Славута 1.2Li 2008 рік Паннакота-2 (Володимир)

Автор Володимир, 07 Квітня 2010, 13:04:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

АнтохА

а как сделал малый круг? если не сложно нарисуй пжлст

Володимир

Цитата: Антона как сделал малый круг? если не сложно нарисуй пжлст
В проставку було врізано кусок труби від лижної палки, тут http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?pid=225897#p225897 в 186 пості описано процес.

Патрубок що веде до бачка між згинами було розрізано, і той кусок що йде до помпи через резинове коліно підключено до термостата, а інший врізано в патрубок пічки. Головне щоби не було перелому резинового патрубка, бо інакше не піде тосол.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Дима

Цитата: vini-pux
Цитата: ВолодимирТрохи прибарахлив свою приборну панель встоновивши в неї монітор бортового компа.

Круто де взяв  :)
А для карбюратора можливо таке??
Моё хобби \"ТЮНИНГ\"
Slavuta 1.2s

Max 55

Володимир насколько быстрее теперь прогрев идёт? И какая температура держится в городе?

АнтохА

Володимир

Цитата: KRASAVCHEGА для карбюратора можливо таке??
Ні.
Цитата: Max 55Володимир насколько быстрее теперь прогрев идёт? И какая температура держится в городе?
Я не засікав, але від -3 до 40 градусів доки тосол густий і мало циркулює по пічці градуси по БК швидше рухаються, на малому крузі гріється тільки обратка і пічка, решта все холодне. Після стоянки коли температура впала до 38 градусів, через 200-250 метрів накатом на швидкості 20кмг двигун встиг прогрітися до температури більше 60градусів.

В населеному пункті де при їхзді на 2-ій передачі температура двигуна короткочасно була піднялась на 2 градуси, раніше при термосі 80 градусів стрілка переходила межу 90 градусів.

Володимир

Дістала мене пісялка омивача скла, тому булоприйнято рішення розсверлити дирочки форсунок сверлом діаметром 1 мм, тепер достатньо секундного пшику для того щоби вікно стало чистим.

Володимир

Пробіг 19000 з копійками.

Купив дві нові зимові шини росава wq-101, хотів брати barum polaris 2, але на гуртовні з цих шин була тільки одна штука, то взяв росаву. БЦ-10 перекочували на задню вісь.

Хотів ще купити дзеркала типу дев\"яточних, але за нормальну ціну 170 грн. були тільки з прямим і чуть затемненим склом, а за дзеркала в склом підвищеної обзорності просили 115 грн за штуку, тому з покупкою дзеркал вирішив зачекати.

Володимир

Поміняв сьогодні батарейку в пульті керування ЦЗ, 2,5 місяця не дотягнула до 4-х років експлуатації. Також знайшов нове застосування своєму старому акумулятору \"Віват\", тепер він живить UPS мого компа на роботі.

Максим

Цитата: Володимир
Цитата: SIRIUSВ мене теж машинка такого кольору :)  дуже красиво, стильно і солідно виглядає :cool:
Доречі, як він правильно називається?
Панакота, якщо потрібно можу дати номер краски.

Коліром я теж задоволений, хоча купляв на осліп, перший раз побачив коли реєстрував у МРЕВ.

Добрий день. А цей колір на сонці блакитним віддає? Бо в мене нечебто такий самий (80201 срібло в сервісній книжці).
Империя жива, пока жив ее последний солдат.

Володимир

Цитата: Mixer
Цитата: Володимир
Цитата: SIRIUSВ мене теж машинка такого кольору :)  дуже красиво, стильно і солідно виглядає :cool:
Доречі, як він правильно називається?
Панакота, якщо потрібно можу дати номер краски.

Коліром я теж задоволений, хоча купляв на осліп, перший раз побачив коли реєстрував у МРЕВ.

Добрий день. А цей колір на сонці блакитним віддає? Бо в мене нечебто такий самий (80201 срібло в сервісній книжці).
Як на мене \"дальтоніка\", на сонці він золотистий, буду дома, то перепишу номер краски, але точно не 80201.

Руслан

Прийшов час попросити номер кольору *WRITE*
Як потепліє, плануються деєкі косметичні маневри))
Доречі, знайшов ось такий номер.. 93Z FE 87-1167
це не воно випадково???
Богдан 2111 1.6 16V 2012 р.

Володимир

Цитата: SIRIUSПрийшов час попросити номер кольору *WRITE*
Як потепліє, плануються деєкі косметичні маневри))
Доречі, знайшов ось такий номер.. 93Z FE 87-1167
це не воно випадково???
Той самий, 871167 PANAKOTA.

Олександр

Фарбу краще підбирати, ніж брати за номером. Хоча NewTon-івська Панакота в тюбику співпадає точно

Володимир

Цитата: oleksandrФарбу краще підбирати, ніж брати за номером. Хоча NewTon-івська Панакота в тюбику співпадає точно
Я брав \"мобіхіл\" співпала 1:1, навіть є на машині місце переходу між красками, то воно не замітне. Різницю замітно тільки під лупою, так як відрізняється геометрія поверхні базового слою краски.