БК на інжектор своїми руками

Автор Володимир, 15 Червня 2010, 16:27:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Taras

программатор EXTRA-PIC с программой PICPgm Programmer моргает показывает что пишит и сверяет но в его настройках я не разобрался  

с WINPIC800 не могу настроить порты DATA И CLOCK
Sens 1.3 Микас 7.6 Метан II поколение

Володимир

Цитата: Taras_Yaltaс WINPIC800 не могу настроить порты DATA И CLOCK
Тут допомогти незможу.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Taras

а твоим программатором как прошить 18f2520

Володимир

Цитата: Taras_Yaltaа твоим программатором как прошить 18f2520
На сайті БК є інструкція з малюнками настройки, тупо тисну кнопку \"Програмувати все\" і чекаю закінчення.

Taras

Володимир

Taras

это для PIC16F870 а для 18А2520 какие ноги подключать

Володимир

Цитата: Taras_Yaltaэто для PIC16F870 а для 18А2520 какие ноги подключать
На малюнку є і назви виводів і номера.

Taras

понял спасибо буду завтра пробывать

Володимир

На сайті БК оновилась інструкція користувача БК (Повна версія), з урахуванням всіх останніх змін. Шляхом оптимізації коду вдалося вивільнити трохи пам\"яті контролера щоби реалізувати додаткові функції. Якщо в когось є ще якісь думки на рахунок додаткових можливостей БК, то тажіть, може ще реалізую, бо моя фантазія поки що закінчилась.

Павел

Закуплені деталі, програматор зібраний давно, раніше збирав МПСЗ.
Залишилось зробити друк. плату та зібрати.

Володимир

Цитата: PashaZTЗакуплені деталі, програматор зібраний давно, раніше збирав МПСЗ.
Залишилось зробити друк. плату та зібрати.
Саме важче почати.

Серега

здравствуйтуе собрал себе такой бк  это вещь! Спасибо огромное Владимиру за предоставление такого устройства, хотелось бы конечно научиться хоть чему то в этих микроконтролерных делах, вообщем есть предложение управлять шим оборотами печки с него датчики то все вроде есть, поставил версию 1.11 халявну не показывает расход средний на 100 км это потому что халявна или я что то сделал не так? У меня микас 10.3 с какой то прошивкой которая вроде как эмулирует фазовый впрыск моментальный расход при этом первые пять минут показывает 0.4 литра потом литр как положено на холостых
мой станочек
forum.easyelectronics.ru/viewtopic.php?f=16&t=6765

Володимир

Цитата: loginsergiomyздравствуйтуе собрал себе такой бк  это вещь! Спасибо огромное Владимиру за предоставление такого устройства, хотелось бы конечно научиться хоть чему то в этих микроконтролерных делах, вообщем есть предложение управлять шим оборотами печки с него датчики то все вроде есть,
Є в планах зробити блок керування пічкою, з монітором і крутілкою як в магнітолі. З плавним регулюванням обертів пічки та крокові двигуни від дисководів для керування заслонками та краником пічки.
Цитата: loginsergiomyпоставил версию 1.11 халявну не показывает расход средний на 100 км это потому что халявна или я что то сделал не так?
Обнули лічильники, бо в тебе зараз в пам\"яті мікроконтролера бензин порахований той що портатив, а шлях більший за 4.2 млрд., сам розумієш, що витрата получається настільки мізерна що на екран виводиться нуль.

Володимир

Якщо комусь потрібно виготовити даний БК чи потрібен контролер з прошивкою пишіть в личку, записуйтесь в чергу.