Установка подсветки в кнопки панели стандарт

Автор Дима, 21 Червня 2010, 23:29:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Дима

Подскажите пожалуста, может кто заморачивался, с кнопками на панели стандарт, из трех кнопок подсвечивается (задние противотуманки), а аварийка и включение габаритов не подсвечиваются, а так хочетсо ночью их не искать по торпеде. Облазил все магазинчики, таких нету, сам начал курочить и вычислять что к чему, запутался :blush: .
Кто, что может посоветывать.

P.s. Cоветы типа засунь, выбрось, и другой флуд - пишите в соответствующей теме \"Флудилка\"
1,3 Si
Страх породжує поганих водіїв.

Александр.

можешь вообще отдельно запитать лампочки подсветки кнопок, а \"+\" взять от подсветки прикуривавеля или от самих габаритов или мультиметром прозвонить все провода из колодки габаритов на \"+\" при включенной кнопке...
Полировка стекол под линзы, фары \"под ключ\", готовые комплекты для самостоятельной установки.Ксенон, линзы.
068-458-32-83,  [email protected], Александр.
группа [url]http://vk.com/public52258265[/u

Антон

а бывают вообще без подсветки, или к ним просто не идут даже провода на подсветку
Emgrand EC7, Slavuta 1.3Li 2010 г.в.
Бывшая - Slavuta 1.3Li 2008 г.в.

Саша

monte  Я ж тобі казав хто може!! ..
Max 55 Ми розбирали із ним кнопку, так там навідь натяку на лампочку чи діод не має - новий прикол від автозаза. Тому таку кнопку потрібно міняти на кнопку із підсвіткою від  ВАЗів
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Chars

да они и стоят с завода без лампочек!
Я чето ниразу ни у кого не встречал кнопок с лампочками...
Нада либо,действительно, кнопки менять,либо смотреть саму кнопку на предмет переделки.

Дима

Цитата: Max 55Та внутри просто лампочки згорели, сто пудово!
Лампочек вобще нету :angry:
Цитата: sheriffа бывают вообще без подсветки, или к ним просто не идут даже провода на подсветку
к ним вообще не идут ни какие провода
Цитата: Alexxx_1982monteТому таку кнопку потрібно міняти на кнопку із підсвіткою від  ВАЗів
Нету таких вчера облазил почти все магазинчики и все на меня смотрели :/
Цитата: Charsлибо смотреть саму кнопку на предмет переделки.
Вот вчера и просидел пол вечера с тестером в руках и нисмог раздуплится.
1,3 Si

Skiper

На некоторых, а их большинство, стандартах не светятся лампуёчки в кнопуёчках. К ним даже дротов нет. Это факт.
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

Саша

Skiper В мене на стандарті світяться, окрім кнопки включення ближнього світла (машинка йшла із дворичажними перемикачами і із ручним керуванням), яка тухне при вимкненні запалення. Так шо це шось почав завод спрощувати конструкцію ел.обладнання автомобіля, тим самим підвищувати його надійність.  :)
Підсвітку кнопки зробити не проблема, головне щоб в кнопці сама лампочка, або діод був, а проводку можна протягнути.
monte Не пробував щось робити із тією кнопкою що я тобі дав???
А у автомагазині у Саші був?? В нього я брав нормальні кнопки із підсвіткою.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Дима

Для того щоб зробити кнопки з підсвіткою потрібно:
1. Щоб удача до тебе не стояла задом - вчора знову пішов в магазинчик взяти кнопку (на донора щоб було з чим працювати), мені її дали, я розрахувався і пішов провіряти, коли включив виявилось вона з підсвіткою, але не включалось ближнє і дальне світло. Я пішов куплюти ще одну таку щоб переробити і аварійку, перебравши 10 штук не знайшов такої. :( А коли продавцю сказав що цю що мені продали з підсвідкою, я побачив в її очах дуже велике здивування.
2. Розібрав три кнопки а.) стандарт, б.)нова з підсвіткою, 3.)донор
 З кнопки стандар витянув \"вуса і зажим\" якого не вистачало в новій кнопкі, а з донора витянув ножки (3 шт.) і все це вмонтував в нову кнопку з підсвіткою.
Після чого все запрацювало і засвітило. :| :| :|
1,3 Si

Саша

А донора де взяв??? :whistling::whistling::)
А-А, це та донорська кнопка із якої я взяв кришку(саму кнопку).
Сьогодні сам програвся із кнопко аварійки. Ліва сторона не горіла як на панелі так іф повороти на кузові, перечитав схему, перемикав на пряму від кнопки до розєма люксової панелі ( якщо дивитися на приборку то лівий, а на ньому провід червоний із голубою полосою, йде від розєма №4 кнопки аварійки) перерив під панеллю проводку, розібрав кнопку разів із 5, а потім повністю розкидав кнопку і виявив що там один контакт№4 відігнутий був в іншу сторону, постановка на місце його вилікувала даний дефект. А почалося із того що згоріла лампочка підсвітки.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Алексей

Чё вы паритесь?
Берите кнопки нового образца... Они с подсветкой и норм подхотят к старым тавриям.

Саша

_(LAP)_ Вониі на старих йдуть із підсвіткою! Просто АвтоЗАЗ шось намутив.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Алексей

Пару месяцев назад брал на Лепсе кнопку
Нового образца (старые они поменьше) нормальную с подсветкой.
Так этой сейчас автозаз что-то намутил с кнопками?

Саша

Наш рідний автозавод не перестає дивувати прихильників вітчизняних авто!! :D
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Валерий

Что нового, что старого образца кнопки одинаковы по размеру, единственная разница в новых с боку рамки маленькое стеклышко и эта кнопка с подсветкой 100%, покупай и не ошибешся.

Не нервируйте меня, а то мне некуда прятать трупы!