Лада Granda (закат Калины)

Автор Maxislav, 06 Травня 2011, 14:25:23

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Romka

в Україні буде 10 000 долярів коштувати  :mad:
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Александр

Цитата: Володимир
Цитата: Александр Надводнюк:lol:  десять тисяч дурнів! Я на володарів нових десяток і пріор дивлюсь як на хворих, бо за десять штук баксів можна знайти іномарку в мільйон разів краще цих відер  :D
229000/31,5634=7255 долярів, і де ти побачив десять штук.
я за 2110 і 2170 говорив. Десятка-фул - 77580, пріора - 114. От і рахуй
Глаза боятся, а руки из жопы.

YUKON

я за 2110 і 2170 говорив. Десятка-фул - 77580, пріора - 114. От і рамир

Вот все вышеперечисленное нафиг,  покупать тогда \"угрюмый\"(по мнению многих на этом сайте, а как по мне идеальная машина за мелкие деньги) Ланос...Преимуществ МАССА!

Kritik

Цитувати виділенеЛанос...Преимуществ МАССА!
наприклад?
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

YUKON

Плавность хода....отсутствие вибраций и шумов(в сравнении с любым тазом)...богаче заводские комплектации...выше эксплуатационные показатели....к примеру вместительность....двиг 1,5 вместе с коробкой куда выше  по качеству ТАЗовских.Та и вцелом стоит дешевле чем Приора! Вот тому тест - http://www.autocentre.ua/ac/Auto/Test-Drive/DAEWOO-Lanos-VAZ-2172-Priora-14486.html

Александр

Цитата: Kritik
Цитувати виділенеЛанос...Преимуществ МАССА!
наприклад?
Як би ти не плювався, але ланос таки краще десяток і всякої різної хрєні автоВАЗа. Я раніше тоже за жигильме виступав, але ця омана не може вічно тривати.

Vishnujana

ще жодного разу не бачив прогнившого Ланоса!
а от Жигулі десятки, Нексії просто валом особливо Нексія кожна п\'ята має корозію, по вул.Світлицького на кінцевій зупинці автобуса можна дуже часто бачити повністю гнилу десятку жигулі кузов універсал

Maxislav

А где довольные владельцы которые б.у. иномарку купили? что-то отзывов таковых вообще нет. В тихаря где-то обитают и покупают постепенно запчасти на порядок дороже.

Romka

зато раз в 20 років, просто прийшло перше 20  :D
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

SWarlock

ну, за 20 лет надо запчасти менять, даже если авто стоял в гараже...
а о хваленой надежности старых подержанных корчей-иномамок уже столько камасутры написано...
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

Kritik

Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Александр

http://forum.2108.kiev.ua/index.php?showtopic=53202
Почитайте, в кого терпіння хватить  :D  Тут люди намагаються переконати топікстартера в тому, що марка БМВ і конкретно Е34 повна лажа, не достойна існування  :(    А жигуль краще БмВ  :lol:

Vishnujana

на тому жигулівському форумі дядя зробив бортовик по БМВ, я прочитав три сторінки, -- всі хвалять БМВ, там розмова про його колишню БМВ, про акустику, про обвіс тощо, жодної критики

Zhuk

Новые БМВ покупают богатые люди,а бушные очень богатые...так говорит мой знакомый....(работает водилой сейчас катается на рабочей вольве,в ней полетела какая-то хрень в коробке-автомат ...заказали ...привезли 44 тыс грн ,гавно-вопрос,как говориться...

Vishnujana

ну БМВ це зовсім інший соцрівень і Славути тут не рівня.
багаті люди не тільки придбали Волво, а ще й найняли Вашого знайомого водієм.
були б в мене такі кошти, я в сторону Славути й не глянув би