Легкосплавные диски на Славуту

Автор Денис, 21 Січня 2008, 16:48:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юра

Цитата: LeLik
Цитата: Vishnujanaта то забобони такі (оманні погляди), що шини БЦ дуже погані,
тое забабоны такія (зманлівыя погляды), што шыны БЦ вельмі дрэнныя,

але зі свого власного досвіду, я можу спростувати таке твердження, бо я 80 000км від\'їздив на ВЦ-11

але са свайго ўласнага досведу, я магу абвергнуць такое сцвярджэнне, таму што я 80 000км ад\'язджаў на ВЦ-11

так що не переймайтеся критикою в сторону шин,
так што не хвалюйцеся крытыкай у бок шын

вітаю з чудовою покупкою.
Согласен с вами. Про белшину тоже пишут мол ерунда, но сам езжу на зимней белшине, очень доволен, даже на шиномантаже удивились, когда балансировали, что ровно идет. Научились делать немного шины у нас.

Может у вас она и нормальная! У меня БелШина стоковая стояла, очень не понравилась  :(  дубовая, биения в руль.... На БЦ етих приколов нету  :|
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Vishnujana

проблема шин БЦ в тому, що вони трохи твердуваті і з часом з\'являються тріщини в середині шин, через які починає виходити повітря.
праблема шын БЦ ў тым, што яны трохі твердувати і з часам з\'яўляюцца расколіны ў сярэдзіне шын, праз якія пачынае выходзіць паветра

я сам особисто дивися на шиномонтажу,балансування БЦ і Матадор, так Матадор куди кривіший був.
я сам асабіста глядзеў на шынамантажу, балансавання БЦ і Матадор, так Матадор куды кривиший быў.

Алексей

Стоковая дубовая, согласен, покупал был б/у зимнюю у чела 2 колеса, говорил заводская еще. А 2 купил в магазе новых, так вот те, которые новые были намного мягче, да и отличались они со стоковыми надписями боковыми и протектора наклон был в другую сторону.

Vishnujana

Kritik
я фото не бачив, але я 6 000км від\'їздив на вже на КК і маю власний досвід, перепрошую, якщо це Вас заділо, але мені також не подобається те що говорять про шини БЦ так само як і про Славуту вцілому, чому? БО МАЮ ВЛАСНИЙ ДОСВІД!

Kritik

ок
не нервуйся
нашо цей caps look
я ж спокійно пишу, і наголошую шо , я просто даю пораду, робіть собі шо хочите...

нічого мене не заділо... просто самі собі створюють проблеми а потім винять в цьому погані діски, і т.д...

чого всі такі агресивні і нервові...
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

boris

висловлю і я свою думку щодо балансування .думаю на цих бубліках будь-як гума може не відбалансуватись.купив нове тачко-продав розяву-поставив барум(диски нові) то два колеса норм відбалансувались,а два з допомогою кувалди .на попередньому славіку розявка пробігала 4 сезони. загалом на гавняних зазовських дисках думаю і нокіан через раз балансується.
продав славуту!!!

Romka

Цитата: Kritikкупи нормальную резину....
ато не долго продлиться твое щастье....

Когда пишешь нормальную резину, нужно уточнять какую и для чего. Просто жесткая боковина не у всех нормальных шин. К примеру в TOYO мягкая, но шины отличные, если с белшиной сравнить, то небо и земля.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

АнтохА

поорал пока читал что БЦ гуд
г а в н о это а не резина 2 года на ней ездил думал что нормальная, а потом купил континенталь
и понял все. Не шумит, выдерживает окопы (на БЦ уже приходилось диск выкидывать, а тут балансировка не сбида - при попадании в люк при 80км/ч), по лужам можно хоть плавать -  я не знал что такое аквапланирование(на БЦхе в луше глубиной от 5 см в пол жмешь, а оно как на льду) хорошая резина придает комфорта пипец сколько, подвеска начинает нормально работать, мелкие ямки вообще не заметны. а самая лучшая в миререзина вот: Michelin, Bridgestone, GoodYear, Continental, Pirelli. остальное производные от них, БЦ на тыщутристасороквосьмом месте

Vishnujana

а на якому місці Славута в порівнянні з BMW, Volvo, Toyota?

АнтохА

керовое у тебя сранение?
и что это значит что надо на  говне ездить?(я про резину)
себе же обувь не самую поганую покупаешь?

Vishnujana

1) можливо
2) залежить від можливостей фінансів
3) reiker, ecco, caterpillar

Юрий(Dushman)

Цитата: Антонпоорал пока читал что БЦ гуд
г а в н о это а не резина 2 года на ней ездил думал что нормальная, а потом купил континенталь
и понял все. Не шумит, выдерживает окопы (на БЦ уже приходилось диск выкидывать, а тут балансировка не сбида - при попадании в люк при 80км/ч), по лужам можно хоть плавать -  я не знал что такое аквапланирование(на БЦхе в луше глубиной от 5 см в пол жмешь, а оно как на льду) хорошая резина придает комфорта пипец сколько, подвеска начинает нормально работать, мелкие ямки вообще не заметны. а самая лучшая в миререзина вот: Michelin, Bridgestone, GoodYear, Continental, Pirelli. остальное производные от них, БЦ на тыщутристасороквосьмом месте
согласен с тобой купил шкоду стояла резина Nokian думал супер -но поездив недельку поставил Continental небо и земля!комфорт мягкость пипец-это в сравнение к тому пока ездишь на одном думаешь супер -но когда ставишь другое в сравнение и понимаешь небо и земля!!!!!! :|  :|  :|  :|  :)  :)  :)  :)  :cool:
[url=http:

АнтохА

разница между нокиан и конти как у БС и нокиан

kiyahov

Катаюсь вот на таких уже три года.

За время эксплуатации немножко пооблазила краска. А вообще доволен.
Резина Фулда
Slavuta 1.2 SL

Андрей

kiyahov: это Хмельницкие диски?, Vishnujana: Я теж їздив на резині БЦ-10 пітора роки ну думав резина не айс, але піде так як нова і не убита не хотів міняти. Ось весною мене таки переклинило і я купив 4 бублики фулду еко контроль, і я був в шоці що настільки різниця відчутна. В поворот в який я на швидкості 60 входив зі страхом, зараз спокійно, ну поперше пропав свист літака, думав підшипник ступиці виє, а виявилося то росова вила. Ями проходе м\'якіше ходовка не гупає, на трамвайних коліях не носе навіть на них тормозе, росава не тормозила натррамвайних коліях моя порада на нормальні диски краще купувати щось не наше. Різниця в вартості резини не велика, але різниця в якості велика.