Нелегкі будні піддослідного кролика.

Автор Александр, 05 Жовтня 2011, 14:45:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Александр

да. Це залежить від манери їзди і дорожніх умов. Умови жахливі. Манера не економічна. + мабуть лямбда здохла.
Глаза боятся, а руки из жопы.

Саша

мдааа весело!а я то думаю шо я один такий зажерливий!))))
LED тюнінг

Александр

Александр

Приколи нашого городка. От це виколупав сьогодні з блоку запобіжників. Пластмаса поплавилась нафіг, зате перемички цілі.  *OK*   Виникає питання: китайози їх з вольфраму роблять?  :|

Алексей

А на каких потребителях они стояли?

Юра

Цитата: Александр Надводнюк
Приколи нашого городка. От це виколупав сьогодні з блоку запобіжників. Пластмаса поплавилась нафіг, зате перемички цілі.  *OK*   Виникає питання: китайози їх з вольфраму роблять?  :|

Ты гониш??? У меня провода плавятся а предохранители нет  o_O  притом что предик не большой, 10-15  *WALL*
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Alex Miha

Цитата: Александр НадводнюкПриколи нашого городка. От це виколупав сьогодні з блоку запобіжників. Пластмаса поплавилась нафіг, зате перемички цілі.  *OK*   Виникає питання: китайози їх з вольфраму роблять?  :|
китайское га*но. на 2108клубе у пацана та же фигня с ними приключилась.

Александр

так і я кажу, що лайно. Добре, що КЗ не було, ато згоріла б проводка нафіг.

LonelyWolf

Дай угадаю - карлсона предохранитель?

Евгений

в мене така фігня була на ПТФ. Більше не буду купувати набір запобіжників за 5 грн.

Александр

там три незалежних ланцюги були. Спільне тільки те, що запобіжники з одної пачки. Китай рулит, китай разруливает... (с)

Александр

Сьогодні замінив задні пружини. Раніше стояли з передка з одною міткою, поставив задні з двома. Попередній варіант був непоганий, але вкупі з газ-мяс амо і заднім стабом трохи напряжний по ямах, які в моїй місцевості пропадуть ще не скоро. Також в планах заміна передніх пружин і опор, і постає питання: які краще ставити ВАЗ - опори? 08 чи і 2110 підуть? Які нормальні фірми їх роблять? Ціни?

Александр

наклеїв сьогодні. Згубив пластмасовий кінець полоси на даху. Злий  ]:->

Станислав

Наклейка клас *BRAVO*пластмасовий кінець полоси на даху шкода :\'(

Number One

Ох, Саня, Саня, це ж плагіат! :P