Проставки під стакани

Автор Павло, 02 Серпня 2010, 22:15:21

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Павло

Шукав на авторинку проставки під передні стакани (аби підняти машинку трошки).
Знайшов лише такі... Хтось знає як їх ставити?

Дима

так эти и так стоят, конструкцией предусмотрены и установлены с завода

Павло

Ну при покупці йшла мова щоб підняти машинку ними, але не можу зрозуміти як саме?

Павло

Ну і опускай. Там де мені їздити цікаво — і без опущеної машини пузо дер.

Лёшка

проблем то  
куда их ставить знаешь?
откручиваешь 3 гайки опорника приподымаешь машину стоика из стакана опускается и хитрыми движениями вставляешь её туда и все описанное в обратном порядке и на развал сьездить надо бы апосля

Павло

Ну але ж це не підніме машину? Ну хіба що на висоту цієї прокладки (якщо залишити і цю і ту що там вже є). А мало би підняти на декілька сантиметрів (щонайменше на довжину болтів, що в комплекті - десь 5 сантиметрів). Просто я подумав, може вона цими болтами якось з'єднуватися має і стандартною, але в голову поки не приходить як саме...

Лёшка

нравится вам клибинством заниматся ?
закажи проставки чтоб выточили сними опорник прикрути эти болты-удлинители и что по ним сделали выемку

короче очередной гемор

Павло

Було би де замовити чи купити нормальні проставки - купив би. Питання лише де?

Kritik

в Києві з цим тяжко....
як не странно.... :(
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Павло

Та ладно, мені стільки страшилок розповіли на тавроргії щодо підняття передка — що поки доведеться відмовітися від ідеї міні-джипа :)

Kritik

Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

SEMPER FI

Теж хочу підняти перід.
Зад на кронштейнах.
Купив резину 165/70. Інколи в різкому повороті праве колесо затирає верх підкоилки всередині. Не страшно звісно, бо по асфальті тертя куди сильніше ніж по площині пластику.
Але все одно хотілося б підняти машину, бо дуже сподобалося коли зад став вищим.
Які недоліки в установці двох проставок, окрім переварки шпильок?

citizen

трение колеса об подкрылок результат крена. лекарство, как вариант конечно, нижние стабилизаторы, я бы перед подымать не рискнул. очень опасная затея - подняв перед сместишь центр тяжести вверх и при том же резком повороте на той же скорости крен увеличится еще больше и как мне кажется, проблема с затиранием останется, а риск перевернуть авто возрастет во много раз.
не говорите, что мне нужно делать и я не скажу куда Вам нужно идти :-)

SEMPER FI

В мене стоять три розпорки (перід, низ і зад),  з ними машину не так перевертає в поворотах. Може при їх наявності підняття переду не настільки небезпечне?

citizen

розпорки это хорошо, они делают жестче кузов, но практически не влияют на крен авто. я говорил о стабилизаторе на передок внизу, для того чтобы кузов и рычаги стали между собой жестче. имхо это решит проблему на 90 %.
+ стабилизатор на заднюю балку это 100 %
не говорите, что мне нужно делать и я не скажу куда Вам нужно идти :-)