БК на інжектор своїми руками

Автор Володимир, 15 Червня 2010, 16:27:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

boris

ну таке спитаєте!- Рівненська! за 990 українських миль від Вас :D
продав славуту!!!

Евгений

Цитата: Max 55Очень смешно насчёт знаю, что это такое  :D
Если не ответил, значит не знаешь. Тюнер блин))))))))

Max 55

Цитата: Evgen911
Иди в баню грамотей

Евгений

Цитата: Max 55
Цитата: Evgen911
Иди в баню грамотей
Детский сад)))))))))))

Володимир

Цитата: AlekcСчетчик залитого, с добавлением к остатку, пусть даже без предупреждения о кончине, сложно добавить?
Не важко, але пам\"ять контролера забита на 99,77%, а щоби добавити таку функцію, процентів 10 пам\"яті потрібно, тому що окрім алгоритмів обрахунку потрібно ще робити додаткове меню на введення залитого бензину, а менюшки, дуже жруть пам\"ять.

Цитата: borisще б запитав чи є на марсі життя  :D ! -не знаю яка там прошивка ,завтра гляну .а взагалі до устаноки бк оберти трохи підгулювали на хх,проте не глохла-ну може дуууужжже рідко.
В тебе ж стоїть мій БК, він має можливість переглянути паспорт мікаса, там є розділ прошивка.

Цитата: borisхоча заради справедливості мушу визнати що скрутив  те кляте жобе .було ніби 160. АЛЕ!- ПОВТОРУСЬ ,ЯКЩО СКИНУВ НА НЕЙТАЛЬ І ВИМКНУВ ПЕРЕДАЧУ, жобе хіба тут щось вирішує? в ході руху смикання тільки коли зарано включу вищу передачу.
Попробуй відкрутити ДПКВ, і почистити від стружки, для початку.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

boris

прошивка 111-як так зрозумів що мені повезло :D . Рхх коли виставив вручну не зберігається я тяк зрозумів?Жхх-60,Жоб-138,Рхх(на працюючому двигуні)-44,Рхх(заглушений двигун)-60.Рхх на хол ході постійно міняється-це норма? виставлю44- бац дивлюсь вже 56 і т.д. поясніть простому селянину - як веде себе авто коли ставиш рхх більше-менше
продав славуту!!!

Володимир

Цитата: borisпрошивка 111-як так зрозумів що мені повезло :D . Рхх коли виставив вручну не зберігається я тяк зрозумів?Жхх-60,Жоб-138,Рхх(на працюючому двигуні)-44,Рхх(заглушений двигун)-60.Рхх на хол ході постійно міняється-це норма? виставлю44- бац дивлюсь вже 56 і т.д. поясніть простому селянину - як веде себе авто коли ставиш рхх більше-менше
РХХ це грубий регулятор ХХ, його мікас постійно крутить для тримання заданих обертів, а так як твоя 111 прошивка щей крутить сама GXX, і крутить його так що суміш постійно дуже бідна, положення РХХ міняється в великих діапазонах, і приходить такий момент, що мікас вже не справляється з регулюванням ХХ і двигун глухне.

boris

продав славуту!!!

Володимир

Цитата: borisмдя ,весело....
Залий 096 прошивку, і всі  діла.

boris

якби її можна  було б з крана залити :D -а так для мене це проблемно,гайки крутити вмію а от в цих справах не розбираюся.може є хто в Рівному?

ввечері почистив рхх. помив дросель-глохнути перестала.про що свідчить положення дроселя 0.1%,калібрував-трохи побуде 0,а потім знову0.1%
продав славуту!!!

Lonely_Wolf

Цитата: ВолодимирВирішив я зайнятись розробкою бортового компа на інжектор, щоби він мав можливість інтегруватися в приборну панель.
Уважаемый Владимер, у меня к вам один вопрос Откуда у вас исходники БК? Просто я еще в августе прошлого года аналогичный БК собирал:
вот я лично сам делал печатную плату у себя дома:

а вот сам БК

Исходники и прошивки взяты у Сереги (автор этой разработки)
Единственное сами печатные платы отличаются из за использования импортных или отечественых компонентов. А так что то аналогичное. Тогда я собирал версию БК 2.2  с дисплеем16*2
Позже была версия 2.4 с дисплеем 20*2
Хотя дисплей можно любой ставить все зависить от прошивки. Увы я не програмист в Этом деле... Щас на RDX0154-GC собираем версию 3
для Део матиз в установку место штатных часов. Точнее место заглушки под штатные часы (пока еще в разработке):

Хотя как я понял неважно что за АВТО сам БК везде один и тоже, разница тока в прошивке его. Так как у каждой авто свой протокол передачи данных по К-линии , а также разные ЭБУ и концевики (датчики)

Саша

Новоиспеченный Lonely_Wolf или Серега новый аккаунт завел? Думаю это новый человек.

А насчет исходников - это лично написанная Володимиром программа.

Lonely_Wolf

Цитата: KinoНовоиспеченный Lonely_Wolf или Серега новый аккаунт завел? Думаю это новый человек.
Нет Это не серега, Иван это! Какой по счету я Lonely_Wolf (странствующий Волк), увы не знаю... При регистрации пишет что ник свободен.

Цитата: KinoА насчет исходников - это лично написанная Володимиром программа.
Великолепно. Уважаю я компьютерных Гениев. Сам както пытался с \"делфи\" научится работать но понял что это немое. Высшая математика (как минимум).  Так что простой смертный электронщик, который готов собрать то что до него уже собрано...

Володимир

Цитата: Lonely_WolfУважаемый Владимер, у меня к вам один вопрос Откуда у вас исходники БК? Просто я еще в августе прошлого года аналогичный БК собирал:
Якби ти читав гілку з самого початку, то знав би що це чисто моя розробка, і сама схема перероблялась кілька разів, а також був замінений контролер на більш потужний.

Lonely_Wolf

Цитата: ВолодимирЯкби ти читав гілку з самого початку, то знав би що це чисто моя розробка, і сама схема перероблялась кілька разів,
ну я просто тркрывал ссылку на твою страничьку. И смотрел на то что там написано. Уменя собрано на PIC18F252

И почем нынче стоит собранный вариант и прошитый?