Зустріч Славуто-Тавро Клубу Західного Регіону 2010 №1

Автор Kritik, 19 Березня 2010, 23:59:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.

Ромео

Цитата: Kritikдо речі, як це так шо декому в тернопіль 60 км проїхти не получається а в Львів вдруг получається...
ну ладно, не в тому суть.
Це мабуть камінь в мій город?!
Так ось, що я скажу:  Читай уважно тему, я не казав, що не приїду в Тернопіль, мені по відстані однаково, чи в Тернопіль, чи до Львова!!!  І нема чого наїзжати!!!
Зателефонували і сказали, що зустріч в Тернополі відкладається, ось я і поїхав до дому, тобто до Львова, де й одразу провели таке собі збіговисько!
Так, що мови про те, що давайте не будемо їхати в Тернопіль, а краще до Львова взагалі не було, принаймі я не чув!!!
Ось таке...... :ermm:

Юрій

В мене з\"явилась ідея! Щоб дехто тут не казав, що в Файному місті Тернополі нема що дивитися, - поїхати таким маршрутом:
1. Тернопіль
2. с.Острів - набрати води (вода супер, має багато срібла - не псується. Суркіс хотів срібну шахту будувати - місцеві не дали).
3. Зарваниця.
4. Нирківський водоспад. (привал з ночівлею).

Які будуть думки, пропозиції? Подивіться на Запоріжжя, як вони вчора......

Kritik

хороша ідея
а в мене постійно проскакувавла ідея зробити поїздку по так званій \"золотій підкові\"
це замки і фортеці, Терн. і Львів. області.
штук 5 вроді...
є на шо подивитися.
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Юрій

Тоже можна. Але, їх до 20. (замків).
Причому, найбільше в Україні в нашій області. :)
Інше питання в якому вони стані. :(

Kritik

Золочівський, Олеський, Підгірці, це ті шо в класному стані, і де я вже був)))

Юрій

Є ще один в Ниркові, біля водоспаду. Стан - капець. Можна погуглити - всі знайдуться. Ще би реально знати їхній стан.

Роман

Вы ще закарпаття забули.... :D

Тут замків много...

Юрій

Думаю замків стане на пару років, щоб об\"їхати всі. Давайте по-черзі всі і об\"їдемо.

ZoZo

Я тільки \"За\". Коли куди? Гайда шось придумаємо - на вихідних по Тернопіллю покататися. А ше можна по печерах полазити. Так шо, О вєлікій модератор, організовуйте якесь збіговисько в своїм регіоні. Не пішло тоді - то може зараз вийде.
De profundus clamo ad te, Domine!
Мене знайшли на конопляному полі. Так шо не дивуйтеся)))

Kritik

Александр

Kritik Як там Тернопіль, збераємось ловити і смажити ЧУПАКАБРУ. Може вже збирай народ в себе просто на природу десь, на цих вихідних класна погода доречі
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

Kritik

погода обіцяє бути класно на вихідні
але сумніваюся шо за 1 день все оце http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?id=3288 висохне
+ я на цих вихідних працюю :(

Александр

Kritik нычогона водних лижаг я думаю ныхто ще в Тернополы не катався. Выдкриэмо новий атракцыон :)
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

ZoZo

Крітік заникай ті порше - ато зомбіруют :/  То коли там якесь збіговисько? Поїхали в Борщів в печери!
De profundus clamo ad te, Domine!
Мене знайшли на конопляному полі. Так шо не дивуйтеся)))

Юрій

Цитата: ZoZoКрітік заникай ті порше - ато зомбіруют :/  То коли там якесь збіговисько? Поїхали в Борщів в печери!
В Кривче. :)  Гуд ідея! Я - за,бо не був.