Компресор(турбо) на славуту

Автор akdi, 05 Грудня 2010, 17:50:47

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

akdi

Всім привіт,став щасливим(надіюся)власником славути 1.3 інжектор:whistling:
Маю компресор від старої машини......(в-о росія,сайті виробника auto-turbo.ru)на мою 2.4л не підходить так як мотор буде більше сосати чим вона дує)надув 0.4-0.5 bar,маю бажання поставити ну відкривши перший раз капот поняв що місця там мало((+хто може поставити дад і зробити якщо шо онлайн настройку????
Я знахожуся тут  posud.optoff.com.ua(Львівський інтернет магазин посуди) optoff.com.ua (Львівський інтернет магазин великої та малої побутової техніки)

Компютерна діагностика-перший крок, до

Сергей

ты уверен что хочеш поставить турбо! ведь это очень сильно скажется на надежности! даже чип тюнинг что добовляет иномаркам мощности не разрешено заводом добовлять больше 10 то ли 15% от начально мощности! иначе сильно упадёт надежность! а тут сразу турбо! это как минимум на кованную поршневую тянет ! у нас в нормальных режимах не каждый двиг способен проехать 150-200 тысяч!   хотя дело твоё! я думаю спецы есть в каждом регионе!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Лёшка

у почему же ковку? на родной можно если он всего 0.4 дует, но реально оно того не стоит

akdi

переделак не нужно так как надув слишком мал!!!хотел б посмотреть на тебя когда не важно на чем б ти ехал я б тебе на 2107 компресорной порвал как тузик тряпку безе переделок и чипа!+росход упал до 2 л в норм режиме експлуат.......если компресор есть не нужно покупать то че нет смисла?
Я знахожуся тут  posud.optoff.com.ua(Львівський інтернет магазин посуди) optoff.com.ua (Львівський інтернет магазин великої та малої побутової техніки)

АнтохА

Походу он посуду рекламирует и все!

Kritik

точити прокладку металеву між блоком і ГБЦ
або ставити 2 стокові - але це гонево
цим самим понижувати степінь.

це нее турбо, а компресор, тому треба зробити додатковий шків, на коленвалі, розрахувати його розміри відповідно до розмірів шківа компресора, і оборотів які йому потрібні

ставити ДАД тобі нема потреби , він в тебе вже є, в тебе ж інжектор...
викатати прошивку тоже не велика проблема, інж не так тяжко настроїти як карб під наддув. тим більше є лямбда, ДАД і т.д...

кароче всьо реально
попробуй звернутися до Вовки(біла 2108), або Сані(червона 2108), львівських драгерів, думаю вони допоможуть.
і порадять чіповщика які напишуть прошивку.
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Андрей

обязательно отписуйся по всем этапам.моё мнение-УВАЖАЮ
Мой кот по команде \"КУ-УДА-А, БЛЯ!!!\" полностью меняет траекторию своего движения

akdi

Цитата: АнтонПоходу он посуду рекламирует и все!
це твоя думка імхо!!!!!!!!!!
моя не така як твоя компресор ставив на свою 2107!!!!!!!!(фоткі описання tuning.lviv.ua) машину продав,взяв собі 31105 2.4 16 клапану............вже почав мутити поставив дад,думав робити кріплення вже але все обміркувавши зрозумів шо після 3 тис оборот машина буде більше сосати чим той компресор дує!!!!!!!!!!тому просто зробив онлайн настройку  і на тому проект закінчився!!зара взяв собі для міста славуту 1.3 літра і згадав шо в гаражі валяється компресор який я хотів продати шоб купити собі потужнішийй але компресор дочекався своїх часів)))ггг
п.с 2107 на 3 передачі зривалася в букс...........за 5с розганялася до 80..........більше не заміряв якшо є ше невіруючі є фоткі але думаю тут не лада форум тому сенсу не бачу їх викладати але якщо будуть бажаючі можу спробувати
стосовно сайтів то сайти мої!!!!!!і знахожуся більше часу там!!!!!

akdi

Цитата: Kritikточити прокладку металеву між блоком і ГБЦ
або ставити 2 стокові - але це гонево
цим самим понижувати степінь.

це нее турбо, а компресор, тому треба зробити додатковий шків, на коленвалі, розрахувати його розміри відповідно до розмірів шківа компресора, і оборотів які йому потрібні

ставити ДАД тобі нема потреби , він в тебе вже є, в тебе ж інжектор...
викатати прошивку тоже не велика проблема, інж не так тяжко настроїти як карб під наддув. тим більше є лямбда, ДАД і т.д...

кароче всьо реально
попробуй звернутися до Вовки(біла 2108), або Сані(червона 2108), львівських драгерів, думаю вони допоможуть.
і порадять чіповщика які напишуть прошивку.

небачу сенсу так як надув дуже мізерний)))))а стосовно дад шо він є я вшоці так як взяв машину накатав 15км і вона стоїть в гаражі поки ше навіть не роздивлявся шо дочого там є))))))в мене просто дмрв стояв і на вазі і на 31105

Kritik

а в славуті стоїть ДАД, бачиш яка Славута крута машина)

в чому саме ти не бачиш сенсу? в проладці? толк від компресора буде кшо він буде дути хотя б 0,5-0,7
тоді полюбому треба прокладку
а якшо менше 0,1-0,3 то... мені здається шо це гон і лишній опір потоку повітря в мотор....

akdi

глянь тут auto-turbo.ru надув 0.5 бар на сімці до 160 розганялася)))))значит не мішала дула файно!))мотор 1.6

Жора

Цитата: akdiглянь тут auto-turbo.ru надув 0.5 бар на сімці до 160 розганялася)))))значит не мішала дула файно!))мотор 1.6
почему то мне кажется что для 2107 с двигом 1,6 160км/ч не фантастические результаты...
Slavuta 1.2L

akdi

ну если чесно после 80 страшно так как машина не тормозит!!!!!))ето и 21111тоже касаетца а от волга з компресор було тошо  треба б!!!!

Kritik

тут в багатьох, небоязливих, стокові славути навіть з 1.2 легко розганяються до 160...
такшо хз чи є смисл...

YUKON

Так у меня Таврия 1,1 карб спидолу ложила и Славка 165 по спидоле разгонялась! А с двигом 1,6?! Ну правда для формы молотка(2107) эт наверное нормально! Так как по мне, дык чипонуть его, проблема вродь должна решиться!