Slavuta lux 1.2 Iv-FR

Автор Олег, 12 Лютого 2012, 21:16:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Роман

І шо вирішив брати новий? магнітоли по 300 грн не рулять  :D  В славуту менеше як за 200 баксів ставити не можна ато на форумі покусають  :D  
P.S:На кожен товар є свій покупець, якби їх не купували їх би і не випускали. В мене стоїть Pioneer DEH-3300UB і я  довольний ним шо слон %)
Жизнь не имеет другого смысла, кроме того, который мы в нее вкладываем...
Slavuta 1.2 L  Гбо Lovato вак.

Number One

Цитувати виділенемогла лампочка перегоріти???
Ні синку, це фантастика! :D

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

LonelyWolf

Лампочка. Или масса на гайке. Ты ее не забыл прикрутить???

Слава

Цитата: Александр Надводнюкне думайте навіть про магнітоли за 300грн, зіпсуєте нерви і викинете гроші на вітер.

у меня стоял днепр с завода и музыку я слушал через фм модулятор за 30гр. звук отвратный!
купил за 370 магнитолу. не хрипит звук на много лутше и довольный как слон.
радиотехника – наука о контактах. Неисправность – это наличие контакта там, где его не должно быть и отсутствие его там, где он нужен.
http://

Олег

все зробив все світить, все тримається

нині їздив компресію міряв, 3 свічки показали суперову компресію, таку як має бути, а од одна половину з того, тож за то і масло жене *YES* , казав капітальний ремонт движка 1100 робота + запчастини, а ще буде знімати ту криштку дивитись на якусь шпонку чи якись шток ну  шось таке, бо казав що швидше всього кольцо там полетіло.......от проблемка *WALL*

Олег

привіт усім давно небув, от відправив машинку на реанімацію, не знаю що з того буде але вже побачу.
як я казав раніше мав я проблеми з мотором, тобто масла багато брала, от провірив я компресію, на 3 є вона а но однаму половина з попередніх, тож почали скумбрика ми розбирати, а потім подумали  :|
проблемка єєєєєє, відправив колінвал зточувати бо було вищерблено ЧОМУСЬ??? але вкладиші не провернуло дякувати....а ще на дендіксу зубці зїжджені але він ще робить, але його вже поміняв, але чому зубці зчухались, дивився на зуби кожуха маховика, там все супер всі цілі *DONT_KNOW*     Хто що скаже!!!!!!!    доречі, за колінвал сказали, що він погано залитий був на виробництві, що це у всіх тавріях, славутах така проблема, хтось з таким стикався?

Славик

зубцы на бендиксе у меня тоже слизывались, но у меня и на маховике тоже немного съелись, считаю это нормальным явлением, тем более у меня пробег большой
напиши потом стоимость ремонта если не трудно

Max 55

Заодно на сцепление посмотри, если стёртое, замени, чтобы два раза не разбирать  *THUMBSUP*

Олег

Цитата: Max 55Заодно на сцепление посмотри, если стёртое, замени, чтобы два раза не разбирать  *THUMBSUP*

ще плення дивився, стоють нове, ще ціна на ньому навіть є)

Олег

Цитата: Славказубцы на бендиксе у меня тоже слизывались, но у меня и на маховике тоже немного съелись, считаю это нормальным явлением, тем более у меня пробег большой
напиши потом стоимость ремонта если не трудно

окей, як зроблю то напишу все що поміняв і ціну

Олег

хтось знімав колінвал? хтось мав з ним проблеми? бо в мене забрали його точити o_O

Олег

*HELP*  *HELP* та піскажіть  чи хтось мав проблеми з колінвалом, чи хтось його вже знімав *HELP*  *HELP*  *HELP*  *HELP*

Слава

Я снимал недавно!
что интересует?

я не стал подбирать вкладыши под проточку. постивил новый коленвал а старый потом отдам поб  переточку.
две шейки потеряли гладкость, был 10й класс помоему а стал 7й((( (если я не напутал)
радиотехника – наука о контактах. Неисправность – это наличие контакта там, где его не должно быть и отсутствие его там, где он нужен.
http://

Олег

Цитата: Вячеслав АнатолиевичЯ снимал недавно!
что интересует?

я не стал подбирать вкладыши под проточку. постивил новый коленвал а старый потом отдам поб  переточку.
две шейки потеряли гладкость, был 10й класс помоему а стал 7й((( (если я не напутал)

все з маховиком розібрався, цікавило мене те чого на ньому ямочка(вишкреблення) не глибоке появилось, сказали що заводське, що погано залитий був, що то у всіх така проблема, ну зточили чорт з ним, якось буде

Олег

знову  *HELP*  *HELP*  *HELP*  хто що скаже, поміняв усе, сальники, кольца...і т.д., бо мотор робив, все зібрали, думали заводити, стартер почистив, бендікс новий поставив бо на стараму зубці зїжджені, втулки теж, включаю зажигання бендікс хапає, а коли ключ повертаю на зад, бендікс  не відскакує, крутить стартер і далі собі, приходиться масу відключати і він тоді відпускає тоді..... В ЧОМУ МОЖЕ БУТИ ПРОБЛЕМА? поможіть бо з понеділка таурек свій хочу забрати...

на форумах найшов  ,,...пружинку от подходящего размера сальника подберите...,, може в цьому проблема, але до ремонту движка----відскакував