Зустріч Славуто-Тавро Клубу Західного Регіону 2010 №1

Автор Kritik, 19 Березня 2010, 23:59:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Ромео

Юрій не обіжайся, але я в Тернополі тут щодня загоряю, може вже просто все побачив! :D

Юрій

Цитата: РомеоЮрій не обіжайся, але я в Тернополі тут щодня загоряю, може вже просто все побачив! :D

Шось ти свистиш. в нас ше зимно загорати :silly:

Роман

Всім приві, от прочитав про таке планове міроприємство тай надумав теж прокататись,  скільки екіпажів зі Львова рулить?
СТО   0667618412

Андрій

ой, та вони всі до Андрюхи в машинку спригнули, то треба спочатку рахувать :)

4izmen

RomkoZem скинь мені свої контакти, побалакаєм)))) :)
якщо маєш аську, то її скинь мені в приватні повідомлення :)

Їду я, Андрюха, приєднується до нас Ельмастер, ще МІК і Семпер незнають чи поїдуть ;)
Don\'t vorry - be happy

Роман

я полюбому якщо їду то на своїй ракеті, можливо з жінкою тай дитям!
0667618412
СТО   0667618412

4izmen

Ну то давай, будем тіки раді, приймем тебе зі всією ласкою і любов\'ю в свій кортедж :)

Ну я теж їду полюбому своєю, андрюха своєю разом з Саньком, Ельмастер теж своєю, тому буде класно))) по дорозі захопимо Ромео і всією кавалькадою в Тернопіль!! :)
Don\'t vorry - be happy

Роман

але вмене не славік а таврія, це я думаю не сутєво?!
СТО   0667618412

4izmen

Ні, не суттєво, якщо хоч до нас в клуб, то можна і на Таврії і на Славуті)))
Don\'t vorry - be happy

Андрій

Цитата: 4izmenНі, не суттєво, якщо хоч до нас в клуб, то можна і на Таврії і на Славуті)))
і на Бобіку-Уазіку

Димончик

авторемонт. ходовая/рулевая, двигатель/КПП, сварочные работы, электрик.  о-67-6I2-28-6I
рихтовка - покраска . большой бокс, легковые и грузовые.

Ромео

Народ, ви як будети зі Львова виїзжати, то мені пліз позвоніть, щоб я знав і собі потихеньку розраховував час, а то в мене зараз дома немає інтернету! :(

AndRyuhA

Цитата: РомеоНарод, ви як будети зі Львова виїзжати, то мені пліз позвоніть, щоб я знав і собі потихеньку розраховував час, а то в мене зараз дома немає інтернету! :(

Ок. Свиснем!

Цитата: RomkoZemВсім приві, от прочитав про таке планове міроприємство тай надумав теж прокататись,  скільки екіпажів зі Львова рулить?

Звідки дізнався про клуб?
097 58 38 675     093 840 44 66

Андрій

Цитата: DIMONCHIKхоч і на москвичу-перелітному грачу :D
то ти приїдеш чи хто?

Kritik

Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.