БК на інжектор своїми руками

Автор Володимир, 15 Червня 2010, 16:27:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Евгений

Цитата: Yngusа чё цена военная тайна :o (секретная лаборатория по изготовлению цен!) :|
Это не купи-продай, а тема для самостоятельной сборки.

Володимир

Цитата: Yngus
Цитата: gda_1974
Цитата: kent3Кто может изготовить данный девайс, и сколько это будет стоить?
Володимир
остальное ему в личку пиши - узнаешь
а чё цена военная тайна :o (секретная лаборатория по изготовлению цен!) :|
Наразі виробництво БК завершено, так що хто не встиг то звиняйте.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

yrij

Владимир,а по какой печатке лучше делать плату?

Володимир

Цитата: yrijВладимир,а по какой печатке лучше делать плату?
Кому як подобається, я робив по краній з права.

yrij

Володимир

Цитата: yrijну они все рабочие?
Всі робочі, тільки потрібно дивитись щоби роз\"єми влізли.

yrij

Цитата: Володимир
Цитата: yrijну они все рабочие?
Всі робочі, тільки потрібно дивитись щоби роз\"єми влізли.
только что просматривал печатку и схему,так вот на печатке копия кх-13,
кварц контролера подключен не так как на схеме,и одной ногой сидит на масе.Так и должно быть?

Taras

Владимир а какой программой создавал саму плату,       имеется ввиду делал трассировку и растановку деталей
Sens 1.3 Микас 7.6 Метан II поколение

Володимир

Плата намальована в SLayout, а трасування і розміщення деталей зроблено в ручну. Хотів в пікаді, але потім подумав що доки я його освою, то скоріше намалюю вручну.

Taras

просто очень красиво и грамотно,      не видел не разу что бы программы которые я знаю так делали вот и спросил

Володимир

Цитата: Taras_Yaltaпросто очень красиво и грамотно,      не видел не разу что бы программы которые я знаю так делали вот и спросил
Просто я її кілька разів переробляв, З першими БК я так намучився доки зібрав, що довелось перейти на СМД компоненти, а також врахував багато нюансів щоби полегшити зборку плати.

председатель

Володимир, а можно использовать микросхему MCZ33290EF/R2 PBF /SO8 /FRS

Володимир

Цитата: председательВолодимир, а можно использовать микросхему MCZ33290EF/R2 PBF /SO8 /FRS
На цій мікросхемі не працює, має бути в кінці без індекса EF. Ця мікросхема я так зрозумів має інвертовані порти, бо коли мікросхема правильна, то при включенні без піка на виході ісо маємо 12-14в, а на цій в мене було 6 в, з 3-х штук жодна не запрацювала.

http://www.kosmodrom.com.ua/product.php?page=0&name=mc33290&okbutton=%CF%EE%E8%F1%EA

Taras

Владимир а в Украине продаются вот такие наборы резисторов и конденсаторов или нет а то с россии заказывать как то не очень

Володимир

Цитата: Taras_YaltaВладимир а в Украине продаются вот такие наборы резисторов и конденсаторов или нет а то с россии заказывать как то не очень
Продаються, на імраді 100 шт 2.50 грн приблизно, тільки в БК використано RC1206 a не RC0805, ці будуть замалими.