Пушинка). Вінниця

Автор Puch, 23 Лютого 2012, 21:31:54

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Puch

Цитата: Антон
Цитата: rojok.sv[
В нас \"Томекс\" коштує в районі 120-130грн.,  ;D
Поділюсь своїм опитом:
1.На зад поставив \"Томекс\" , замітив   :)  головне вчасно підтягувати ручнік(в мене   :D   завжди на 4 щелчки)
2.На перед поставив \"MS\"(мастер спорт)ці колодки провірені не на одній машині)))
Зараз машина тормозить ,як і має бути    *YES*   (+ без всяких скрипів і постороніх звуків)
Ті колодки, що стоять з заводу -не колодки   *WALL*
Для профілактики раз в 3 місяці прокачую тормоза.

уже смешно читать про тавротормоза, Володимир тоже хвалит их только нормальные колодки типо
поверьте ребята, тавротормоза гавнище.

я раньше тоже думал что они классные. но из-за дисков, в основном поставил ваз ходовку - тавротормоза - кафно, кафно, кафнисче, кафницо

на тавротормозах и прокачивал и испоьзовал всевозможные колодки и томекс и ДББ и т.д, тормозуху  и LM и бош использовал и поверьте, я знаю столько проиколов что улучшить тавротормоза - максимальный феншуй - но они кафно.

сейчас на ваз тормозах колдки перед феродо, зад - начало - никакие тавротомоза и на рсстоянии тыщу пицот км не проходили

Убідітєльно)))))А головне експресивно))))
Отже. Сьогодні отримав свій запоздалий подарунок на 23 - ще одну пару таких колонок.
http://www.avtozvuk.ua/info/5038

Колонки от такі. Встановив в кік панелі старим добрим методом \"саморєзанья\" ;)
Під обшивкою обклеїв войлоком, і трішки поролону))Грає добре. На фоні того, що раніше спереду не грало нічого, зараз довольний, як слон. До речі, коли зняв кік панель, був возглас ОБОЖЕ. Там була заводська проводка для фронтальної акустики!!!!!

Тепер постало дуже термінове питання. ЗЗаду в штатних місцях в мене стоять такі ж динаміки. Завтра я думав \"перенести\" їх в полку.  Але сумніви виникли через їх невеликий розмір. Чи не забагато буде їм об\'єму багажника. Бо це все таки 10см. Буду дуже вдячний за пораду.

Александр

Глаза боятся, а руки из жопы.

Number One

Я думаю, не стоит. 10 см маленькие, они шо в штатных местах, шо в полке одинаково играть будут.

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Руслан

Краще штатні місця під задні динаміки заглушити і обшить карпетом, а от в полку забебехати овали (16х9), а от тут уже два варіанти:
-усилювати і різати штатну полочку;
-купити готову полку з вже готовими місцями під динаміки.

Дивись ось тут - http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?id=531
Богдан 2111 1.6 16V 2012 р.

Number One

Цитата: SIRIUSКраще штатні місця під задні динаміки заглушити і обшить карпетом, а от в полку забебехати овали (16х9), а от тут уже два варіанти:
-усилювати і різати штатну полочку;
-купити готову полку з вже готовими місцями під динаміки.
Резать штатную полку не советую! Лучше продай, а на вырученые средства купи фанерную! В стоковой баса не услышышь!
Есть 500грн? 200 полка 300 овалы и будет орать так, что за лучшее и думать забудешь! Я себе поставил и на отсутствие саба не жалуюсь! Теперь надо шото с фронтом мутить...
Штатные места обшивать карпетом не стоит, вода будет с ляды течь и будут постоянно мокрые. Пластмасску протёр тряпкой, а если обшитые...

Я ДОМА !!!

Puch

Дякую вам за поради)))
Про дєвствєнность полки зрозумів)))
Ну звісно нова полка і овали - це круто, но для мене - дорого)))
Тим більше, що одна пара колонок - даровані, інші купив відносно недавно, тому жаль їх викидати кудись. А колонки, як на мене непогані.
та з цією водою суцільна лажа. В мене сама перша пара куплених колонок від цього і загнулась, зараз намагаюсь застеляти колонки тряпками, коли багажник відкриваю

Number One

Купи фанери, випиляй по контуру полки, виріж отвори під колонки, обклей кожзамом, карпетом або ін., от і буде тобі полка, не гірше за базарну. Колонки Хундай, 280 грн, дубасять мамо не горюй.
Колонки в стоковому місці, ІМХО, викинуті гроші. Недовго проживуть.

Я ДОМА !!!

Руслан

Цитата: Number OneКупи фанери, випиляй по контуру полки, виріж отвори під колонки, обклей кожзамом, карпетом або ін., от і буде тобі полка, не гірше за базарну. Колонки Хундай, 280 грн, дубасять мамо не горюй.
Не скажу, *STOP*  моїй вже 5 рочків, а ззаді стояли стокові і ще й досі працюють (в передок поставив), а в задній фронт пішли подаровані 10-ки..але звуку мало *PARDON* Требця встановлювати овали..
Льоха, а яку хванеру брати(товщина)?
Богдан 2111 1.6 16V 2012 р.

Puch

Цитата: Number OneКупи фанери, випиляй по контуру полки, виріж отвори під колонки, обклей кожзамом, карпетом або ін., от і буде тобі полка, не гірше за базарну. Колонки Хундай, 280 грн, дубасять мамо не горюй.

Таки да. Ти правий, але овали...280 грн...Хоча якщо піднатужитись то дві пари своїх кіксів можна було б продати за такі гроші. Тре буде про це подумати. Просто думав, що якщо вже наважусь міняти музику, то буду вже ставити компонентний фронт. це в будь-якому разі буде краще, ніж бум-ца-ца ззаду. Хоч можна і поєднати  ;) Хоч блін....все впирається і в шумоізоляцію...короче все пов\'язано))))
В мене мафон хундай, класна штука до речі))))
а штатні динаміки - то велика кака.

Евгений

а яку хванеру брати(товщина)?
бери десь 15 мм. щоб не прогиналась краще посилити алюмінієвим уголком сторону, яка прилягая до спинки сидіння

Number One

Цитата: SIRIUSЛьоха, а яку хванеру брати(товщина)?.
Сьогодні спеціально заміряв, полка з ДСП 15 мм лист
Цитата: PuchТаки да. Ти правий, але овали...280 грн...
Це одні з дешевих, слабо за овали 500-700 грн? :D
В мене Hyundai H-CSE694, от такі: http://market.yandex.ua/model.xml?modelid=1014544&hid=308016
Хоч і китай, але рекомендую.

Я ДОМА !!!

Puch

В смислі я не поражаюсь з їх ціни))))просто і цих 280 зараз нема)))
Ось обіцяні фото. Якість - кака, бо з телефона.

Number One

Цитата: PuchЯкість - кака, бо з телефона.
Ти шо, професійний хвотограф???
Як на мене - норма! Сам телефоном фоткаю.
Чим тобі якість не подобається?..

Я ДОМА !!!

Puch

Цитата: Number One
Цитата: PuchЯкість - кака, бо з телефона.
Ти шо, професійний хвотограф???
Як на мене - норма! Сам телефоном фоткаю.
Чим тобі якість не подобається?..

Ну)))не професійний, але углубльоний любітєль))))
Радикал зменшує фото, то здається нормально. А коли на весь екран дивишся то жах)))))

Ще. Сьогодні покатався на 15й. В зрівнянні з моєю - брєвно, брєвно на газу. Башкою в стелю впирався, місця для колін - ніхт. Єдиний плюс - гальма.