Что выбрать из корчей 90х....

Автор zldey111, 16 Жовтня 2010, 15:09:42

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 14 Гостей дивляться цю тему.

Василий

а удовольствие от геморроя с машиной!!!!!!!!! :d :d :d
почему бы и не побегать!!!!!!
хотя товарищ с германии говорит что лучше и дешевле японца по обслуживанию чем их европейские авто. Пример его авто я показывал выше Тойота Карина....

Kritik

Цитувати виділенеподушки двигателя можна с нивы втулить
Цитувати виділенепопереччную тягу можна сделать разборную под москвичевский палец

питається, нафіга такий гемор
і нафіга така іномарка на запчастинах від совкопрому.... :pinch:
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Василий

:( полностью поддерживаю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Александр

млять а нафига наши дрова если ни удовольствия ни комфорта от езды не получаешь и постоянный геморой и секас с ними? а трапеция перделанная отхаживает по 150 тык а не наши наконечники по 2-50 тык, можно купить по оригиналу и их хватит на много больше но и цена на порядок дороже

Kritik

Цитувати виділененаши дрова если ни удовольствия ни комфорта от езды не получаешь
то не дрова такі
то лісоруб криворукий....

з рівними руками від нашої машини можна получати не менший комфорт на швидкості до 100 км/год, а більше в нас нема де розганятися.... запчасті нехай ходять 50 тисяч але коштує 100 грн, той самий наконечник, а до іномарки? таких цін нема, там фільтр нормальний стільки коштує.....

в мене в сім\"ї є іномарки, вот недавно в дяді на Мондео ТДІ полетів натяжний ролік генератора, навіть не ГРМ а генератора.... і взагадійте скільки він коштує.... 600 грн, і це під замовлення і чекати треба тиждень, а якшо є в наявності то ціна 1100

а в нас за 1100 можна всю ходову перебрати, ВСЮ. і кататися 50 тисяч без проблем....

такшо тут палка з двома кінцями...

і давайте тримати свої нерви при собі і
Цитувати виділенемлять
підпадає під
Цитувати виділенеНенормативна лексика. Ненормативною лексикою вважаються всі українські та іншомовні матюки, включаючи їх написання з пропуском однієї букви! За матюки на форумі користувач одразу отримує попередження.

такшо давайте нормально спілкуватися без ненормативної лексики...

Romka

Цитата: grafмлять а нафига наши дрова если ни удовольствия ни комфорта от езды не получаешь и постоянный геморой и секас с ними? а трапеция перделанная отхаживает по 150 тык а не наши наконечники по 2-50 тык, можно купить по оригиналу и их хватит на много больше но и цена на порядок дороже

Наши дрова не для удовольствия, а для передвижения, хотя удовольствие тоже присуствует довольно часто, а цена запчастей в 10 раз дешевле, ремонт тоже дешевле.
Наше авто может позволить себе, почи все и обслуживать. А старый инокорчь содержать можно и розорится.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Юрій

+1!
Я мав стару Пежо. Підтверджую.

Хто не пробував і не вірить - хай сам перевірить.

Машина має бути нова.
Нема грошей на нову круту машину - не треба купувати щось для понтів.

Василий

так тогда вообще не стоит брать б/у машины?
а как же наш одноклубник который поменял Славуту на БМВ и радуется!!!!!
Хотя я сам не сторонник такого возраста авто..... Но комфорт от езды это !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Юра

Цитата: Васектак тогда вообще не стоит брать б/у машины?
а как же наш одноклубник который поменял Славуту на БМВ и радуется!!!!!
Хотя я сам не сторонник такого возраста авто..... Но комфорт от езды это !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ето как повезет... Можно попасть на нармальное тачило которое верой и правдой будет служить много лет а можно на рухлять которую токо на лом пускать...
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Kritik

Cayenne
+1

Васек
працював би я на такій крутій малярці, я б тоже взяв старого корча, бо знав би шо яка б дирка в крилі чи арці чи дні не була я її собі за копійки відремонтую...

а вот коли в дядіному мондео почала ржавіти права задня арка і за вирізку/вставку/сварку/рихтовку/покраску/матеріали, на 1 арку він заплатив 300 баксів, я дуже задумався....
хотя я б не сказав шо в мого дяді галіма машина чи неудачна, навпаки , він з нею не маю ніяких проблем (тьфу-тьфу), порівняно з іншими машинами, вона буквально пару років перед тим як він її купив була пригнана з німеччини, а тут на україні на неї ніхто грошей не жалів, і вона в супер стані, і була в якогось \"папіка\" в Франківську, бо коли ми її купили і на франківських номерах їхали додому, то фсі франківські менти чуть честь не віддавали, і на лобовому ше було купа всяких \"корочок\" і пропусків)))

а дядін співробітник подивився на таку красотку, і купив собі 1в1 таку саму, але пів року покатався і продав, бо задовбався ремонтувати....

такшо тут як повезе...

ceed

Цитата: Юрій+1!

А вы считаете что те люди которые ездят на ино 90-х купили их раде понтов?
А вы когда то задумывались о безопасности?При аварии у славуты запаска убивает водителя,и вобще посмотрите краш-тест славуты и например бмв 90-х.Я уже не говорю про комфорт...

Юрій

Цитата: ceed

А вы когда то задумывались о безопасности?При аварии у славуты запаска убивает водителя,и вобще посмотрите краш-тест славуты и например бмв 90-х.Я уже не говорю про комфорт...

А ви бачили краш-тест іно 90-х? Не нових машин, а в теперішньому стані.

Гниле залізо - є гниле залізо.

А, якщо її експлуатували в нас....
Почитайте-попитайте власників таких корчів на які запчастини вони міняють? В кращому випадку з шрота, гірше - не оригінал, а ще гірше - аналог совєтських машин! А радості ви би бачили скільки! От який я умняк! Знайшов ДЕШЕВИЙ аналог!

Який буде краш-тест?

Kritik

а знаєте шо той краш/тест заказний російьский?
і я скільки вже бачив битих перебитих тавро славут і лоб в лоб і яких хочеш ше ні разу не бачив шоб запаска когось покалічила....
такшо не нада.

User2108

Цитата: Kritik

а знаєте шо той краш/тест заказний російьский?
і я скільки вже бачив битих перебитих тавро славут і лоб в лоб і яких хочеш ше ні разу не бачив шоб запаска когось покалічила....
такшо не нада.
+1 знайомий розказував, що якби не запаска, то може б і в живих не було

Василий

мужики, зачем спорить и сравнивать наши авто с иномарками. Просто Для кого то иномарка это понт, для кого-то новая ступенька в приобретение авто, для кого-то средство передвижения. У каждого свои желания и цели при приобретении авто. Мы так классно обсуждали + и - иномарок, давайте продолжать в том же духе!!!!!
Чтоб кто-то подчеркнул свое, именно важное для него из нашего общения!!!! :) :) :) :) :)