Літня резина

Автор Твердохлебов Юрий Геннадиевич, 31 Липня 2008, 12:08:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Серёжа

Вот думаю брать резину,остановился на вот такой вот http://autorevo.com.ua/Shiny-Nokian-Nordman-SX-155-70-R13-75T/p30464/ ваши советы и предложение,стоит её брать ????Что можете лучше посоветовать ????

Дима

Цитата: Tuborg297Вот думаю брать резину,остановился на вот такой вот http://autorevo.com.ua/Shiny-Nokian-Nordman-SX-155-70-R13-75T/p30464/ ваши советы и предложение,стоит её брать ????Что можете лучше посоветовать ????

оч мягкая резина, не для активной езды

Віталій

яка розина  краще витримуе удари при попаданні в ями фулда  чи дебіка?
славута 1,3LI 08р.в.

АнтохА

Дмитрий

Цитата: vitos1256яка розина  краще витримуе удари при попаданні в ями фулда  чи дебіка?
Debica буде більш міцна, Fulda м\'яка, і боїться дуже бокових ударів.
Порой, ненаходишь слов, чтобы сдвинуть с места собственный автомобиль!

Віталій

мож хто їздить чи їздив на debika як вона себе показуе?
славута 1,3LI 08р.в.

Дмитрий

Цитата: vitos1256мож хто їздить чи їздив на debika як вона себе показуе?
В мене дядько 3 сезона на ній відїздив, поки що стан резини нормальний, погіршення характеристик не спостерігається.
Порой, ненаходишь слов, чтобы сдвинуть с места собственный автомобиль!

ankrem

Взял Хєнкук 715 два колеса.
Переобулся на выходных, сзади стоит родная.
Впринципе не плохо. Торможения даже на мокрой дороге достаточно уверенные.
Хотя теперь снова буду ждать зимы, когда поставлю четверку Нокиан :)
1,2 Si вишня

Серёжа

Ребят а как вам такой вариант http://www.moto-moto.com.ua/product_1072.html ?????Как думаете нормально будет,да и впринципе дешевле намного чем Нокиан=)))

Серёжа

Вобщем перечитал весь форум,и вошол в заблуждения какую резину покупать )))

Андрей

Tuborg297: їздив на резині БЦ-10 півтора роки ну думав резина не айс, але піде так як нова і не убита, не хотів міняти. Ось весною мене таки переклинило і я купив 4 бублики фулду еко контроль, і я був в шоці що настільки різниця відчутна. В поворот в який я на швидкості 60 входив зі страхом, зараз спокійно, ну поперше пропав свист літака, думав підшипник ступиці виє, а виявилося то росова вила. Ями проходе м\'якіше ходовка не гупає, на трамвайних коліях не носе навіть на них тормозе, росава не тормозила натррамвайних коліях моя порада на нормальні диски краще купувати щось не наше. Різниця в вартості резини не велика, але різниця в якості велика.

Володимир

Цитата: ANDRE-2010Tuborg297: їздив на резині БЦ-10 півтора роки ну думав резина не айс, але піде так як нова і не убита, не хотів міняти. Ось весною мене таки переклинило і я купив 4 бублики фулду еко контроль, і я був в шоці що настільки різниця відчутна. В поворот в який я на швидкості 60 входив зі страхом, зараз спокійно, ну поперше пропав свист літака, думав підшипник ступиці виє, а виявилося то росова вила. Ями проходе м\'якіше ходовка не гупає, на трамвайних коліях не носе навіть на них тормозе, росава не тормозила натррамвайних коліях моя порада на нормальні диски краще купувати щось не наше. Різниця в вартості резини не велика, але різниця в якості велика.
Якщо ти не помилився з маркою резини, то росава БЦ-10 це зимова резина, тому не доречно порівнювати зимову резину з літньою при їзді по асфальту.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Серёжа

Что с 2-х вариантов лучше будет.
1.Nokian Nordman SX 155/70 R13 75T
2.FULDA ECOCONTROL 155/70R13 75T
Вот этих 2 вариантов думаю брать,ваши мнения =)))СпасиБо=)))))

Виталий

Цитата: Tuborg297Что с 2-х вариантов лучше будет.
1.Nokian Nordman SX 155/70 R13 75T
2.FULDA ECOCONTROL 155/70R13 75T
Вот этих 2 вариантов думаю брать,ваши мнения =)))СпасиБо=)))))
Два варінти нормальні, як на мене Nokian більш подобається.
А взагалі на сайтах \"автоцентра\" \"ADAC\" є свіжі тести цих резин, можна подивитись та зробити остаточний вибір.
Гроші за ці резини відрізняються гривен на 80 за шт.
Я собі на це літо взяв свіженьку Barum Brilliantis 2   по ціні росави.

Александр

хочу со временем поставить себе такие варианты:
спереди 175/65R13 - по высоте больше на 5,5мм от стоковых (запас имею около 7-8мм до подкрылок)
сзади 185/60R13 -  больше на 2,5мм от стока (запас по ширине около 20мм до крыла)
Вопрос:
Можно ли ставить разной ширины шины на перед и зад??  я так понимаю что модель и рисунок протектора должны быть одинаковы? отпишитесь кто ставил и какие есть нюансы
Любой машины хватит до конца жизни, если ездить достаточно лихо