День Незалежності у Карпатах

Автор 4izmen, 05 Липня 2010, 19:43:04

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 14 Гостей дивляться цю тему.

Твердохлебов Юрий Геннадиевич

Цитата: ZoZo
Цитата: AndRyuhAгрн по 200 крім бензину з собою тре мати. Там шашлик-машлик, водка, секас, ну і т.д.
В вас там був сєкас за дєньгі? Якшо дадуть вихідний то теж буду. Мінімум день.

секас был у КАJ с бензонасосом, но без денях.

1. 4izmen
2. KAJ
3. Bahus
4. S@nek

ZoZo

http://vkontakte.ru/album16222641_113139056 - не в тему, але шоб подумати.
З.І. Бахус, коли ми будемо Кам-Подовске пиво пити? І чо ти мене не вписуєш в купу? :angry:

1. 4izmen
2. KAJ
3. Bahus
4. S@nek
5. ZoZo+пасажир
6. Нant ?
De profundus clamo ad te, Domine!
Мене знайшли на конопляному полі. Так шо не дивуйтеся)))

AndRyuhA

Даааааа, KAJ задля кращого проникання вглуб, навіть на естакаду заїжжав. Поза називається \"вона зверху\" :D
097 58 38 675     093 840 44 66

ZoZo

Цитата: AndRyuhAДаааааа, KAJ задля кращого проникання вглуб, навіть на естакаду заїжжав. Поза називається \"вона зверху\" :D
А Кай мазохіст, йому під естакадою ходити, шо в гамаку стояти )))))

Міша

хаха ото ви собі гоните....... _))):D

всьо можли шо і я буду.........тож з посажирами...)) точно ше незнаю....тре десь нарити пару сотень....і пару десятків літрів бензи....))

1. 4izmen
2. KAJ
3. Bahus
4. S@nek
5. ZoZo+пасажир
6. Нant ?
7.Міша - 50/50% ?

ше одне запитання - де можна дістати наклейку slavuta-club ???
Один из бешених псов.

Александр

AndRyuhA :d ти що забув чого він на естакаду залазив, бо зараза ще й капот не откривався :d
ZoZo будем раді бачити і познайомитися особисто...
Міша тобі особисто пропоную якщо б менше потратити грошей, то краще з 4izmenом їхати в машині
Маршрут ми вже розробляємо, всі хто був минулого року запрошуються, і звичайно було класно бачити нових людей.

зараз у всих з грошима напряг,  і тому треба правильно спланувати нашу поїздку скільки машин хто в машинах, де ночуємо, я лічно за палатки то безкоштовно...
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

ZoZo

4izmen

Ура!!!)))) :D І я за палатки!!! :| Троха зекономимо :)
Всьо, давай Саньок нам маршрут! :)

Я б з радістю Мішу взяв, проте незнаю чи в мене буде повна машина вже.....
Don\'t vorry - be happy

ZoZo

І давайте може якось з датою рішимо. Може краще десь на вихідні? Добре шо Юща нема, бо точно поліз би на Говерлу.

Андрій

Пропоную 21 серпня зустрітись в Яремчі вранці, тобто це значить що 20 серпня в п\'ятницю після роботи збираємось швиденько і по конях гайда цілу ніч. А після Яремчі так як того року - Ворохта - Говерла і т.д. У вівторок 24 серпня прибути в Ужгород (ми того року не заїжджали) на ПАРАДДДДДДД. І ввечері додому.

Твердохлебов Юрий Геннадиевич

Как по мне так лучше собраться как в прошлый раз, там где в прошлый раз вечером 20 числа. Ночлег - все вместе в палатках. потом утром  - в дорогу.

ZoZo

Цитата: ZoZoБля. В мене закінчився ТО. Чуть не попав на гроші. Буду робити. Хотів в Шацьк. Тепер не знаю...
З.І. Бахус, вибачай шо тупив по телефону - ЖОРАААААА!!!!!!! Так я і не настроїв газ(((

Міша

кароче  тако.......я думав шо поїду на своїй але є декілька нюансів......то шо прав нема то навіть до уваги не беру........в пахана чарівна  бумажка ..))) грошенят на  заправку і ночівля ( палатки нема ) і ховку небагато...)
і шось пахан нехоче їхати каже шо то його не цікавить )) ну він просто вас незнає...незнає шо в нас хороша компанія всі дружні і так далі...)

я б до 4izmenа під сів з радістю.....скинулись б на бензу ....ну але якшо там і без тебе вже 3 люд їдуть в машинці то я там лишній...бо на своїй їхати невиходить...((

а вот за поїзду я тільки за...ше підзбираю трошки грошенят і гайда....на культ програму...))))

ну чекаю на відповідь....маршрут? і чи 4izmen візьмеш мене ??? якшо є можливість..)
Один из бешених псов.

4izmen

Ем.... навіть незнаю щоб це відповісти....
ну на бенз то ясно, що хто в машині буде їхати, то ті і будуть скидатися, думаю то не лише в мене таке заведено. Нічого я зараз обіцяти не можу, бо ще раніше, як тіки задумку придумали на рахунок поїздки, я своїм друзям сказав про неї і вони були виявили бажання їхати, проте незнаю як буде, чи вони ще матимуть бажання чи можливість чи ні, час покаже.
Міш, збирай дєнюжку на поїздку, чим більше тим краще, і будь готовий їхати, навіть як в мене буде повна машина, думаю тебе хтось візьме з наших, а як буде вільне місце, то без проблем, будеш ще одним пасажиром) :)

Сашок, Бахус чи Ельмастер де маршрут??? думаю тре десь так на 2-3 дні чи мож і більше, тіки з палатками, бо на ночівлі в мене грошей не вистарчить.. ;) :)
Don\'t vorry - be happy

Міша

я поняв.....ок..)
але я палатки немаю то як бути з тим..?? десь брати на прокат чи як ??
Один из бешених псов.