11030840

Автор андрій, 10 Травня 2010, 18:17:14

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

citizen

воздушный фильтр давно менял (чистил)?
не говорите, что мне нужно делать и я не скажу куда Вам нужно идти :-)

андрій

фільтр чистив недавно(майже новий-1000км)
1.3Li GPL

citizen

12-14л.\\100км - это многовато, такое бывает на карб . мафинках когда забивается воздушный фильтр или воздушные каналы в карбе, попробуй слить с редуктора газолин и почистить газовый фильтр, кот. стоит до редуктора, еще как вариант бывает само качество газа, мне однажды залили такое гуано, что когда даеш нагрузку у меня стучали пальчики, как на 80-м бензине, что при езде на газу по идее не ВОЗМОЖНО.
не говорите, что мне нужно делать и я не скажу куда Вам нужно идти :-)

Юрій

Бля! І в мене стукають пальці на газі, після останніх 2-х заправок! Я думав,що галюцинації. :)
І розхід - 30 літрів на 325 км. :(
Установку ставив недавно, ще не може бути ніц забито. Вже дістав газовиків з регулюванням. То газ такий. Тепер питання - де ж економія?
Попробую поміняти заправку.

андрій

поїздка в Львів-220км= 20л\\газу
наступний раз позвоню ;)
1.3Li GPL

4izmen

andriy4500 ти чогог як до Львова їдеш не дзвониш? тре знайомитися з земляками)))) :)
Don\'t vorry - be happy

Андрей

Цитата: andriy4500поміняти шланги невдалось-треба ще трубку міняти-немає гранів на гайці :(
Для тормозних трубок е спеціальний ключ їм відкрутиш а обичним ключом в основном не виходить відкрутити .

андрій

намайбутнє треба такий ключ придбати.
 нині замітив що перед датчиком детонації обрізані дроти :/  і гарно замасковані-ніби всьо ок.
1.3Li GPL

андрій

98400км помпа пішла .....
заміна 90грн.

1.3Li GPL

Юрий

а что правая стойка крашенная? Варил уже?

андрій

я їх грунтував-були поржавівші.
1.3Li GPL

Zhuk

А что за помпа такая? у нас или лузар 100 грн или завод 200 грн.

андрій

на помпі пише що з словакії-хоча я сомніваюсь шо вона була там
   :)
1.3Li GPL

андрій

нова полка з ламінату ;)

1.3Li GPL

Сергей

:/ жесть)))))
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!