Мій вірний кінь

Автор Андрій, 29 Березня 2012, 21:21:39

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Андрій

Цитата: ОлежкаА машину в какую стоимость обошлась?
Сама машина 3200$ переоформлення десь 3000грн у Львові

Андрій

Андрій

Сьогодні придбав ось таке  реле циклічності  

gif hosting
Ставиться легко тільки клеми трішки не підійшли погано заходять,доволі таки корисна річ
а то замахався вклячати виключати.

Андрій

Вирішив придбати автомобільні чохли но ні одні нормально не підходять,за пошиття у Львові запросили 450грн(це найменше)+матеріал 400грн
Тому пробую шити сам.
Поки що зняв мірки з сидіння ,і почав шити низ ось що получилось:))))))

upload images

LonelyWolf

Конь - красавец!!! И природа...
Замечание - не пиши несколько постов подряд. Внизу твоего последнего сообщения есть кнопка ИЗМЕНИТЬ. Тыць ее и добавляешь.

Юра

Привіт Земляче!!! Вітаю з покупкою, машина хороша як кажеться ні гвоздя *DRINK*

будуть якісь питання пиши мб допоможу)

Андрій

Нарешті оновлюю бортовик хоча великої роботи не зробив но трішки комфорту добавив
Перше що зробив це поміняв передні амортизатори на Каябу ,старі АГАТ Спорт хоч і тримали дорогу но товкли жахливо з бодуна на них їхати було не реально.

adult image hosting

adult image hosting

так як це перша моя заміна амортизаторів на Славуті вирішив їхати на сервіс. Попередньо сам їх прокачав бо мали провали після прокачки працювали плавно.На сервісі за всім слідкував і в подальшому буду міняти сам(Доречі механік і не збирався їх прокачувати) за роботу взяв 260грн хоча якщо щось то їду тільки на цей сервіс один сервіс що спеціалізується по Зазіках і робить якісно
Результат перевершив себе амортизатори просто клас ямки відпрацьовує любі і в поворотах навіть не крине як на тердих гатах що дорогу тримали а ями ігнорували(тупо їх перелітали).Працюють тихенько реально ефект іномарки вже проїхав на них 2000км покіщо все добре

Далі встановив Rain 2010
Його розібрав і акуратненько вмонтував в панель (проблема що фішки чомусь на машині і на Rain 2010 були трішки різних розмірів і тому туго залазили прийшлось тріши підрізати)

gif hosting

Штука дуже корисна про неї давно мріяв но у Львові небуло де купити працює нормально

Ще мене чикала одна не сподіванка ні з того ні сього посеред дороги загорлась лампочка Checc Egine і температура 100 градусів. Зупинився відкрив капот і почав голосно Лаятись через дурнувату кришку разширітельного бачка в якій не спрацював клапан розперло бачок і вся жидкість витекла (і це тоді коли я вже запізнювався на 1,5 годину і мене одого чекали)врятував палет мінеральної негазованої води в багажнику. *WALL*

Прошу поради що ставити замість стандартного бачка на славуту інжектор???????????????????

Vishnujana

що за посилання не робочі, навіщо вони?
а останнє, саме нижнє взагалі як малюнок, ні виділити, ні відкрити.

23q

размеры сидений можешь отсканить?
Slavuta 1.2 \"Green metal\"

На Аватаре винил. Пальма. Оставленная, видимо, каким-то нехорошим  черметом.

Андрій

Я вже також пошив передні сидіння полчились просто клас можу навіть позичити лекала на сканер не влізуться фото скину пізніше .Хоча можна попробувати відсканувати ще б знати як

Алексей

когда пишешь сообщение есть надпись \"добавить изображение\" нажимаешь на неё, далее выбираешь картинку или много файлов, затем выбираешь файлы с компа и нажимаешь на \"загрузить\", вроде всё) я лично так добавляю *DRINK*
http://vk.com/slavutovod можешь меня добавить))

Vishnujana

тиснете на смайлик, з\'являється опція: додати зображення

23q

Андрій ZAZ 2009 si
Классно что получилось! Выложи прям в форум, все будут видеть.
у меня теща швея, хочу ей заказать, так как нормального чехла я в природе не видел на нашу машину-все синтетика задрыпанная, качеством как китайские бейсболки за 5 грн..
Slavuta 1.2 \"Green metal\"

На Аватаре винил. Пальма. Оставленная, видимо, каким-то нехорошим  черметом.

grimmy

Удачно машинку выхватил!
Свежая и цена норм..
Паздравляю!

Андрій

Цитата: 23qАндрій ZAZ 2009 si
Классно что получилось! Выложи прям в форум, все будут видеть.
у меня теща швея, хочу ей заказать, так как нормального чехла я в природе не видел на нашу машину-все синтетика задрыпанная, качеством как китайские бейсболки за 5 грн..

тимбільше бюджет таких чихлів покі що становить 390грн можливо трішки тканини бракне бо хочу кішеньки в багажніку