Нелегкі будні піддослідного кролика.

Автор Александр, 05 Жовтня 2011, 14:45:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Александр

обновка) сьогодні з Каєном їздили по всьому Києву в пошуках синіх Агатів, в результаті куплені були зелені газ- мяс і термос якийсь бельгійський на 87 градусів.) інстал буде після глобалки, зараз не вистачає ще опор нормальних, туго з грішми.
Глаза боятся, а руки из жопы.

Александр

сині м\'які і масляні, зелені жорсткі і газ мяс, і технологїї виготовлення різні, зелені більш якісні.

Александр

тобто, зелені і сині більш якісні, ніж червоні і чорні, а зелені це вершина агатів

Vishnujana

Дивуюсь з Вас, Ви наїздили всього 30 000км, але автомобіль вже декілька разів розібрали, зібрали. Щось постійно \"вдосконалюєте\", а потім це \"вдосконалення\" щоразу покращуєте.
Навіщо Ви збираєтесь міняти стойки амортизатора? Що за покращення Ви отримаєте?

Александр

що за дурне питання, Ви думаєте, що маю гроші на дурощі? Жопа аммо, то і міняю

Vishnujana

в такому разі Вам справді попався конструктор  :(

Сергей

Цитата: Александр Надводнюктобто, зелені і сині більш якісні, ніж червоні і чорні, а зелені це вершина агатів
У агатов половина браков  >:o   если сразу не застучат то может  и проездят... таке   *WALL*
Мой стиль вождения,зависит от
количества бензина в баке.

Александр

згоден за брак. За 30 тисяч це будуть 5ті передні аммо, попередні були два комплекти Агат, майстер спорт (вставки) кросно. Отаке.

Сергей

Цитата: Александр Надводнюкзгоден за брак. За 30 тисяч це будуть 5ті передні аммо, попередні були два комплекти Агат, майстер спорт (вставки) кросно. Отаке.
Тим більше , може краще Каябу поставити и забути за них...
Мой стиль вождения,зависит от
количества бензина в баке.

Александр

не впевнений, що буде краще. Наші дороги все вб\'ють.

Max 55

Цитата: Александр Надводнюкне впевнений, що буде краще. Наші дороги все вб\'ють.
Отзывы о каябе говорят по другому
Как можно после Агата снова купить агат
Это всё равно, что что после Росавы снова купить такую же резину

АнтохА

Жизнь ничему не учит, я клиенту 3 раза за 10 тыщ менял передние стойки, и все это время он покупал агат.

Max 55

Цитата: АнтонЖизнь ничему не учит, я клиенту 3 раза за 10 тыщ менял передние стойки, и все это время он покупал агат.
Та да, внизу статья где описано сколько брака среди аГАДА
статья про аморы мио - http://zapchastizaz.com.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=27

Vishnujana

зелені самі кращі взяв серед Агатів і відгук там нормальний про них.
http://zapchastizaz.com.ua/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=491&category_id=6&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

Так що пане Олександр Надводнюк чекаємо фотозвіту.

Володимир

Як на мене, якщо амортизатори розбірні, і є можливість купити запчастини, то краще самому їх перебрати.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion