Саб своими руками!

Автор Camel Trophy, 30 Січня 2009, 11:44:51

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Camel Trophy

Ты таварищьч слышал вашпе как пролоджи хрюкает! :d   я бы от него отказался!

Димончик

Лазарчик, зайди в Комфи, я там видел динамик 12\" за 339 грн. по акции . не помню фирму, но симпотный, деже корзина литая, а не штамповка. :)
авторемонт. ходовая/рулевая, двигатель/КПП, сварочные работы, электрик.  о-67-6I2-28-6I
рихтовка - покраска . большой бокс, легковые и грузовые.

Роман

Не вся линейка пролоджи хрюкает...  :D

Из всех линеек акустики хрюкает только Некст и Еллипс... :P

Dir

Настя, я вообще не люблю когда мне что-то дарят подобное, я считаю что меня лишают права выбора, поэтому бери своего парня и идите вместе в магазин!
o5o9815362

Володимир

Я не знаю які там переслідуються цілі, але цікавить чому власне мова іде про 12\"?
10\" то шо вже не саб? Саб можна порівняти з прямотоком: базарна пірдєлка за пару баксів, яка крім ричання ніфіга не дає; і толково зроблений вихлоп-звук аж душа тішиться і мотор легше дихає.
Так що саб треба підбирати коли фронт зроблений. Це так, роздуми вслух, нікому нічого ненав\"язую, просто не в захваті від пацанобобілів де номер вібрує і крім саба і цикаючих піщалок від яких можна дістати рак вуха, ніфіга не чути :| А щоб ще серед того набору звуків музику почути-взагалі фантастика.
Хороша річ немже бути дешевою, тому якщо ставиться ціль збудувати нормальний саб можна звернути увагу на саби Челенджер http://www.piti.ru/product/?id=277 за 100 баксів просто суперовий динамік, але і уся потребує не хилого.
А якщо на меті скласти враження на дєвок... тоді активний саб-бочка найпростіше рішення :D
Успіхів в автозуці.

До речі Сможет ли ето чудо работать в закрытом ящике? Если да то какой обьем?

WOW-10F
Fs Гц, 35,75
Qms  9,91
Qes  0,78
Qts   0,72
Re Ом, 3,34
Area (Sd), см2, 390,57
Vas (Sd), л 75,32
Mms (Sd) г 56,37
Cms (Sd) мкм/Н,  352
Bl (Sd) Тл·м, 7,37
SPLref (Sd) дБ, 92,1
Xmax мм, 4
По моїм розрахункам в 50 літрах йому буде добре, якщо звичайно заявлені параметри співпадають з реальними.
Вже НЕ хочу BMW

Роман

Цілі:
Хороший, якісний звук... причому потужний...
Повинен бути весь спектр... відтворення...

Я ніде не писав шо повинна бути 12ка... !
Для 10Ф 50л.... для звуку, це забагато місця в багажнику...

До речі: 10Фка... дуже классно грає... але хочеться побільше....

Фронт з тилом... у мене зараз буде підаватись переоформленню, отож і дивлюся варіанти...

Не завжди дорогі речі є якіснішими, а тим паче брендові... бо в ціну закладено той самий бренд...

Володимир

Таки ще звернув увагу на малий хід дифузора в тої ефки як дла ящика, тому навіть не знаю чи варто з ним щось робити.
Пролоджі також бренд, так що тут таке поняття...цілком згідний, але винятки завжди є.
Вже НЕ хочу BMW

Skiper

Цитата: ElMasterЦілі:
Хороший, якісний звук... причому потужний...
Повинен бути весь спектр... відтворення...
Самое сложное здесь во всем не так выбор компонентов, как потом состыковать фронт и саб, чтобы не было привязки.
Если мыды низко не отыграют, то саб 10 или даже 8, если довольно низко отыграют, то 12. Иначе будет отставать и фазировка не поможет. Спасёт только процессор в голове или отдельный, а так же как вариант установки сабовой головки (если её можно так назвать из-за размеров) впереди (яркие примеры у Маши или последний у Кучерявого). Именно для этого его там и установили. ИМХО. Пускай меня автор поправит, если я ошибаюсь.
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

Володимир

Цитата: SkiperСамое сложное здесь во всем не так выбор компонентов, как потом состыковать фронт и саб, чтобы не было привязки.
От саме це я і маю на увазі. В славіку не так просто стиканути і проц не особо допоможе. П крайній мірі в мене не вийшло, тому зробив фронтальний саб. Низько заставити звучати бюджетний мідбас можна тільки в ящиках під сидіннями, але в результаті - сцена вузька, середніх нема. В кіках і сцена буде і середина якась появится, але нижче 100 Гц зіграє кілька динаміків але не дешевих.Як варіант ще можна мінісабик в бороду - теж через це проходив

Неможу знайти фоток з динамііками - викладу ящики

Вже НЕ хочу BMW

Skiper

Слушал, и состыковалось нормально в Славуте:
вч DLS UR1 или Morel MT-23 на стойках с направлением в \"лицо\"
сч Helix 204 в таких киках, как у тебя на фото
нч Kicx Pro6020 в ящиках подсидельников 9 литров
Усилитель DLS CA41 или Helix Dark Four
Потом состыковка с сабиком и усилитель (даже CHALLENGER CHA 75.2)
Первое место на соревнованиях 1,5 года назад.
По поводу сабика Челенджер. Вот нашёл фото с дином Challenger Pro10wb в
ящике около 20литров

Октавия тур лифтбек.
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

Володимир

Цитата: SkiperСлушал, и состыковалось нормально в Славуте:
вч DLS UR1 или Morel MT-23 на стойках с направлением в \"лицо\"
сч Helix 204 в таких киках, как у тебя на фото
нч Kicx Pro6020 в ящиках подсидельников 9 литров
З таким складом системи навіть сумніву нема що воно стиканеться, але це трьохполосний фронт на нехилих компонентах. На таке тут мало хто піде, тут народ старається бюджетно вирішити питання стиковки саба з двохполосним фронтом, що на мою думку мало ймовірне.
Вже НЕ хочу BMW

Роман

ВЧ и СЧ...
Prology EX-62C в кик

НЧ PROLOGY CG-5.2C  скорее всего ...

САБ: PROLOGY NEO-10

Ето есть...
УСИ: Blaupunkt GTA-4
Magnat BULL POWER TWO

Что-то вроде етого....

Женя

Цитата: DIMONCHIKЛазарчик, зайди в Комфи, я там видел динамик 12\" за 339 грн. по акции . не помню фирму, но симпотный, деже корзина литая, а не штамповка. :)
Зашел сегодня... вообще не нашел там сабовых динамиков... и уже давно их там не видел... ты ж тот комфи который в Великій Кишені? на Свободе?

Александр.

подскажите, что лучше  использовать для корпуса сабвуфера осб или фанеру????я склоняюсь к фанере....
Полировка стекол под линзы, фары \"под ключ\", готовые комплекты для самостоятельной установки.Ксенон, линзы.
068-458-32-83,  [email protected], Александр.
группа [url]http://vk.com/public52258265[/u

M@X

фанера, и только фанера!