Зимняя резина

Автор gavryusha, 15 Вересня 2008, 17:28:10

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Андрей

Цитата: kipa192Народ! Отзовитесь кто имел дело с интернет магазином --Резина сс--А то у меня в городе кроме росавы и дебици ничего нет.

У нас на сайте в разделе продаж от партнеров клуба мужик новую резину тулит. посмотри у него.

серёня

Подскажите пожалуйста, что выбрать Rosava Contyre Artic или WQ -101 (до это 5 лет стояла matador mp-58) заранее спасибо!

Жулик

Цитата: _(LAP)_а что, Мишелин хочешь?
у меня стояла зима как-то не понравилась шипы маловаты она как будто всесезонка а так даже нечего. Но я ее исключил из списка покупок хотя покупал летнюю екоконтроль 14радиуса не для славки то нече немного жоще как по мне от дебицы пасио 2.

brunetz

Ребята! Кто как думает, стоит ли Nokian Hakkapeliitta 5 своих денег? и есть ли смысл покупать резину на славку за 2800 грн? (700 за колесо)

crank555

за такие, не стоит  :(  , а резина супер!!! она того стоит  :cool: (я бы, себе взял)

Alex Miha

Нокиан - классная резина. Но цены - это просто  :/

Руслан

Да навіть якщо й ціни влаштовують, то знайти її в 155 розмірі майже неможливо! :|
Я був загорівся брати Nokian Hakkapeliitta R, але як вияснилося іх в Україні в 155/70 знайшлося лише 2 штучки.
Богдан 2111 1.6 16V 2012 р.

kipa192

Цитата: SIRIUSДа навіть якщо й ціни влаштовують, то знайти її в 155 розмірі майже неможливо! :|
Я був загорівся брати Nokian Hakkapeliitta R, але як вияснилося іх в Україні в 155/70 знайшлося лише 2 штучки.
Я. Фулду у себе в місті в очі не бачив.Торгаші кажуть що сезон уже закрили.Навіть на задаток не \"клюють\" Тут щось не так.

Андрей

Цитата: kipa192
Цитата: SIRIUSДа навіть якщо й ціни влаштовують, то знайти її в 155 розмірі майже неможливо! :|
Я. Фулду у себе в місті в очі не бачив.Торгаші кажуть що сезон уже закрили.Навіть на задаток не \"клюють\" Тут щось не так.

Вот ссылка, доставка бесплатно, там и фулда и шмулда, кстати дешевле немного чем в Одессе

Ромео

Цитата: ANDRE-2010Вот ссылка, доставка бесплатно, там и фулда и шмулда, кстати дешевле немного чем в Одессе
Где?   Что-то я не вижу ссылки!  :|

Евгений

Цитата: vitalyk_2004
Цитата: RhodosУвидел объявление - Fulda Kristall Montero 2 155/70 R13 75Q

может кому будет \"в тему\"

мені в тему, дякую. вже в гаражі, перевзувся:)))) задоволений - резина як нова, а 2 шт трошки поїздили.
я це оголошення бачив на форумі свого міста, але в той час я шукав шось універсальне, хотів дебіцу навігатор2.
якщо сніг в цьому році колись випаде, - проїдешся і більше не захочиш пересідати на щось інше крім фулди. Я в на початку минулої зими брав 4 шини по 400 грн за штуку в інет магазині. Ти взяв на дисках за ці ж гроші - взагалі повезло. Вона на снігу тормозить краще чим бц 11 влітку на мокрому асфальті. (хоча звісно з бц 11 наврят чи можна щось зрівнювати). Я після вражень від крістал монтеро 2 на це літо брав собі ефулду еко контрол і тож ні на секунду не пожалів. Едина порада - на льоду будь дуже обережний, фулда взагалі за нього не чіпляється чомусь (хоча, скоріше за все, як і будь яка нешипована резина)

Александр

Цитата: beer88
Цитата: vitalyk_2004
Цитата: RhodosУвидел объявление - Fulda Kristall Montero 2 155/70 R13 75Q

может кому будет \"в тему\"

мені в тему, дякую. вже в гаражі, перевзувся:)))) задоволений - резина як нова, а 2 шт трошки поїздили.
я це оголошення бачив на форумі свого міста, але в той час я шукав шось універсальне, хотів дебіцу навігатор2.
якщо сніг в цьому році колись випаде, - проїдешся і більше не захочиш пересідати на щось інше крім фулди. Я в на початку минулої зими брав 4 шини по 400 грн за штуку в інет магазині. Ти взяв на дисках за ці ж гроші - взагалі повезло. Вона на снігу тормозить краще чим бц 11 влітку на мокрому асфальті. (хоча звісно з бц 11 наврят чи можна щось зрівнювати). Я після вражень від крістал монтеро 2 на це літо брав собі ефулду еко контрол і тож ні на секунду не пожалів. Едина порада - на льоду будь дуже обережний, фулда взагалі за нього не чіпляється чомусь (хоча, скоріше за все, як і будь яка нешипована резина)
Шипы рулят однозначно

Евгений

Цитата: graf
Цитата: beer88
Цитата: vitalyk_2004мені в тему, дякую. вже в гаражі, перевзувся:)))) задоволений - резина як нова, а 2 шт трошки поїздили.
Шипы рулят однозначно
це дивлячись де їздити. якшо 90 % їздиш по місту, то шипована резина не потрібна. Це, звісно, моя думка.

TOXAT

Вчера первый раз на Славке ехал на межгород по накатанному снегу. Это просто пи...ц. Так вот я не пойму, это потому что она легкая или потому что стоит летняя резина (перед Fireston F570, зад Rossava BC-11)? Ехать просто невозможно - носит. Под маленький уклон иногда и не разогнаться - гребется и уносит в сторону. Москаль 412 в таких погодных условиях на непонятно какой резине ведет себя гораздо увереннее.((
Резина сильно большое значение имеет? Или чудес на свете не бывает?
Славута 1.2 инжектор -- 2007г.в. -- 120000км. -- М10.3 -- ГБО-1

Camel Trophy

приловчиццо надо! машина у нас оборотистая, хочешь разгоняться и чтоб не носило,делай рпнние переключения! тормозилками не пользуйся только двигом чутка мош педалькой помогать!! а лето ты скинь, ъхоть какую то бушку зимку купи :)  
на зимней резине тьфу тьфу парядах!