Як в Сінгапурі наказують за п\"янку за кермом

Автор Kritik, 13 Квітня 2012, 17:24:58

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Саша

Цитата: Camel TrophyА за фтарой рас- кнутом по письке  *SORRY*
бугагагагагагагаг! ото розсмішив!)))))))))))))
LED тюнінг

Number One

:D  :D  :D

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Vishnujana

в Китаї за хабарництво, посадову особу розстрілюють і майно конфіскують, за наркоторгівлю також розстріл, за хуліганство окрім штрафу, ще фізичне покарання -- биття палицями.

більше того, якщо видно, що посадова особа не виконує свої обов\'язки і не йде раніше розпропогандованою програмою, то її знімають з посади і більше ніколи вона не зможе балатуватись знову.

в Україні же, десятиліттями ті самі морди розказують які вони гарні.
дуже дивно, що хоч Тимошенчиху за грати посадили.

Nemetsss

Цитата: Vishnujanaв Китаї за хабарництво, посадову особу розстрілюють і майно конфіскують, за наркоторгівлю також розстріл, за хуліганство окрім штрафу, ще фізичне покарання -- биття палицями.

більше того, якщо видно, що посадова особа не виконує свої обов\'язки і не йде раніше розпропогандованою програмою, то її знімають з посади і більше ніколи вона не зможе балатуватись знову.

в Україні же, десятиліттями ті самі морди розказують які вони гарні.
дуже дивно, що хоч Тимошенчиху за грати посадили.

Наших тоже нужно розстреливать

Славик

Vishnujana

почнуться польові роботи -- піде підвищення цін на ПММ, а за ними і на все інше.

Игорь

Цитата: Vishnujanaпочнуться польові роботи -- піде підвищення цін на ПММ, а за ними і на все інше.
А это шо, тоже покарання за пьянку? *ROFL*
Amamos la vida!

Vishnujana

аякже, держава синячить, значить є за що, чи Ви вважаєте, що все трапляється просто так

Юрий(Dushman)

так мажоров наказывать надо-в самый раз и дохотчиво!
[url=http:

Игорь

Если у нас такое наказание ввести то сколько денег можно секономить на креслах для чиновников, хотя научаться на жывате сидеть.

А так нужно наказывать педиков и насильников.

Еще есть старый верный способ введения паяльника в анальное отверстие.
инструкции к швейной машинке: «Шпульку наденьте на шпиндель моталки так, чтобы шпонка шпинделя вошла в прорезь шпульки»!

Игорь

Цитата: Vishnujanaчи Ви вважаєте, що все трапляється просто так
Я ничего не вважаю. Просто хочу напомнить, что эта тема про синьку за рулем. А не раздел политика, от которой уже тошнит.
Amamos la vida!

Володимир

Цитата: Vishnujanaв Китаї за хабарництво, посадову особу розстрілюють і майно конфіскують
В нас так можна пів країни розстріляти. У нас в країні зараз пішла струя на \"маски-шоу\", сидить собі чесний службовець, який бога душу не винен, і взагалі нічого не вирішує так як він простий шнурок, приходить до нього бабка щось запитати і  ненароком залишає в кабінеті пакет, після виходу з кабінету забігають хлопці в масках з автоматами, і ти з великими круглими очима пробуєш доказати що ти не лось. Були випадки що в пустому кабінеті під клавіатуру гроші ставили.

Тих що мільярдами крадуть, то тих не чіпають, але з корупцією боряться.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Vishnujana

Володимир
хто тягне, того й поганяють!

Number One

Цитата: pulyaЕще есть старый верный способ введения паяльника в анальное отверстие.
Инквизиторы внатуре! Шо ж вам такое в голову-то приходит, изверги вы! *CRAZY*

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Игорь

Цитата: pulya
Цитата: Number One
Цитата: pulyaЕще есть старый верный способ введения паяльника в анальное отверстие.
Инквизиторы внатуре! Шо ж вам такое в голову-то приходит, изверги вы! *CRAZY*

это цветочки, я как то книгу прочел - пытки и казни народов мира, так я неделю под впечетлением ходил.

В Сингапуре применяют данную мерунаказания потому как человеческий организм запоминает болевые ощищения куда более красочно чем моральные и т.д.
 100% чувак с видео при первой же мысле сесть сыним за руль ощутит моментный удар молннни по заднице, это как имунитет.
инструкции к швейной машинке: «Шпульку наденьте на шпиндель моталки так, чтобы шпонка шпинделя вошла в прорезь шпульки»!