Славутка 4izmena

Автор 4izmen, 18 Квітня 2009, 21:58:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

4izmen

ну я купив новий, але не впевнений в якості його матеріалу, а старий резонатор сам нормальний, ще цілий і тверди, просто саме те кільце яким він кріпиться до штанів, відірвалося, тобто тамтешній зварний шов лопнув, тому можна заварити, просто новий виявився чуть-чуть не таким, не щільно пристає до штанів і проривається кусок газів і тому є легеникий рик....
Don\'t vorry - be happy

LonelyWolf

Це тому,що це не заводський резонатор. Він не ідеально підходить,а з невеликими відхиленніми. В Клима теж не підішов  ідеально.  Треба наживити всі болти,а потім вже затягувати. Мені вихлоп варили індивідуально,але в мене інжектор і вирізався каталізатор,тому було складніше. І теж була проблема з рівнянням віхлопної системи.

4izmen

Давненько я в бортовичку нічого не писав.... :whistling:
Ну за цей час нічого особливо не змінилося:
- машинка завдоться добре, навіть при тих афігенних морозах;
- починаю думати за ремінь ГРМ, напевно буду міняти весною, щоб спокійно їздити;
- таке відчуття, що задня подушка двигуна здохла, пояснити точно незнаю як, але таке відчуття в мене, чуйка)));
- купив нову штинючку в машину за 60!! грн....
 - поміняно оливу, я напевно вже десь це згадував, в КПП і в двигуні;
 - куплено 2 нових зимових гуми Сава Ескімос С3 і дві беушних хенкуки;
 - ще  багато чого в плані, але моє \"хочу\" разів в 100 перевищує моє \"можу\".
Don\'t vorry - be happy

4izmen

Сьогодні був біля машинки.
Поміняв водійське крісло з пасажирським, бо водійське трхи якесь не таке, нема норм підтримки бокової (порівняно з пасажирським).
Розчехлив.........сідушки, чохли попрані, на днях поставлю назад.
Поставив підголовники на зад сідушку, спасибі Максиму.
коврики від Дімона.зп вже в машині, тепер залишилося помити її, ше разок злегка пилососнути, натерти пласмасу і можна їхати на Великдень до родичів)))
Ще гуму не перевзував, бо якось ні часу ні грошей....
Майфунчика так і нема нормального....всім жаль...
Колоночки завдяки Ланголінчику і мому одногрупнику тепер є, тіки мій Маяк не тягне 4 шт, а лише дві :(
Don\'t vorry - be happy

Alex Miha

А у тебя сзады были дырки под подголовник? Если нет - как крепил?

4izmen

Міха, в мене вони були, тому проблем небуло)))

Сьогодні поставив попрані чохли, поставив підголівники))  закінчував вже наосліп, тому хз як та вийшло, але думаю що все ок)
Найбільше повозився з задньою спинкою, тре було шось придумувати, щоб чохол норм натягнути ;)
Don\'t vorry - be happy

4izmen

Капці..... Сьогодні їдучи на цвинтар в Червоноград в Жовкві мене мєнт зупинив і коли він це зробив я згадав, що нову страховку я забув вдома..... :unsure: і прапор як назло зразу пішов її провірити :ermm: виписав штраф, хотя попався більш-менш порядний мужик, але домовлятися не хотів ніяк, проте вписав штраф не на 425 грн, а на 255 (записав що я припаркувався на перехресті). Коротше капці..... ще з сімейного бюджету -255 грн, а там і так не вельми багато.... :ermm:
Don\'t vorry - be happy

Kritik

за дурною головою кошильку нема спокою :)
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

chars

Судя по всему протокол за страховку просто так составлять им нельзя,только если ДТП или грубое какое нарушение, поэтому \"добрый\" инспектор развел на остановку и стоянку и Чизмен подписал протокол. Без лоха и жизнь плоха. Дорогой Чизмен делай выводы. Государственный бюджет огромная черная дыра и ты его не накормиш.

Юрій

Цитата: AnohAСудя по всему протокол за страховку просто так составлять им нельзя,только если ДТП или грубое какое нарушение, поэтому \"добрый\" инспектор развел на остановку и стоянку и Чизмен подписал протокол. Без лоха и жизнь плоха. Дорогой Чизмен делай выводы. Государственный бюджет огромная черная дыра и ты его не накормиш.

Можна. На мене склали минулого літа за Бахчисараєм,коли їздив на море. Я не знав тоді,що страховку треба з собою возити. Раніше їм хватало талона на склі. :wassat:

4izmen

AnohA поясни чому так? Це ж походу за те, що цивілки немаєш штрафувати можуть чи я помилявся?....

Просто я надто розгубився від того, що поняв що сам винен, що забув страховку вдома, мож і налажав... :unsure:
Don\'t vorry - be happy

Kritik

почитай список документів які має мати водій і передати ДАІшнику
і сам всьо поймеш...
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Дмитрий

Цитата: RomanoffБортовик по просьбе 4izmen почистил...нафлудили ППЦ :devil:
Мои сообщения удалил зря. В них флуда не было.
Slavutа 1.2L

4izmen

Такс, сьогодні кувка поміняв, зиму на літо (нарешті :D )
проте після шиномонтажу появилася вібрація на педаль гальма при гальмуванні, типу АБС.... :dizzy:

а ще є в мене така штука, машинка трохи током валить...... :/ :wassat:
що порадите?
Don\'t vorry - be happy

Лёшка

намотай изоленту на руку которой закрываешь дверь :d

антистатик не хоч вешать?