Увеличить мощность штатного двигателя и передаточное число КПП.

Автор Василий, 02 Січня 2009, 20:05:58

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

XrYsT

Славута 1,2 с Pantera 3300 - ЦЗ - SONY 410U :whistling:

Игорь

ну єто типа как мне на СТО сказали, когда машіна дергаться начала, сними прямоток поставь сток фильтр и все будет ОК, или зашол в автозапчасти хотел сухую катушке купить, а мне трут что на ней искра будет бедная и предлагают маслянку за 170 грн ,с надписью сделано в Росии, говоря что ето Польша
инструкции к швейной машинке: «Шпульку наденьте на шпиндель моталки так, чтобы шпонка шпинделя вошла в прорезь шпульки»!

Василий

Не ужели полировка колекторов и карбюратора так влияет на двигатель. Если так то весной займусь. Подскажите?

Kritik

Вже є тема про тюнінг карба.
Там є всьо шо можна з ним зробити.
Колектора я б не радив дуже полірувати.
Зазубрини корисні.
А вот стик ГБЦ і колектора однозначно треба суміщати, там просто ужасна сходинка.
Я не знаю про шо думають конструктори...
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Василий

Kritik

Василий

Kritik

Дирка в колекторі і в моторі на різній висоті і получається ніби ступенька, яка дуже сповільнює потік суміші в мотор...

Василий

для этого надо снять коллектор и проверить?. Какой? впускной или выпускной?

Kritik

Впускний.
Але робити це треба акуратно шоб не зірвати шпильки, бо будеш мати потім проблеми...
Коли знімеш колектор, намасти навколо отворів в ГБЦ наприклад губною помадою, або маслом якимсоь густим і приклади колектор, тоді забираєш і бачиш на скільки не співпадають дирки і береш в руки якісь інструменти і вперед!

Василий

Большое несоответствие? Без снятия движка эту регулировку сделать можно?

Kritik

Василий

я чего захотел довести до уму движок. Отцу подарили Приору полу-люкс, хетчбек. Я покатался и понял, что мне не хватает мощности. Поэтому и интересуюсь.

Kritik

Маєш гроші - купи мотор 1.3 МеМЗ. інж. можна і з КПП від Сенса.
І будеш мати і динаміку і розхід класний...

Василий

такой мотор сейчас больше 11 тыс. Для меня дороговато