Нелегкі будні піддослідного кролика.

Автор Александр, 05 Жовтня 2011, 14:45:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Александр

та я ж нікого не заставляю ставити такі аммо. І звіту ніякого робити нема сенсу, все вже написано до мене. А те, що каяба буде жити довго для мене не факт, бо її ще треба знайти оригінал, що не так і просто. І ще одним критерієм вибору стало те, що на всьому авторинку на Перова не знайшлося нічого крім червоних Агатів. І всі в один голос кричали, що це краще, що придумало людство на сьогодні. На іншому базарі знайшлися зелені, і я подумав, що якщо вже мелітополь, то хай буде газ. Доречі, ні один з аммо, що я міняв, не тік. просто не робили, та і усе.
Глаза боятся, а руки из жопы.

Алексей

Цитата: Александр Надводнюкта я ж нікого не заставляю ставити такі аммо. І звіту ніякого робити нема сенсу, все вже написано до мене. А те, що каяба буде жити довго для мене не факт, бо її ще треба знайти оригінал, що не так і просто. І ще одним критерієм вибору стало те, що на всьому авторинку на Перова не знайшлося нічого крім червоних Агатів. І всі в один голос кричали, що це краще, що придумало людство на сьогодні. На іншому базарі знайшлися зелені, і я подумав, що якщо вже мелітополь, то хай буде газ. Доречі, ні один з аммо, що я міняв, не тік. просто не робили, та і усе.
у меня спереди стоят красные агат уже 3 года(16000км) проблем небыло)

Max 55

Цитата: Vishnujanaзелені самі кращі взяв серед Агатів і відгук там нормальний про них.
http://zapchastizaz.com.ua/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=491&category_id=6&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

Так що пане Олександр Надводнюк чекаємо фотозвіту.
Ты не забывай, что они жёсткие

Vishnujana

я керувався тим посиланням, що Ви дали, там якраз і сказано, що жорсткі найкращі

Юра

А в чем прикол, с нашей базой, ставить дубовые стойки??? Мое ИМХО чем мягче тем лучше...
Как нам сказали на красных можно ехать на \"Чайку\"   *ROFL*  *ROFL*  *ROFL*
Интиресно продавец там хоть раз был??? Там дороги не лучше чем по городу  :!
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Vishnujana

до речі де Ви їх купували, я так розумію, що це певний дефіцит, раз по всьому Києву катались в пошуках?
і чому купили зелені, шукали ж сині!?

Юра

Покупали на Вересневой! Купили Зеленые потому что Синих нет в продаже, а из Красных и Зеленых выбрали газ....
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Александр

Цитата: CayenneА в чем прикол, с нашей базой, ставить дубовые стойки??? Мое ИМХО чем мягче тем лучше...
Как нам сказали на красных можно ехать на \"Чайку\"   *ROFL*  *ROFL*  *ROFL*
Интиресно продавец там хоть раз был??? Там дороги не лучше чем по городу  :!
є така теорія, що жорсткі аммо + відносно м\'які пружини прекрасно ведуть себе на ґрунті, шосе, та і на трасі теж задовільно. Коротше, наш варіант.

Vishnujana

тоді виникає питання, як себе тоді ведуть м\'які амортизатори?

Александр

хреново ведуть. Крени, розкачка і інші радості життя.

Vishnujana

Цитата: Александр Надводнюксьогодні з Каєном їздили по всьому Києву в пошуках синіх Агатів, в результаті куплені були зелені
тю... тоді чому Ви якраз сині шукали?
чи Ви тоді ще не знали, що можливі крени та розкачки?

Александр

звісно знав. Хотів сині бо вони ніби кращі по якості ніж чорні і червоні, але за відсутністю широкого вибору взяв зелені і в принципі не думаю, що буду жалкувати, бо підсвідомо всеодно хотів щось жорсткіше.

Vishnujana

цікаво, будь-ласка, відпишитесь про враження після установки.

Александр

ага. Тільки це ще не зовсім скоро буде)

Алексей

Привет всем хочу поделиться своими впечитлениями о зелёных стойках , ставил их ещё на батину славку, да спору нет потрассе на скорости машина отлично себя чуствовала но погороду с нашими ямами казалось что едишь на брычке и после 20-ти тысячах пробегa наних порвало левый стокан. Ну вобщем я ими нeдоволен себе ставил красные понравились больше, а сейчас закозал усилиные с десяточными вставкоми.