И все таки по поводу доверенности

Автор trust, 09 Листопада 2009, 13:26:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: o52eпереоформляю с ген.доверенности на себя б/у славуту,с 6.3.13г. по блату. Может закончу через три дня,а может и нет. Всё зависит от того -будет ли пластик на техпаспорт,транзит. номера и тд и тп. ДУРДОМ. 15лет назад,всё тоже самое, я сделал за пол дня и без блата. Куда мы идём???
Я 8 років тому таврію з держустанови на себе сам переписував, то в мрео сам без блатів одного дня зняв з обліку, і другого дня сам поставив.

А вже був роки три тому в мрео щоби виписати тимчасовий талон, то без прискорювача було важко.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Ромео

Транзитні червоні номера та тимчасові техпаспорта відмінені....

олег

Ромео, вчера снял авто с учёта,мои номера забрали. Выдали красные без буквы Т, тут же  поехал по справку-счет,где забрали красные без Т. Выдали другие уже с буквой Т. На этих номерах можно ездить,пока не поставиш на учёт.Тоесть,опять снимеш красные с Т,и получиш посстоянные. От такая фигня в Украине.

Ромео

Цитата: VladimirNNСсылку на источник можно?
Пожалуйста: http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/KP120600.html, а именно:
5. У пункті 33:
2) доповнити пункт після абзацу першого новим абзацом другим такого змісту:
\"При перереєстрації транспортних засобів у разі зміни їх власників зняття з обліку таких транспортних засобів не проводиться.\".

Имеется ввиду, что машина с учёта не снимается, значит номера на машине остаются прежние...
Вот ещё: http://search.ligazakon.ua/search/law/monitoring/MN015828.html
Нашёл выдержку из статьи: \"Максимальна вартість повної реєстрації автомобіля з видачею свідоцтва і нових номерних знаків становитиме 345 грн., А сума перереєстрації залежатиме від вибору власника: отримати нові номери або залишити старі.
 Про це сьогодні на брифінгу повідомив начальник відділу організації реєстраційної роботи ДАІ України Олександр Демянко.
 При цьому він додав, що вартість самих номерних знаків становитиме 80 грн.
Как видим в МРЕО не очень себя утруждают объяснениями что вы можете съэкономить на номерах.. Им главное с вас содрать по полной прогамме!
 Нагадаємо, 27 червня 2012 року Кабінет міністрів прийняв постанову, яка передбачає спрощення існуючої процедури державної реєстрації транспортних засобів, зокрема в частині скасування обов\'язкового дослідження транспортних засобів під час проведення їх державної реєстрації (перереєстрації) чи зняття з обліку, а також обов\'язкового пред\'явлення транспортного засобу при перереєстрації у зв'язку зі зміною місця проживання власника та при відновленні втрачених або зіпсованих документів.
Крім того, постановою передбачено можливість прямої перереєстрації транспортного засобу з одного власника на іншого при його відчуженні, а також проведення добровільного експертного дослідження транспортного засобу виключно на письмову вимогу власника.

олег

Опять 25 , я изложил факт. Поедь в гаи и убедись.

Ромео

Цитата: o52eОпять 25 , я изложил факт. Поедь в гаи и убедись.
Да понял я всё прекрасно! VladimirNN ссылку просил, вот я и предоставил!

олег


Володимир

Цитата: o52eОпять 25 , я изложил факт. Поедь в гаи и убедись.
Це така сама історія як з дядьком який судився щоби йому видали закордонний паспорт за 170 грн.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

Я пересвідчився в тому, що краще зробити так як в МРЕО роблять, якшо залізти в зажиру і починати викладати їм шо треба, а шо ні, то перереєстрацію прийдеться проводити з юристом чи адвокатом, бо самому там доводити що я правий а вони ні, то це можна тягнути тижнями, а вони будуть їздити по вухам мол ваша машина десь в угоні, або у вас об\'єм двигуна підозрілий, або щось номер на кузові не так стоїть, треба експертиза, от і тоді прийдеться за все платити, або в касу, або менту шоб хлєборєзку свою закрив і не жвандів, то краще дав, зробив і увалив з відти щоб не псувати собі нерви. Вони прекрасно знають що люди грамотні, але і вони тоже хочуть жити і їсти масло з ікрою, а не тільки хліб. Я з одним спілкувався \"вумним\", то той казав кращеб я мовчав і робивби як прийнято в ментів, ато зажрався, сказав усім шо вони хапуги і наглі, а вони його номер машини дали гайцам, і ті блін на кожному перехресті його і в хвост і в гриву, а повірте мені що придертися можна до чого завгодно, от і моє ІМХО таке, зроби як всі роблять і дешевше буде потім, один водій чи два, \"систему\" не зломають і не перероблять за раз.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Це точно, колега по роботі кілька років тому робив собі тимчасовий реєстраційний талон, то також експерт розказував що з машиною щось не те, перевіряв всі пластмаски і казав що машина не того року випуску що записано в техпаспорті. Коли трохи дав на лапу, то притензій вже не було.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

олег

Правильно Сержик.Система работает без сбоев.Что у нас может подешиветь-ничё. Шо у нас законы работают-не. Люди думают,шо работают законы,верят написаному-пока сам нестолкнёшся. Вот тогда, всё и проясняется. Тогда понимаеш свою наивность про покращення...

Ромео

Может я покажуся очень наивным, но пока мы будем все покорно молчать на нас и наших детях будут ездить всякие голодранцы в сержанских погонах с образованием неполных 8-м классов...  Потому-что это советская система воспитания: молчи а то хуже будет! Яркий тому пример общенациональные забастовки в европейских странах на даже незначительное повышение цен... А нас имеют как хотят, но мы гордо подставляем зад и терпим....

Эд

Цитата: РомеоМожет я покажуся очень наивным, но пока мы будем все покорно молчать на нас и наших детях будут ездить всякие голодранцы в сержанских погонах с образованием неполных 8-м классов...  Потому-что это советская система воспитания: молчи а то хуже будет! Яркий тому пример общенациональные забастовки в европейских странах на даже незначительное повышение цен... А нас имеют как хотят, но мы гордо подставляем зад и терпим....
Это все понимают, но если что то мая хата с краю я не чего не знаю.
Славута 1.2s карб 55т. 2004г.в !!!

олег

ромео,что делать? Говорит старик молодому, шо вы зады подставляете.Молодой-а шо делать. Старик-автомат в руки и убивать. Молодой-КОГО покажи. Может ты знаеш-покажи.  КОГО на КОГО менять. Колода то одна и вся козырная. И на долго. Так шо,не только детям,а и внукам быть в позе.

Sergik32

Ребята, ця такскать система зароджена в далеких післявоєнних часах, просто що ми того не пам\'ятаємо, а тепер на зміну тій владі в погонах і не тільки в погонах прийшла нова, тоєсть діти-внуки-правнуки тих колишніх керовніків, які бачили і чули як то всьо відбувалося і що там творилося, і тепер питання, хто з них схоче міняти роками накатану стратегію і політику, відповідь - да ніхто, ніхто не ворог своєму повному карману. Реально ми не зможемо це все поміняти, он недавно один прийшов і казав - бандитам тюрми, результат намагань ми всі бачимо, шкода але система спрацювала на свій захист. Такщо якщо є можливість сходити в МРЕВ із знайомим адвокатом чи юристом то це тільки +, а решті прийдеться змиритися з тис станом речей що вже є, бо за тих пару сот грн економії по закону, на суди і тягянину з ментами витратиться в рази більше, і шо кому потім доказувати.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0