Літня резина

Автор Твердохлебов Юрий Геннадиевич, 31 Липня 2008, 12:08:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Владимир

Цитата: SAVKOVлучше перекачать азотом
Интересно узнать - почему лучше азотом? Что азот дает?
Славута, 1,2 карб, 2003 г/в
Бортовик http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?pid=147685#p147685

булат

Цитата: Mister Muskul
Цитата: SAVKOVлучше перекачать азотом
Интересно узнать - почему лучше азотом? Что азот дает?
уверенность

Андрей

и где это сделать?

powered by: БК-21, AD-7, Gazer H515, xado lubricants&cosmetics

александр

ищи монтажку где есть азотная установка.газ нервно курит в сторонке.и кстати проверь сайлентблоки на рейке

Vishnujana

азот суті не змінить в повітрі 75% азоту, я пару років тому качав, машина ще більш м\'якша стає.

тим більше взагалі якщо качати, то є спеціальний газ для моторолерів, коштує дорожче, або суміш газів Форсаж.

просто азот -- гроші на вітер, колеса стануть м\'якші, а тут якраз вони й так м\'які, спробуйте спочатку накачати по 2.3 атмосфери в кожне колесо, якщо нічого не допоможе, то раджу просто змиритись з цим і не витрачати марно гроші.

александр

ага еще 4 посоветуйте накачакь. азот не мягкость дает а большую упругость резины изза чего резина меньше трется и при ударе не ведет ни ее ни диски

Сергей

Цитата: Vishnujanaазот суті не змінить в повітрі 75% азоту, я пару років тому качав, машина ще більш м\'якша стає.

тим більше взагалі якщо качати, то є спеціальний газ для моторолерів, коштує дорожче, або суміш газів Форсаж.

просто азот -- гроші на вітер, колеса стануть м\'якші, а тут якраз вони й так м\'які, спробуйте спочатку накачати по 2.3 атмосфери в кожне колесо, якщо нічого не допоможе, то раджу просто змиритись з цим і не витрачати марно гроші.
и потом зубами торохтеть по брущатке!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

александр

5 баллов!!!!!!!!!!!!!!

Max 55

Накачка газом - развод

Володимир

Цитата: Max 55Накачка газом - развод
Накачка колеса азотом напевне робить його трохи легшим, приблизно на 1-2%

А що скажете про польські шини TARGUM CONTACT AS3, в мене такі на прицепі стоять, то по жорсткості резини такі самі ніби як белшина.
http://www.targum.com.pl/oferta.php
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Vishnujana

Цитата: serdgioи потом зубами торохтеть по брущатке!

Ви тему слідкуєте? Людина скаржиться, що шина плаває, а Ви їх радите зробити ще м\'якше колеса.

Владимир

Цитата: SAVKOVага еще 4 посоветуйте накачакь. азот не мягкость дает а большую упругость резины изза чего резина меньше трется и при ударе не ведет ни ее ни диски
Чим це можна підтвердити? Ці твердження - не більше ніж видумка.

Хлопці, накачка шин газом - це гроші в кишеню хазяїну газового балона. Ніякого ефекту від цього нема і не може бути. Це суперечить законам фізики - всі гази мають однакові властивості, які описуються одним і тим же законом. Різниця може бути хіба що в молярній масі газу. Від того колесо може бути трохи легше чи важче. А тиск ми й так підтримуємо той, який повинен бути у шині. Саме від тиску (якщо не враховувати якість самої гуми) у шині і залежить наскільки вона м\'яка. Хочеться твердих шин - качайте на піватмосфери більше норми. Хочеться м\"яких - приспустіть шину.

Практичного значення зменшення (чи збільшення) маси шини від того який газ всередині не має, бо маса бруду, що осідає на колесі перевищує зміну маси шини від зміни типу газу, яким накачана шина.

Але якщо хтось хоче качати азотом - качайте. Є люди, які вірять у чудодійну силу таблеток від ожиріння: спочатку з\"їдають зо три кілограми ковбаси, а потім таблетку їдять, щоб не потовстішати від ковбаси...  :D  :lol:
Славута, 1,2 карб, 2003 г/в
Бортовик http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?pid=147685#p147685

babay

может баян...
Вчера рассказали историю про один из калининградских шинных магазинов.
Приезжает навороченный джип Инфинити, из него вылезает типичная блондинка. Типичнее некуда.
- Мне надо колеса подкачать.
- А чем именно хотите?
- А чем можно?
Один из работников не выдерживает:
- Ну можно азотом, можно воздухом, есть возможность ароматизированным воздухом.
- о_0. Что, правда? А какие есть ароматы?
- Клубничный, малиновый, персиковый.
- О! Мне тогда клубничный.
Накачали ей шины азотом, сняли 700 (вроде) рублей, и она довольная уехала.

Через несколько дней приезжает этот же джип. Только за рулем в этот раз мужчинка размера 2 на 2 метра, а блондинка насупившаяся на пассажирском сидении.
Выходит из машины и сразу \"Кто несколько дней назад ей шины накачивал?\"
Все молчат на палеве.
Он: \"Я еще раз спрашиваю, кто это сделал?\"
Один из сотрудников решает: \"Я!\"
Мужик-шкаф протягивает парню тысячу рублей, хлопает по плечу и говорит: \"Молодец чувак. Я трое суток проржаться не мог!\"

crank555

Цитата: babayможет баян...
Вчера рассказали историю про один из калининградских шинных магазинов.
Приезжает навороченный джип Инфинити, из него вылезает типичная блондинка. Типичнее некуда.
- Мне надо колеса подкачать.
- А чем именно хотите?
- А чем можно?
Один из работников не выдерживает:
- Ну можно азотом, можно воздухом, есть возможность ароматизированным воздухом.
- о_0. Что, правда? А какие есть ароматы?
- Клубничный, малиновый, персиковый.
- О! Мне тогда клубничный.
Накачали ей шины азотом, сняли 700 (вроде) рублей, и она довольная уехала.

Через несколько дней приезжает этот же джип. Только за рулем в этот раз мужчинка размера 2 на 2 метра, а блондинка насупившаяся на пассажирском сидении.
Выходит из машины и сразу \"Кто несколько дней назад ей шины накачивал?\"
Все молчат на палеве.
Он: \"Я еще раз спрашиваю, кто это сделал?\"
Один из сотрудников решает: \"Я!\"
Мужик-шкаф протягивает парню тысячу рублей, хлопает по плечу и говорит: \"Молодец чувак. Я трое суток проржаться не мог!\"

спасибо аж живот болит  :lol:  я не могу  :lol:  мне бы такую машину, Я бы тоже ароматизированным воздухом закачал  :cool:

Vishnujana

це вже стара тема по ароматизоване повітря для підкачки

http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?id=72&p=7
User2108 2011-02-21 00:04:21