Львівські зустрічі

Автор Александр, 02 Червня 2009, 21:55:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

mobidiks

Цитата: ЮрійГи-ги. В мене НЕМА сигналки.
Я так викликаю знайомих.

Юрко,а ти не боїшся шо мафон зтирять?
До нас приєднюєшся?Чи увас свій клуб в Тернополі?

mobidiks

Дорогі Славутоводи Хто має можливісь приїхати на зустріч (в м.Стрий) підписуйтесь ТУТ.Приєднюйтесь хто бажає поспілкуватись і показати свої авто.Про час і місце зустрічі повідомимо на форумі.

1) mobidiks
2) Pit_Bool
3) вітя
4) женя

Петя

Цитата: mobidiksДорогі Славутоводи Хто має можливісь приїхати на зустріч (в м.Стрий) підписуйтесь ТУТ.Приєднюйтесь хто бажає поспілкуватись і показати свої авто.Про час і місце зустрічі повідомимо на форумі.

1) mobidiks
+1

Вітя

Кажете Стрий ЗАПРОСТО!Де і коли.Хотілосьби десь на обїзній невсі знають місто щоб не кружляти не шукати.
Блатне життя не легке!!!

mobidiks

Цитата: вітяКажете Стрий ЗАПРОСТО!Де і коли.Хотілосьби десь на обїзній невсі знають місто щоб не кружляти не шукати.
Як тільки так зразу.Треба хоть 5 чоловік набрати.Я тебе вписав в список. ОК?

mobidiks

Народ у нас зявилась ще одна людина на Славуті.Ще трішки........

evil1207

Я хочу зустрітись , але швидше у Львові.

Вітя

Цитата: evil1207Я хочу зустрітись , але швидше у Львові.
Чому у Львові мені тоже до Стрия 1год. їхати там гори блисько відїдем мяса пожарим.Давай підтягуйся всьо нормально.*А КАМУ СЧАС ЛЕХКО!
Блатне життя не легке!!!

mobidiks

Цитата: вітя
Чому у Львові мені тоже до Стрия 1год. їхати там гори блисько відїдем мяса пожарим.Давай підтягуйся всьо нормально.*А КАМУ СЧАС ЛЕХКО!
Правильно Вітя.Гори близько.Зібрались в неділю,сіли тай поїхали.Вітя напиши свій номер телефону шоб якось з тобою звязатись.

mobidiks

Цитата: omarтут зі Львова хоче з вами зустрічатись людина
але не може з вами звязатись
передзвоніть йому 098 2555194

Пердайте тій людині яка хоче звязатись нехай пише на форум.

mobidiks

Ну то що ти приєднюєшся??? В тебе знайомі львівські славутоводи є??? Як є то і їх підключай до нас.Більше народу веселіше.

evil1207

Приєднаюсь по можливості, знайомих немає( Коли саме планується зустріч?

Петя

коли буде достатня кылкисть людей

Вітя

Шановні парафіяни сайту славутоводів!Поки будем думати де коли і скільки зима настане.Нема чого думати і вигадувати почали Стрий нехай так і буде.Хто хоче зїжаємось 21 сепня в Стрий.На обїздній є Садовий центр там є площатка там і зустрінемось в 11-год.Я буду evil1207 тоже приїде.
Блатне життя не легке!!!

mobidiks

Цитата: вітяШановні парафіяни сайту славутоводів!Поки будем думати де коли і скільки зима настане.Нема чого думати і вигадувати почали Стрий нехай так і буде.Хто хоче зїжаємось 21 сепня в Стрий.На обїздній є Садовий центр там є площатка там і зустрінемось в 11-год.Я буду evil1207 тоже приїде.
21серпня в мене не вийде бо я зараз відпочиваю.Давайте остаточно 28 серпня на ту саму годину.Але нехай кожен на пише чи він приїде.