Микас OnLine

Автор Володимир, 23 Березня 2013, 19:02:35

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: ur5vfp від 20 Квітня 2025, 22:31:19Племінник обзавівся таким чудом (Daewoo Sens, 2012 р., 26 тис. пробігу!!!) і схоже глюків в прошивці не менше, чим в моїй Славуті було. Зокрема глохне через 10-15 сек в режимі  «Прогрів». І що цікаво - тільки зранку, при температурі атм. повітря +8...10 град. !
Пепілац зможу побачити тільки через неділю, не раніше, мав справу тільки зі своїм М10.3+, тому питання:
В мікасі є така штука як прогрів каталізатора, в славуті він включається при 15 градусах і нижче, раджу дивитись в цьому напрямку, можливо параметри кута запалювання та паливоподачі дуже сильно відрізняються чи хтось навпаки щось накрутив, через це в перехідних режимах двигун зупиняється.

Цитата: ur5vfp від 20 Квітня 2025, 22:31:191. Крайні версії МікасОнлайн мають опцію перегляду 151_шої прошивки М11.4 і вона активується, на скільки я розумію п. Володимире – він її бачить.
Щодо 151 прошивки, застереження є тільки щодо діагностики, не можна включати розширену діагностику бо блок зависає.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ur5vfp

Дякую, п. Володимире за відповідь! Порадами скористаюсь.
 Маю сумніви, що хтось щось накрутив, бо власником був дідусь в селі. Останні, років 5-7, авто взагалі - стояло в гаражі. Але - все може бути.

Володимир

Треба дивитись як міняються параметри при виході з прогріву каталізатора, в славуті з заводу було налаштовано так що при виході оберти на якийсь час піднімались, тоді падали до заданих. Так як каталізатор я викинув, то функцію відключив змінивши температуру увімкнення з 15 градусів на -40.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ur5vfp

Дякую, п. Володимире, за відповідь та консультацію.
 Вирішив перечитати ще раз форум, бо з 19_го року, коли відладив свій МІКАС під себе - форум уважно не читав. Відслідковував, в основному, Ваші пости з оновленням Вашої програми.Каюсь! :rolleyes: