в неті фото банки з маслом ельфа.

Lisiy83

не знаю, я уже 120 тыс на ТНК езжу....

FriDVA

Я вот холивара не пойму. ТАД, ТНК, Эльф и лучше...
Каждый льет что хочет и что позволяет совесть и карман.
НО говорить что ТАД это гениальная рецептура масла в забытых годах и придел мечтаний Славки это бред.
Уже сказано, что если в ино залить ТАД - хана коробке. У нас что нанотехнологии?

Зачем кушать вкусно? Ешьте одни макароны с ливерной. Голод же утолите. Не хотите? Так-то.

Sergik32

Правильно сказано, лийте гарне масло, хочаби Репсол 75/90, і коробка буде жити.