Slavuta lux 1.2 Iv-FR

Автор Олег, 12 Лютого 2012, 21:16:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Олег

підскажіть *HELP*  *HELP*  *HELP*

Max 55

А что подсказывать, надо втягивающее разбирать, тут одноклубник уже разбирал, вот ссылка - http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?id=3985&p=9
Начинай читать с 208 ПОСТА!

Олег

зробив я на решті свій таурек, зробили капітальний ремонт движка, кольца, клапани,сальники, колінвал зточували і т.д....все нове + бендікс на стартері, + 2 тормозних шланги передні + нове масло..... вся робота мені винесла разом з деталями 2450 грн., думаю це не дорого,

о сьогодні моторчик на омивання вікон зламав, яму таку злапав що ахті, і ось що зламав, може хтось підскаже таке взяти, чи може хтось має старий не робочий, бо потрібний низ, і кріплення може, бо своє трошки переробив

Max 55

Новый моторчик бери он стоит понты

Олег

чи варто купляти і ставити Распорка передних стаканов с дополнительным креплением к КПП

Nemetsss

Цитата: jktuolegзробив я на решті свій таурек, зробили капітальний ремонт движка, кольца, клапани,сальники, колінвал зточували і т.д....все нове + бендікс на стартері, + 2 тормозних шланги передні + нове масло..... вся робота мені винесла разом з деталями 2450 грн., думаю це не дорого,

Вроде нормальная цена, сколько мотор прошел пробега?

Славик

это очень хорошая цена, у нас с работой тыщи 4 надо

Александр

Цитата: jktuolegчи варто купляти і ставити Распорка передних стаканов с дополнительным креплением к КПП
не завадить, але тільки якщо гроші не потрібні на щось важливіше, наприклад гуму чи динаміки)
Глаза боятся, а руки из жопы.

Олег

грошей то не густо, а що можна купити нормальні динаміки за 250-300 грн????

мотор пройшов 140 тисяч, а захотів зробити, бо масло пив

Евгений

сколько масла пил?
1.2 Li  М 10.3 chip ГБО 4 143000км

Александр

Цитата: jktuolegгрошей то не густо, а що можна купити нормальні динаміки за 250-300 грн????

мотор пройшов 140 тисяч, а захотів зробити, бо масло пив
ну, без цих 250-300от ти динаміки теж не купиш) просто розпорка це не першочергова покупка)
Глаза боятся, а руки из жопы.

Олег

Цитата: pletenetsсколько масла пил?
багато, за 500-600 км щуп показував на дні самому

Володимир

Цитата: jktuolegчи варто купляти і ставити Распорка передних стаканов с дополнительным креплением к КПП
Без подушки варто.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Олег

Привіт усім, хто підскаже, що можна зробити в чому проблема, я поміняв передню втулку на стартері, тиждень поїздив, вона просто розсипалась, поставив іншу нову, 2 дня поїздив---а сьогодні її не стало, от знов поставив вечером, в чому проблема????????

АнтохА

втулку надо закернить