БК на інжектор своїми руками

Автор Володимир, 15 Червня 2010, 16:27:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Kinoпрограммы работают. сниффер че-то не слушает порт. может антивирь. короче, будет время разберусь.
Виконай пункт головного меню програми \"Режим-Наблюдатель\" а потім натисни кнопку \"Открить\" тоді оті настройки що ти описав в 665 пості стануть неактивними, і програма тоді буде ловити всі дані що йдуть через порт.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Саша

На другом тазике работает без проблем. Лог отправил на почту.

Володимир

Цитата: KinoНа другом тазике работает без проблем. Лог отправил на почту.
А картинки, дані на екрані відображаються правильно чи ні.

Я так зрозумів що в якості блоку керування було вибрано мікас 10,3

Володимир

Дивився лог, БК до мікаса 7.6 законектиться і навіть буде видавати якісь дані, але вони будуть неправильні, бо мікас 10.3 і мікас 7.6 на один і той самий запит дають відповідь різної довжини, тобто відповідь мікаса 7.6 на 10 байт довша ніж в мікаса 10.3, а як розшифрувати цю відповідь я незнаю.

Помилки показувати напевне буде.

Саша

да. микас 10.3. данные вроде правильные. по крайней мере с АКМ некоторые совпадают. Просто \"не на машине\" данные то не все отображаются. Ну если надо картинки, то ща пришлю.

Саша

Цитата: Володимир
Дивився лог, БК до мікаса 7.6 законектиться і навіть буде видавати якісь дані, але вони будуть неправильні, бо мікас 10.3 і мікас 7.6 на один і той самий запит дають відповідь різної довжини, тобто відповідь мікаса 7.6 на 10 байт довша ніж в мікаса 10.3, а як розшифрувати цю відповідь я незнаю.

Помилки показувати напевне буде.

Ты имееш ввиду длина ответа на запрос 82 10 F1 21 01 A5 ?

Володимир

Цитата: Kinoда. микас 10.3. данные вроде правильные. по крайней мере с АКМ некоторые совпадают. Просто \"не на машине\" данные то не все отображаются. Ну если надо картинки, то ща пришлю.
Короче кажучи все сходиться, значить працювати буде, просто мікас 7.6 в кінці відповіді дає ще додатково 10 байт інформації. Якщо будуть глюки то потрібно буде при коннекті визначати тип блоку керування а потім відповідно для мікаса 7.6 приймати довше слово відповіді.
Цитата: KinoТы имееш ввиду длина ответа на запрос 82 10 F1 21 01 A5 ?
Так, мікас 10.3 у відповідь дає слово в 43 байти а 7.6 дає 53 байти.

Саша

Володимир

Цитата: Kinoа в документе их ваще 36 :)
Якщо ти маєш на увазі цей \"Keyword Protocol 2000 Спецификация канала связи с диагностическим оборудованием - Уровень обмена данными\" то для мікаса там справедливо процентів 20-30.

Скинь мені ще лог і скін коли переходиш на закладку помилки поточні, коли перейдеш на цю закладку то зупини зв\"язок, так само і паспорт.

Дякую.

Саша

паспорт это где?

Я вот еще че заметил, G0b, xx, Goxx находятся в eeprom, но записываются без проблем через АКМ.

Володимир

Цитата: Kinoпаспорт это где?
В КВП_Д під АЦП клацаєш мишкою.

Цитата: KinoЯ вот еще че заметил, G0b, xx, Goxx находятся в eeprom, но записываются без проблем через АКМ.
Там є така можливість в протоколі, і АКМ вміє таке робити.

Саша

С паспотром плохо че-то получилось

-----------------------
110308-1411010
42.3763 000
AEC 01.02.9I

яяяяяяяяяяяяяяяя
30.09.2003

яяяяяяяяяяяяяяяя
яяяяяяяяяяяяяяяя
яяяяяяяяяя

-----------------------

С протоколом установки ХХ, G0b, Goxx разобрался. А вот где хранится уоз? И формат его записи, может кто знает. А то буду перебирать все.

Володимир

Цитата: KinoС паспотром плохо че-то получилось

-----------------------
110308-1411010
42.3763 000
AEC 01.02.9I

яяяяяяяяяяяяяяяя
30.09.2003

яяяяяяяяяяяяяяяя
яяяяяяяяяяяяяяяя
яяяяяяяяяя

-----------------------
Воно так і є.
Цитата: KinoС протоколом установки ХХ, G0b, Goxx разобрался. А вот где хранится уоз? И формат его записи, может кто знает. А то буду перебирать все.
Як де, в графіках.

Саша

я так понял, что изменять уоз можно только при включенной диагностике. после выключения уоз возвращается на певоначально установленный угол. Так вот число это (у меня 6.0 гр.) менять через диагностику типа нельзя? Сливать и править прошивку надо?

-------------------------------------

Володимир

Цитата: Kinoя так понял, что изменять уоз можно только при включенной диагностике. после выключения уоз возвращается на певоначально установленный угол. Так вот число это (у меня 6.0 гр.) менять через диагностику типа нельзя? Сливать и править прошивку надо?
-------------------------------------
Тільки на діагностиці, АКМ дає мікасу запит на ручне керування УОЗ, тоді мікас дає той УОЗ що керується вручну з АКМ.

Щоби правити графіки то потрібно перепрошивати.

Загаз готую нову версію прошивки БК з автоматичним визначенням блоку і підртимкою мікас 7.6