Масло для КПП

Автор Alex Miha, 06 Січня 2009, 18:42:48

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

В кого яке масло в КПП

Aral
1 (1.1%)
Bizol
1 (1.1%)
BP
3 (3.2%)
Castrol
14 (14.9%)
Elf
7 (7.4%)
Fuchs
0 (0%)
Liqui Moly
6 (6.4%)
Mobil
7 (7.4%)
Motul
2 (2.1%)
Neste
1 (1.1%)
Ravenol
0 (0%)
Shell
2 (2.1%)
Total
0 (0%)
Venol
7 (7.4%)
XADO
16 (17%)
ZIC
9 (9.6%)
ТАД
18 (19.1%)

Всього голосів: 94

Max 55

Цитата: Dimzik
Цитата: Max 55
Цитата: DimzikА как ОНО правильно называется? Что в магазине спросить?
Бери воронку с таким горлышком, чтобы заходила в пластиковую бутылку, а то, есть с толстым горлом, а так же кусок шланга длиной - 50...70 сантиметров, диаметром примерно как горлышко пластиковой бутылки, точный диаметр не помню могу завра в гараже померять
Спасибо, я завтра сам в магазине спрошу.
А, подожди кароче наружный диаметр шланга не более 18 мм, иначе не зайдёт  в отверстие заливное

Dimzik

Max 55, ещё раз благодарю :)

булат

а не проще ли купить взрослую клизму в аптеке за пару гривен и через заливное добавить?
я так полностью поменял масло в коробке. причем без всяких шланчиков и воронок - просто на самой клизьме узкое и длинное горлышко.
да, она вмещает немного 150-200мл, но замена масла ведь не каждый день, а долить так вообще легко

Володимир

Цитата: Max 55Простая истина - не экономим на маслах и железо будет служить дольше, а то еще ТАД заливают - которое через 30 штук нужно менять
Звідки ти взяв що ТАД-17И погане масло, раз на ньому добре працюють синхронізатори, то більше в нього нема чого хотіти. А щодо замазки шестернів, то воно зі своєю роботою справляється добре. Тут http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=27110 люди багато всяких імпортних масел перепробували і рідко з якими дружать синхронізатори нашої коробки.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Сергей

Цитата: Володимир
Цитата: Max 55Простая истина - не экономим на маслах и железо будет служить дольше, а то еще ТАД заливают - которое через 30 штук нужно менять
Звідки ти взяв що ТАД-17И погане масло, раз на ньому добре працюють синхронізатори, то більше в нього нема чого хотіти. А щодо замазки шестернів, то воно зі своєю роботою справляється добре. Тут http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=27110 люди багато всяких імпортних масел перепробували і рідко з якими дружать синхронізатори нашої коробки.
А Вы залейте путевое масло и поймете как должна работать коробка в том числе и переключение и в мороз при отпускании сцепления машина не пытается тронутся с места. Я лил дорогое лью и буду лить и меняю намного реже  !!!

Юра

Для нашої коробки ТАД-17 добре масло,так і в мурзілкі написано.Завод рекомендує таке масло,там все часом провірено,а експерементувати з різними синтетичними маслами,то на мій погляд це дурниця,у нас далеко не іномарка.
я теж довго морочився з приводу масла ,довго вибирав,хотів купляти синтетику,потім відкрив мурзилку і тоді все стало ясно.Там є таблиця з дозволиними маслами по всій машині...Синтетики в таблиці і близько нема,значить непідходить чи не так???

Сергей

Цитата: yraДля нашої коробки ТАД-17 добре масло,так і в мурзілкі написано.Завод рекомендує таке масло,там все часом провірено,а експерементувати з різними синтетичними маслами,то на мій погляд це дурниця,у нас далеко не іномарка.
я теж довго морочився з приводу масла ,довго вибирав,хотів купляти синтетику,потім відкрив мурзилку і тоді все стало ясно.Там є таблиця з дозволиними маслами по всій машині...Синтетики в таблиці і близько нема,значить непідходить чи не так???
Вы отвечаете за свои слова что синтетики там нет а лучше скажите правду что денег жалко !!!

Володимир

Цитата: dritА Вы залейте путевое масло и поймете как должна работать коробка в том числе и переключение и в мороз при отпускании сцепления машина не пытается тронутся с места. Я лил дорогое лью и буду лить и меняю намного реже  !!!
В мене передачі можна переключати одним пальцем, якщо не рахувати ті зусилля пружини які потрібно прикласти до ричага щоби відвести його з центрального положення вліво для включення 1 та 2 передачи чи вправо для включення 5 та задньої передач. І в мороз машина нікуди не їде на нейтралі. Так що не факт що на твоєму дорогому все краще.

Max 55

Цитата: Володимир
Цитата: dritА Вы залейте путевое масло и поймете как должна работать коробка в том числе и переключение и в мороз при отпускании сцепления машина не пытается тронутся с места. Я лил дорогое лью и буду лить и меняю намного реже  !!!
В мене передачі можна переключати одним пальцем, якщо не рахувати ті зусилля пружини які потрібно прикласти до ричага щоби відвести його з центрального положення вліво для включення 1 та 2 передачи чи вправо для включення 5 та задньої передач. І в мороз машина нікуди не їде на нейтралі. Так що не факт що на твоєму дорогому все краще.
Вова не сравнивай у тебя пробег маленький
ТАД 17 самое дешёвое масло, так откуда будет качество в таком масле еще и менять через 30 000
Можно заливать минеральное но импортное хорошее масло drit прав на 100%

Юра

Та де ви в у нас качествене масло бачили???Де знаки якості?Де контроль виробництва та продажі...У мене брат раніше маслами торгував так каже приїжає одна велика бочка масла і ми торгаші сторїм з разними каністрами,так і розливають відомі бренди...А ви кажете грошей жалко,та не та у нас структура,можна купити за 300 грн масло месного розліва,і хто зно шо там.Лічно я нікому не довіряю,канешно часом приходиться брать кота в мішку,але шо зробиш.....
А тад нема смилу підробляти бо й так ціна дешева та й валом його.
Попереджую,сугубо моя субєктивна думка,а ви як знаєте собі...

Max 55

Я никогда на базаре масло не беру, надо брать в магазинах у дилеров

Юра

Цитата: Max 55Я никогда на базаре масло не беру, надо брать в магазинах у дилеров
Тоді треба в них просити сертифікати якості,я їх лічно не бачив ,а ви??

Max 55

Цитата: yra
Цитата: Max 55Я никогда на базаре масло не беру, надо брать в магазинах у дилеров
Тоді треба в них просити сертифікати якості,я їх лічно не бачив ,а ви??
Если пошла такая пьянка, то сертификат тоже можно подделать, я беру у дилера ХАДО, у нас городок маленький, поэтому за бодягу я думаю догадываешься что может быть

Володимир

Цитата: Max 55Вова не сравнивай у тебя пробег маленький
ТАД 17 самое дешёвое масло, так откуда будет качество в таком масле еще и менять через 30 000
Можно заливать минеральное но импортное хорошее масло drit прав на 100%
Я свою попередню таврію купляв в собезі з пробігом чи 70 чи 170 тис., колись на ній катався начальник собезу. Масла в коробці там не міняв ніхто ніколи, як і в двигуні тільки напевне раз після капіталки, і було там тої рідини схожої на масло тільки по густині десь літра два, більше там не затримувалось так як витікало через брак корпусу коробки. При вскритті коробки шестерні і підшипники були в нормальному не зрошеному стані, синхронізатори взагалі як нові.

Max 55

Ты уж определись какой всё таки пробег 70 или 170, разница большая
Сейчас такое время, что можно взять что то лучшее чем ТАД и при этом менять через 60 000 км