СлавуткО 1.3 Si by Murr

Автор Богдан, 09 Січня 2011, 13:06:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Богдан

Всім здрям. Куда всі - туда і я пішов - завів собі бортжурнальчег, і як всі - заднім числом.

Машинко: Славута 1,3 стандарт
Дата покупки: квітень 2009 року, салон ГаличинаАвто

Що зроблено було в момент покупки: антикор, підкрильники, захист піддону, встановлена одностороння сигналка мангуз (mangoose) з центральним замком, магнітола Sony, 4 динаміки, тонування (повне фуфло, не звертайтесь на ту галичинуАВТО ніколи))))) якщо комусь треба буде помогти з галичиною авто (судові процеси, вибивання гарантії, моральної і матеріальної компенсації і т.д. звертайтесь - приїду, поможу :D:D:D:D) )
детальні фотки до цього поста будуть пізніше ібо фоток немаю а йти зара фоткати - нема як :cheerful:

p.s. чехли на сидіння, аптечки, вогнегасники і т.д. згадуватись тут не будуть ібо і так ясно шо вони є :|
p.p.s ну може хіба разок згадаєм чехли і прочу нечисть =)))
p.p.p.s по мірі того як хоч шось згадаю буду сюда постити , фото буде много :silly:

=========================================================================

Ремонти які проводились:
дат не памятаю, буду хіба приблизний пробіг ставити, нагадаю машина гарантійна до 30 тис.

1) на 12 тис було по гарантії замінено моторедуктор двірника (він своє відслужив видно) - по гарантії, 0 грн
2) було замінено регулятор печки на 16 тис, відвалилась ручка )))) , за гроші, 65 грн
3) було замінено моторедуктор двірника (тиждень назад), щітку двірника (безхребетну куплено) і тримач тої щотки ітого бюджет склав 400 грн
4) 3 рази ремонтувалась сигналізація, яку ставила мені галичина авто на тій же галичині авто, там дибіл такий є Василь хз забув прізвище - поможу дати пі**и (буквально не сприймати) - по 60 грн за раз , всього 180 грн на ремонт сигналки пішло, далі криво працює
5) проведено черговий дрібний ремонт регулятора пічки (згорів контакт) (24 тис), електрик знайомий зробив бесплатно , пацанам на РадарСервіс (біля кока-коли,бічна липинського) респект :|
6) здох тросік який повертає поворотнік після вивороту руля обратно (17 тис), не ремонтувалась ібо мені так зручніше їздити :d :d
7) замінено по гарантії тріснутий бачок антифриза (14 тис), оплачено було 0 грн
8) куплено мною особисто (15 тис пробіг) РХХ - 120 грн, ДПДЗ - 45 грн  бо ті дурні на галичині не хотіли ремонтувати по гарантії ібо кажуть шо проблем з оборотами немає
9) замінено по гарантії на 24 тис лямбда-зонд - 0 грн
10) парочка діагностик на аскані на галичині-авто по 40 грн за раз, всього 3 рази було 120 грн
11) на 18 тис хтось мені порадив поставити нові свічки запалювання, хз нашо ну вообщем купив нові GM 120 грн за 4 штуки
Славо-машина 1,3 інж 2009 р.н.
Мій бортовичоГ

ЯРОСЛАВ

Богдан

і так після покупки славути мені в салоні запопронували поставити сигналку, так як то моя перша машина і я канешна в момент покупки був зелений :/ причом вечнозелений, :sick::sideways: я погодився і вони поставили мені якусь за 300 грн , вообщем одностороння звичайна сигналка, яка працює як їй захочеться. На парковках, де багато машин, відкриває славуту з 5го разу, лагає, було пару серйозних траблів з нею шо машина їхати не хотіла - проблема була з установкою ібо ті рагулі з ГаличинаАВТО ставили її жопо.. то есть руками, і кривими ..

на даний момент (9 січня 2011 року) пробіг славо-звіра складає 24 тис км.

вообщем вирішено було минулого тижня провести демонтаж тої сигналки з говно-центрально замками і встановлення нової:

PANTERA SLR-5650G - 985 грн

Doberman LY-201 - 143 грн

:) і до того в нагрузку я вирішив зробити мінімальний улутшайзінг славути і прикупив парктронік :sideways: нє, я не блондинка, але він не мішає і люблю різні цацки :d ..

Steelmate PTS400L2 - 667 грн

куплялось на АвтоЗвук.УА, задоволений

=================================================================
+ запланована покупка Garmin Nuvi 1200 UK - 1413 грн
(http://avtozvuk.ua/info.php?id=3026)

+ запланована покупка Бортовой компьютер Multitronics VG1031UPL - 970 грн
(http://www.bortovik.kiev.ua/index.php?r=VG1031UPL)

+ запланована покупка RS-232 K line адаптер - 216 грн
(http://www.autorepair.org.ua/index.php?productID=2)

:d далі буде, громадяни
Мій бортовичоГ

Богдан

Цитата: ярослав1986С вступлением!!!!

дякую :|
Мій бортовичоГ

Богдан

на 15 тис згоріла лампа головного світла, було вирішено прикупити комплект  H4 OSRAM Night Breaker Plus +90% More Light, 50% Improved Life , бюджет 180 грн

почало світити так шо афігеть можна =) дальнє це просто ульот.
після установки я поняв шо то шо іде в комплекті з славутою це всеодно що відсутність світла, ВСІМ РЕКОМЕНДУЮ! :|  просто ульотна весч

доречі водіїв навпроти не сліпить! провірялось особисто.

Мій бортовичоГ

Мазур Сергей

Женя

а какие лампы стояли до этого? GE или Маяк?

Богдан

Цитата: Мазур СергейС вступлением!!!!

дякую =)

Цитата: Lazarа какие лампы стояли до этого? GE или Маяк?

GE? хм шо це таке , може GM? ))
Маяк стояв - різниця в ціні канешна між маяком і осрам в 25 раз ))))) але ці світять ну реально просто ульот, в мене зір херовий, ношу окуляри після того як поставив собі оці осрам то як наново родився, раніше їзда вночі для мене була проблемою бо світла мало було а тепер ну песня, після установки я почав віддавати перевагу їзді вночі перед їздою вдень, при тому шо раніше вночі рідко виїжджав в принципі ;)
Мій бортовичоГ

=Коля=

:) я думал у тебя серенькая, а она синяя))

Валерий

Файний колір :) удачі з машиною!

p.s. GE = General Electric
[img=PunBB bbcode test]http://d.foto.radikal.ru/0607/347a4dee75dd.gif[/img]

Max 55

С бортовиком, смотри личку ;)

Богдан

Цитата: =Коля=:) я думал у тебя серенькая, а она синяя))
неа мені такий подобається колір :|

Цитата: GermessФайний колір :) удачі з машиною!

p.s. GE = General Electric

дякую, аа електрік-генерал =)))) я поняв ))

Цитата: Max 55С бортовиком, смотри личку ;)

так то не про бортовик в ЛС а про шнурок )))))))) :D але дякую за пропозицію
Мій бортовичоГ

Женя

Murr, я знаю что я говорю ) есть фирма GE, венгерская. у меня с завода стояли именно такие лампы...
ты подтвердил мое предположение - были машины на которых стояли Маяки, на других GE... так вот GE ярче чем Маяк и когда я поставил NightBraker - я заметил разницу, но не такую ошеломительную как описал ты )
вот такие у меня стояли с завода http://auto.potrebitel.ru/?action=model_item&num_id=24&cat_id=188&gud_id=2069
но если стояли Маяк - то покупка NightBraker еще более оправдана чем в моем случае ) так что ты сделал правильный выбор

ЯРОСЛАВ

у меня венгерские. написано hungari ток какая фирма не помню. стоят с завода.

Женя

да, маркировка ламп GE H4 12V 60/55W 50440U  (E1) 207 Hungary

а кстати, почему тебе так дорого обошлись эти лампы??? 240 грн? я свои кажется за 165 купил две недели назад... в Ашане...