Славутка 4izmena

Автор 4izmen, 18 Квітня 2009, 21:58:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юра

Шось в мене ні одну фотку з твого бортовика не грузе :/ .. сиджу через Мозілу

4izmen

Та я знаю, я закидував на якийсь один сайт з фотками, а він походу накрисвя чи шо, тому тепер їх нема.... тре перезакидувати, а в мене лише пару фоток на компі....
Don\'t vorry - be happy

Kritik

ждя того є контакт, радікал, і т.д...
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

4izmen

Ладно, зараз трохи підчищу бортовик і повикладаю фотки.
Трійко фоткос закинуті на першу сторінку, більше нажаль на даний час не збереглося, ну нічо, зроблю - викладу))
Don\'t vorry - be happy

4izmen

Вчора (тобто вже позавчора) замінено праву кульову опору, мало того, приїхав на плановий ТО до знайомого, він почав передивлятися, побачив люфт кульової, таки й шо то ппц, каже їдь помаленько в магазин, твоя полоса на сьогодні права :D . Як то адстойно по правій тягшнутися 30-40 км, щоб нікуда не влетіти, щоб без колеса не залишитися....
Кульова опора 82 грн, діагностика ходової + заміна кульової + по мілочам = 50 грн, і того 132 грн.
Don\'t vorry - be happy

Camel Trophy

:| Ну ты и сцыкун  :d  ,,щоб без колеса не залишитися....,, в славуте они так просто не отпадают!

Эдуард

Я вчера тоже правую поменял 78гр и 38гр. работа.Так я с болтавшейся с зимы катался :) То твой мастер тебя на понт взял.
Умеющий довольствоваться всегда будет доволен.

Володимир

4izmen, що ти з так званим АБСом вирішив? В мене таке саме було, аж страшно було їздити, пропало з заміною литих дисків на тавробублики :)
Вже НЕ хочу BMW

4izmen

Нє Володя, я тавролитки не поміняю на бублики, мені з ними дууже добре :) а в мене появляться міні АБС коли бортую колеса і ставлять мені їх, почвляється, але через місяць пропадає, тим більше, що в мене не надто сильно ковбасить....

Пахарь, скажу чесно, робить досить хороший тіпок, знайомий, просто до нього можна сказати хочеться їздити, знаю що зробить шо захочу, сказав мені 40 грн, практично як і тобі, але я дав 50, просто по людськи до нього ставлюся :) тому мене ніхто не розвів))))) :P
Don\'t vorry - be happy

Эдуард

Та я не в том смысле,что развёл,а в том,что 30-40 и в правом ряду :) Или он очень переживает за тебя,как отец родной прям ;)

4izmen

Ггг, ааа, тепер поняв)) ну ти б бачив який там люфт був, я сам перекакав трошки))) :D а перед тим ше таку ахфігенну яму влетів, шо то пипка....
та я знаю шо колеса не так легко відвалюються, а ле от вириває кульову, вилазить піввісь з коробки, виливається нах олива з неї, ну нафіга такий геморой, краще акуратно проїхати, щоб впевненим бути шо норм доїдеш)) головне, що добре все закінчилося, тепер знов льотаю :cheerful:
Don\'t vorry - be happy

Эдуард

100% Просто сравни как ты к нему приехал,пока люфта не видел и как ты потом за шаровой крался :)

Димончик

принцип сто-шника . Заглянув під машину - Блін, як Ви ше їздете ?? це добре, шо хоч я побачив, якшо Ви не розумієтесь на авто!!! тут давно треба міняти ....... :pinch:
авторемонт. ходовая/рулевая, двигатель/КПП, сварочные работы, электрик.  о-67-6I2-28-6I
рихтовка - покраска . большой бокс, легковые и грузовые.

Эдуард

Цитата: DIMONCHIKпринцип сто-шника . Заглянув під машину - Блін, як Ви ше їздете ?? це добре, шо хоч я побачив, якшо Ви не розумієтесь на авто!!! тут давно треба міняти ....... :pinch:
Это точно :) Просто у Андрея с шаровой проблемы начались по моим предположениям больше года назад.Но не понятно почему ему не сказали,что колесо люфтит когда колодки меняли :wassat: Так,что этому мастеру я тоже верю,что там совсем капец шаровой.

Kritik

Цитата: пахарь100% Просто сравни как ты к нему приехал,пока люфта не видел и как ты потом за шаровой крался :)

+1

я казав шо нефіг ганяти
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.