Зустріч Славуто-Тавро Клубу Західного Регіону 2010 №1

Автор Kritik, 19 Березня 2010, 23:59:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Александр

Kritik Я бачу що воно канешно трихи образливо вийшло, але зустрічі і так небуло б точіше приїхали б тільки ваші місцеві, я не то що хочу перенести зустріч з Тернополя до Львова, просто поговоривши вчора по телефону я зрозумів що ніхто незбирається їхати, Ельмастер на роботі, Бахус теж, Ромео каже що теж невиходить, Кай 50/50, до остальних незвонив.

А взагалі зустріч невідміняється в Тернополі, просто дійсно треба підібрати дату і їхати дов вас в гості, можливо збір в Тернополі по обідали покатались по Тернополю, і можна толпой їхати в Камянець там десь ночівля і на наступний день ціла розвлєкатільна програма...

Впринципі я думав так робить цей раз, можлово навіть пару машинами якщо би у всих невиходило...

Звіт про сьогодняшню зустріч буде надруковано в наступному номері журналу \"Славута і життя\" :d
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

ZoZo

Народ, то давайте мож таки на Кам-Под знов з\"Їдемося? В тепліші часи. Там і зустріти наче є кому, і місця є шоб пошашличити. Зовсім недалеко є дуже гарна природа. То мож шось таке придумаємо?
De profundus clamo ad te, Domine!
Мене знайшли на конопляному полі. Так шо не дивуйтеся)))

Kritik

Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

ZoZo

Цитата: Kritikяк скаже великий ОЛЛ так і буде.
А хто це?

Kritik

Володимир

Зустріч вдалась абалдєнна - День міста у Львові. Компанія зібралась дуже мала, але дуже позитивна. Я тільки шкодую що передчасно був змушений покинути тусовку. Всім хто не поїхав - маєте про що пожаліти.
Вже НЕ хочу BMW

Юрій

В нас знов дощ. :(
А на день Львова можна було з\"їздити. Якби знати наперед. Фотки давайте, львовяки!

Роман

а я вже повернувся з Тернопільщини,прокатався класно,озеро суперове, а погода сонечко, трохи правда дощ а загалом супер
СТО   0667618412

Юра

на драг я так поняв народ і не доїхав( :unsure:

4izmen

RomkoZem а чого ж ти не сказав, що в такий час повернешся до Львова??? ще б до нас приїхав і попав би на найцікавіше)))

Twister, ні, не доїхали, хлопаки не захотіли, якби ми поїхали, то я б вам обом подзвонив.
Don\'t vorry - be happy

Роман

СТО   0667618412

Александр

1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

ZoZo

Шо, заглохло? Кста, де Тернопольська тема?

Kritik

не бачу смислу робити тему для 3-х учасників)))
якшо треба ми собі по моб. або асі говоримо.

а збори, цього тижня ні бо зелені свята, а дальше буде видно по погоді

4izmen

Don\'t vorry - be happy