Львівські зустрічі

Автор Александр, 02 Червня 2009, 21:55:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ZoZo

Ше не знаю, но вимальовується така ситуація - дві машини - одна я і Арч, може з милими, в другій мої товариші.
De profundus clamo ad te, Domine!
Мене знайшли на конопляному полі. Так шо не дивуйтеся)))

Павло

Цитата: S@NEKМоже і я підтягнусь на своєму славуторакето ;), зацінете колеса заодно. Але снідати в криївці дорого, ліпше я знаю місце поведу, там смачніше і дешевше \"Батяр\" зветься, теж майже в центрі

Зате працює цілодобово, та й подобається мені там :)

Kritik

yo! бана робота!
я в суботу 09 працюю до обіду...
а в неділю 10 на 22.30 знов на роботу на нічну зміну.

шоб вона згоріла :(
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

4izmen

Опсиль-мопсиль, ото зустріч намічається!! Невже, балін, який я радий буду, якщо всі зберуться!! :|
Давайте музіки, падтягіваємся!!! :D
Don\'t vorry - be happy

Павло

Цитата: Kritikyo! бана робота!
я в суботу 09 працюю до обіду...
а в неділю 10 на 22.30 знов на роботу на нічну зміну.

шоб вона згоріла :(

А ніяк не вийде з кимось домовитися, щоб підмінили? Чи якось день в рахунок відпустки...

4izmen

Саня давай, пробуй вирватися, а то шось в тя ніяк не вдається останнім часо, мож шось придумаєш і всетаки приженеш до нас??
Don\'t vorry - be happy

Kritik

блін, ви не подумайте нічого поганого про мене
шо я мороз чи шось таке....
я дуже хочу зустрітися
і Назгул переконався в цьому)

але та довбана робота постійно шось наламує... і поїздку в карпати.... і цю зустріч можливо теж....

в мене шас просто така робота шо більша половина зарплати злежить від пермії, а таке начальство (німці), шо за 1 відгул можуть так обрізати зарплату шо той 1 день вил\"ється в велику копійку.....

тим більше я шас 1 в сім\"ї хто працює....і кожна грн на рахунку...

я обіцяю шо якшо получиться то приїду.... і зроблю все шо від мене залежить :)
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Павло

У мене теж, доречі, певні проблеми. Готелі всі забиті вже на ці числа. А квартири подобово поки не хочуть здавати на один день. Кажуть щоб телефонував ближче до дати. Так що все ще може обламатися, але то дуже сумнівно. Не віриться що я не знайду якоїсь квартирки...

Міша

кароче хлопаки ви забули про мене ......... я хоть і не заходив сюда довго але я всетаки приїхав б на зустріч я просто продав свій комп тому немаю достопу до нету........ а якби хтось шось сказав або кинув смс мені я б зразу десь підшукав пару грн і газ квас........)) такшо я тоже буду......... напевно ........ якшо ваша ласка може хтось мені подзвоне на один з цих номерів - 0637240185 лайф але деколи буваю на 0969176875 це діджус....... був б вдячний якшо хтось подзвонив і дав якусь інформацію хто шо де скільки нас шо з собою мати і саме головне коли і на яку год )) спасибі комусь шо подзвонете.....)) був б вдячний..... я приеднаюсь скоріше за все шо з Паханом на машинці бо ше права не зробив.._)_)але за кермом буду я ..!!!! ))) чекаю якоїсь інфи .... і хоть точну дату скажіть ??
Один из бешених псов.

Павло

Все, номер в готелі заброньовано, так що тепер точно чекайте у гості :)

Ромео

Шото я не врулил!  А чё меня никто не приглашает???  Ну ладно.... :dizzy:

Роман

Хлопаки....
Якого числа і о якій годині зустрічаємось???

На наступні вихідні... 90% що буду у Львові...

Юрій

Ромео, в тебе написано, що то ти зі Львова. То ти повинен запрошувати фсіх! :)

Мені краще в неділю, 10-го, десь 10-11 год. Хто буде?

Ромео

Цитата: ЮрійРомео, в тебе написано, що то ти зі Львова. То ти повинен запрошувати фсіх! :)

Мені краще в неділю, 10-го, десь 10-11 год. Хто буде?
Зараз я в Золочові а не у Львові, а це знаєте, 70км!

Юрій

Все-одно, треба участь львівських хлопаків. Хоч би зустріти, сказати де краще зустрітись.... А,якраз, їх і нема тутка.